PhytoTreat Verbandvloeistof 100 ml
  • PhytoTreat Verbandvloeistof 100 ml

PhytoTreat Verbandvloeistof

€ 23,95
Inclusief BTW

PhytoTreat Verbandvloeistof ondersteunt het natuurlijke herstellende vermogen van de huid en bevordert de optimale vochtbalans van de huid. Indien toegepast in combinatie met een afdekkend verband versterkt de vochtinbrengende eigenschappen en werkt verzachtend en verzorgend.

PhytoTreat Verbandvloeistof beschermt tegen de aanhechting van verbandmateriaal gedurende de herstelperiode. Door de hygiënische pompflacon laat PhytoTreat Verbandvloeistof zich gemakkelijk aanbrengen. De verbandvloeistof wordt goed verdragen door alle diersoorten.

Inhoud

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,39
3 7.5% Tot € 5,39
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

PhytoTreat Verbandvloeistof ondersteunt het natuurlijke herstellende vermogen van de huid en bevordert de optimale vochtbalans van de huid. Indien toegepast in combinatie met een afdekkend verband versterkt de vochtinbrengende eigenschappen en werkt verzachtend en verzorgend. PhytoTreat Verbandvloeistof beschermt tegen de aanhechting van verbandmateriaal gedurende de herstelperiode. Door de hygiënische pompflacon laat PhytoTreat Verbandvloeistof zich gemakkelijk aanbrengen. De verbandvloeistof wordt goed verdragen door alle diersoorten.

Toediening / Dosering

Spuit PhytoTreat Verbandvloeistof direct vanuit de pompflacon in een dunne laag op de gevoelige of geïrriteerde delen van de huid en dek de behandelde huid af met verband. Direct contact tussen de pompflacon en het wondoppervlak vermijden (anders de spuitmond reinigen).

Bij eerste gebruik kan het voorkomen dat de pompflacon 20 tot 30 keer moet worden ingedrukt voordat de verbandvloeistof vrijkomt.

Ingrediènten / Samenstelling

Macrogol 4000, Glycerol, Methylpropaandiol, Caprylyl Glycol, Fenylpropanol, Aqua purificata

Waarschuwingen

  • Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.
  • Alleen voor uitwendig gebruik.
  • Niet gebruiken bij brandwonden.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
9804083

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8718403360271

Je bent misschien ook geïnteresseerd in