Trovet Urinary Struvite ASD 500 gram
  • Trovet Urinary Struvite ASD 3 & 10 KG

Trovet Urinary Struvite ASD (kat)

€ 26,95
Inclusief BTW

De Trovet Urinary Stuvite ASD voeding is een dieetvoeding voor volwassen katten met struvietaandoeningen. Struvietvorming is een veelvoorkomende, maar goed te behandelen aandoening.

De Trovet Urinary Struvite ASD is een speciaal samengestelde, complete dieetvoeding welke zorgt voor een lagere pH-waarde van de urine. Hierdoor worden bestaande struvietkristallen opgelost en de vorming van struvietkristallen voorkomen. In combinatie met het lagere mineralengehalte (magnesium) vermindert het bovendien recidieven.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 5,39
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Urinary Stuvite ASD voeding is een dieetvoeding voor volwassen katten met struvietaandoeningen. Struvietvorming is een veelvoorkomende, maar goed te behandelen aandoening. De Trovet Urinary Struvite ASD is een speciaal samengestelde, complete dieetvoeding welke zorgt voor een lagere pH-waarde van de urine. Hierdoor worden bestaande struvietkristallen opgelost en de vorming van struvietkristallen voorkomen. In combinatie met het lagere mineralengehalte (magnesium) vermindert het bovendien recidieven.

Ingrediënten / Samenstelling

Rijst, Pluimveemeel, Pluimveevet, Maïsgluten, Vismeel, Maïs, Gevogeltelever (hydrolisaat), Gist, Natriumchloride, Ammoniumchloride, Visolie, Lecithine, Vitaminen en sporenelementen, Cholinechloride

Contra-indicaties

9815480

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811000000

Je bent misschien ook geïnteresseerd in