Glue-Off Spray - 50 ml
  • Glue-Off Spray - 50 ml

Glue-Off Spray - 50 ml

€ 17,95
Inclusief BTW

Glue-off van Dispovet is een spray voor het snel en pijnloos verwijderen van (hecht)pleisters bij dieren. Het zorgt ervoor dat uw dier minder stress ervaart en is niet irriterend voor de huid.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,80
3 7.5% Tot € 4,04
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Dierenvachten en pleisters, iedereen weet dat die twee niet goed samengaan. Maar toch wordt ook in de veterinaire praktijk regelmatig een verband aangelegd met behulp van kleefverbanden, pleisters of tape. Het verwijderen van deze materialen kan flink pijnlijk zijn voor de patiënt en geeft daardoor veel trauma en stress. Om het verwijderen van deze verbandmaterialen en de lijmresten te vergemakkelijken zijn vele producten op de markt, maar ieder met zijn eigen nadelen en bijwerkingen. Huidirritatie, onhandig grote verpakkingen of een sterke penetrante lucht? U zult het wel herkennen.

Daar is nu echter een einde aan gekomen. Dispovet® heeft de Glue-off™ lijm-verwijder- spray op de markt gebracht die al deze genoemde nadelen doen vergeten. De geurloze werkzame stof heeft een goed lijm oplossend vermogen maar is niet irriterend voor de huid en dus veilig in gebruik bij uw kwetsbare patiënten. U kunt na inspuiten gemakkelijk en pijnloos het verbandmateriaal verwijderen. De werkzame stof is zo krachtig dat u maar een kleine hoeveelheid nodig heeft. Niet alleen zuinig, maar ook praktisch. De verpakking kon hierdoor klein blijven; de spuitbus past gemakkelijk in uw hand en werkt altijd, onafhankelijk in welke stand hij wordt gehouden. Zeker bij het verwijderen van verbanden bij kleine huisdieren zult u dit gemak snel gaan ervaren. Maar ook bij grotere dieren zult u de voordelen snel gaan waarderen. De spuitbus neemt weinig ruimte in en past probleemloos in uw tas of verbandkoffer tijdens huisbezoeken. Minder trauma, handiger en sneller werken, geen verspilling én niet irriterend voor de patiënt én gebruiker.

9813037

Datasheet

EAN-code:
0687437929076
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in