Equistro Energy Booster - 20 gram
  • Equistro Energy Booster - 20 gram

Equistro Energy Booster - 20 gram

€ 15,95
Inclusief BTW

De Equistro Energy Booster is een aanvullend voedingssupplement ter ondersteun van het elektrolyten verlies bij paarden en pony’s na zware inspanning. Wanneer een paard zware inspanning levert bij bijvoorbeeld de training of wedstrijd gaat het zweten. Door het zweten verlies het veel elektrolyten waardoor het paard uitgeput raakt.

De Energy Booster van Equistro zorgt dat deze weer aangevuld worden en uw paard of pony sneller herstelt.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,60
3 7.5% Tot € 3,59
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Equistro Energy Booster is een aanvullend voedingssupplement ter ondersteun van het elektrolyten verlies bij paarden en pony’s na zware inspanning. Wanneer een paard zware inspanning levert bij bijvoorbeeld de training of wedstrijd gaat het zweten. Door het zweten verlies het veel elektrolyten waardoor het paard uitgeput raakt. De Energy Booster van Equistro zorgt dat deze weer aangevuld worden en uw paard of pony sneller herstelt.

Toediening / Dosering

  • Paarden (500 kg): 20 – 40 ml per dag, gedurende 1 tot 3 dagen.
  • Veulens & pony's: 10 – 20 ml per dag, gedurende 1 tot 3 dagen. 

In te geven met het voer, drinkwater of met behulp van een orale applicator. Water moet altijd beschikbaar zijn. Het wordt aanbevolen om voor gebruik of voor verlenging van de gebruiksduur het advies van een specialist te vragen.

Samenstelling / Ingrediënten

Glycerine, Natriumchloride, Kaliumchloride, Glucose, Calciumgluconaat, Magnesiumwaterstoffosfaat, DL- methionine, L-Lysine (monohydrochloride), Vitamine E, Vitamine B2, Vitamine B1, Cholinechloride, Calcium D-pantotheenzuur, Vitamine B6, Vitamine B12, IJzer, Zink

9802988

Datasheet

EAN-code:
3605874259416
BTW:
9%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in