• -5%
PUUR Matatabi Stokjes 10 x 2 stokjes
  • PUUR Matatabi Stokjes 10 x 2 stokjes

PUUR Matatabi Stokjes - 10 x 2 stokjes

€ 26,25
€ 24,94 5% korting
Inclusief BTW

Katten die onrustig zijn door angst of stress reageren meestal erg goed op PUUR Matatabi kauwstokjes. Deze zijn afkomstig uit Japan / China, en gemaakt van de klimplant genaamd Silver Vine. De bladeren van deze klimplant (Actinidia plygama) die met name in Japan en China voorkomt, bevatten stoffen die als zeer aantrekkelijk door katachtingen ervaren worden.

Actinicine en Matatabi lacton zijn alkaloïden met een lichte chloroform of alcohol-achtige werking die de zenuwprikkeling in de hersenen bij katachtigen beïnvloeden (deze stoffen zitten in verhoogde concentratie in Moktenryo). Katten die last hebben van irritatie, frustratie en lusteloosheid kunnen baat hebben bij PUUR Matatabi.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,63
3 7.5% Tot € 5,91
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Katten die onrustig zijn door angst of stress reageren meestal erg goed op PUUR Matatabi kauwstokjes. Deze zijn afkomstig uit Japan / China, en gemaakt van de klimplant genaamd Silver Vine. De bladeren van deze klimplant (Actinidia plygama) die met name in Japan en China voorkomt, bevatten stoffen die als zeer aantrekkelijk door katachtingen ervaren worden. Actinicine en Matatabi lacton zijn alkaloïden met een lichte chloroform of alcohol-achtige werking die de zenuwprikkeling in de hersenen bij katachtigen beïnvloeden (deze stoffen zitten in verhoogde concentratie in Moktenryo).

Katten die last hebben van irritatie, frustratie en lusteloosheid kunnen baat hebben bij PUUR Matatabi.

Dosering / Toediening

Niet vaker dan twee tot driemaal per week geven omdat anders gewenning optreedt en het geheel minder interessant wordt. Indien de bast van het stokje wordt verwijderd, is het effect groter.

Ingrediënten / Samenstelling

100 % Silver Vine

9805881

Datasheet

EAN-code:
8718182710090
BTW:
21%
Commentaar (0)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in