Kat

Er zijn 975 producten.

Item 1-12 van 975 in totaal item(s)

Actieve filters

Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn
Snel bekijken Quick View

Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn

Vanaf € 25,95 Prijs

Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn is een complete dieetvoeding (met tonijn) speciaal ontwikkeld om katten te helpen gewicht te verliezen en daarna in vorm te blijven. Het werkt op een natuurlijke manier met het unieke energieverbruik van jouw kat voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies.

Dit voer stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam van je kat om vet te verbranden en levert energie om actief te spelen. De unieke vezelmix helpt katten een voldaan en tevreden gevoel te geven. Het is zelfs zo dat 88% van de katten thuis binnen 2 maanden zijn afgevallen.

Let op: op de 3.0 kg verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip - 12 x 85 gram Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip - 12 x 85 gram
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip - 12 x 85 gram

€ 19,17 Normale prijs € 21,30 -10% Prijs

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Kattenvoer is een complete vezelrijke natvoeding met een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat het binnen 24 uur een regelmatige, gezonde ontlasting bevordert en helpt dunne ontlasting en diarree te voorkomen.

De voeding is speciaal samengesteld om een ​​gezonde ontlasting te bevorderen en de algehele spijsvertering te ondersteunen. Dit kattenvoer voor problemen met de spijsvertering bevordert ook een urinewegomgeving die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert. Dit natvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.

Let op: op deze verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Hill's PD C/D Urinary Care Stress Maaltijdzakjes met Zalm - 12 x 85 gram Hill's PD C/D Urinary Care Stress Maaltijdzakjes met Zalm - 12 x 85 gram
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Hill's PD C/D Urinary Care Stress Maaltijdzakjes met Zalm - 12 x 85 gram

€ 17,96 Normale prijs € 19,95 -10% Prijs

De Hill’s Pescription Diet C/D Urinary Care Stress Urinary Care dieetvoeding is een smakelijk natvoeding verpakt als maaltijdzakjes op basis van zalm voor katten die te maken hebben met problemen aan de urinewegen (zoals blaasstenen) als gevolg van stress

De Hill’s C/D Urinary Care Stress voeding heeft een preventieve werking op de aanmaak van struviet- en calciumoxalaat stenen door een aangepast pH waarde en beperkt magnesium-, calcium- en fosforgehalte. De toegevoegde L-tryptofaan en caseïne helpen om stress bij de kat te reduceren. 

Let op: op deze verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Brit Grain Free Veterinary Diet Diabetes 2 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Diabetes 2 kg
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Diabetes

Vanaf € 18,86 Normale prijs € 20,95 -10% Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Diabetes is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van kip en erwten voor katten die kampen met diabetes mellitus. De voeding zorgt ervoor dat de spiermassa en glucosespiegel op het juist niveau blijven. Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden bij katten met chronische colitis. 

Let op: op de 2.0 kg zit korting vanwege een THT van 17-07-2024

Remedy+ ByeBugBite - 15 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Remedy+ ByeBugBite - 15 ml

€ 9,90 Prijs

Remedy+ ByeBugBite is een zalf voor honden, katten en paarden die ingezet kan worden naar een insecten of teken beet. De zalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Door het kleine formaat is de tube makkelijk overal mee naar toe te nemen. Remedy+ ByeBugBite bevat als werkzaam ingrediënt Hamamelis Virginiana dat een verkoelende werking heeft en zorgt voor een goede doorbloeding.

Epiotic SIS Oorreiniger - 125 ml
Snel bekijken Quick View

Epiotic SIS Oorreiniger - 125 ml

€ 16,95 Prijs

Epi-Otic is een niet-irriterende, indrogende oorreiniger voor honden en katten met ontsmettende eigenschappen. Het is speciaal ontwikkeld ter preventie of ondersteuning van de behandeling van otitis externa. Salicylzuur is keratolytisch werkzaam (hoornlaagverwekend) en daardoor ontstekings- en jeukremmend en heeft een indrogend effect.

Brit Grain Free Veterinary Diet Calm & Stress Relief
  • -20%
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Calm & Stress Relief

Vanaf € 21,20 Normale prijs € 26,50 -20% Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Calm & Stress Relief is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van zalm en erwten ter ondersteuning van stressklachten bij katten. Daarnaast heeft deze voeding ook een preventieve en curatieve werking tegen struviet- en oxalaat vorming in de blaas en urinewegen.

Ook heeft Brit Grain Free Veterinary Diet Calm & Stress Relief een ondersteunende werking bij ontstekingen in de lagere urinewegen

LET OP: de 2 kg verpakkingen hebben een THT van 25-04-2024

Petlando Orthopedisch Ligkussen Milo Grijs - Limited Edition
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Petlando Orthopedisch Ligkussen Milo Grijs - Limited Edition

Vanaf € 99,99 Prijs

Het Petlando ligkussen Milo grijs is een orthopedisch ligkussen voor honden en katten ter ondersteuning bij mobiliteits- en gewrichtsklachten zoals artrose. Het zorgt voor een optimale verdeling van de druk op de wervelkolom van jou dier. Het binnen kussen is omkeerbaar. De onderkant is voorzien van een antislip bodem en de hoezen zijn in de wasmachine te wassen op 60 graden Celsius.

Verkrijgbaar in 2 maten:

  • Maat S: 80 x 60 x 22 cm.
  • Maat M: 100 x 75 x 23 cm.
AdTab Kat (2.0 t/m 8.0 kg) - 3 tabletten
  • -10%
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

AdTab Kat (2.0 t/m 8.0 kg) - 3 tabletten

€ 26,37 Normale prijs € 29,30 -10% Prijs

AdTab van Elanco is een smakelijke gearomatiseerde (vanille-gist smaak) kauwtablet voor katten en kittens ter preventie van vlooien en teken gedurende 1 maand bij katten van een gewicht tussen de 2.0 en 8.0 kg lichaamsgewicht. De tablet mag gegeven worden vanaf een leeftijd van 8 weken oud.

Zymoral Pancreaspoeder
Snel bekijken Quick View

Zymoral Pancreaspoeder

Vanaf € 39,95 Prijs

Zymoral is een voedingssupplement ter ondersteuning bij exocriene pancreas insufficiëntie (pancreatitis) EPI waarbij de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten onvoldoende is.

Pancreatitis is een aandoening van de pancreas (alvleesklier) die onderverdeeld wordt in klinisch te onderscheiden acute en chronische pancreatitis. Bij honden komt pancreatitis veelvuldig voor. Het belangrijkste aspect van de behandeling van acute pancreatitis is het starten van een therapie met als doel pijn en shock te bestrijden zodat bloedvolume, bloeddruk en nierfunctie weer genormaliseerd worden en de secundaire infectie van necrotisch pancreasweefsel wordt bestreden.

VetPlus Cobalin - 60 capsules VetPlus Cobalin - 60 capsules
Snel bekijken Quick View

VetPlus Cobalin - 60 capsules

€ 23,95 Prijs

Vetplus Cobalin is een Vitamine B12 (cobalamine) en Vitamine B9 (folaat) supplement voor honden en katten. Deze vitamines spelen een zeer belangrijke rol in het eiwitmetabolisme, DNA herstel en celgroei- en deling. Als gevolg kan een tekort leiden tot ernstige problemen zoals bloedarmoede (anemie), zenuwproblemen, diarree, gewichtsverlies en vermoeidheid. 

Beide vitamines worden niet aangemaakt in het lichaam en dienen opgenomen te worden met de voeding. Een tekort ontstaat zelden tot nooit door een tekort in de voeding. Meestal is er sprake van een probleem ter hoogte van de alvleesklier (exocriene pancreasinsufficiëntie of EPI) of dunne darm (Inflammatory Bowl Disease, tumoren, bacteriële overgroei) waardoor de vitaminen niet of slecht opgenomen worden. 

Flexadin Advanced Cat 30 chews Flexadin Advanced Cat 30 chews
Snel bekijken Quick View

Flexadin Advanced Cat

Vanaf € 33,25 Prijs

Flexadin Advanced Cat is een smakelijk en innovatief voedingssupplement met UCI-II® ter ondersteuning van de gewrichten (o.a. osteoartritis) bij katten. De Flexadin Advanced voor de kat bevat een unieke samenstelling van:

  • UCII® 
  • Omega 3
  • Vitamine E 
  • Mangaan
  • Methionine

De hersluitbare verpakking is ideaal voor een goed behoud van de chews. De Flexadin Advanced Cat is verkrijgbaar in verpakkingen van 30 & 60 chews.