PhytoTreat Mellodermal

PhytoTreat Mellodermal

€ 10,95
Inclusief BTW

PhytoTreat Mellodermal bevat 25% Noord-Amerikaanse boekweithoning die rijk is aan antioxidanten. De zalf ondersteunt het natuurlijke herstel van de ruwe of beschadigde huid van uw hond.

De antioxidantrijke honing en heilzame plantenextracten in PhytoTreat Mellodermal de huid tegen uitdrogen, brengen de geïrriteerde huid tot rust en laten de overlast snel afnemen. De Zalf bevat ook Cardiospermum-extract en is daardoor extra kalmerend voor de gevoelige huid. 

Inhoud

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,10
3 7.5% Tot € 2,46
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

PhytoTreat Mellodermal bevat 25% Noord-Amerikaanse boekweithoning die rijk is aan antioxidanten. De zalf ondersteunt het natuurlijke herstel van de ruwe of beschadigde huid van uw hond. De antioxidantrijke honing en heilzame plantenextracten in PhytoTreat Mellodermal de huid tegen uitdrogen, brengen de geïrriteerde huid tot rust en laten de overlast snel afnemen. De Zalf bevat ook Cardiospermum-extract en is daardoor extra kalmerend voor de gevoelige huid. 

Dosering / Toediening

Voor gebruik de huid reinigen en drogen met een schone tissue. Bij acute klachten tweemaal daags aanbrengen, bij milde klachten of ter verzorging volstaat eenmaal daags insmeren. Grotere wonden of smetplekken afdekken met een steriel gaasje of een pleister. Spuit de huidzalf direct vanuit de pompflacon op de huid en verspreid daarna met de vingers tot een dunne laag over de aangedane plekken.

Bij het eerste gebruik kan het voorkomen dat de pompflacon 20-30 keer moet worden ingedrukt voordat de huidzalf vrijkomt.

Bij kamertemperatuur (15-25˚C), droog en niet in de zon bewaren. Na gebruik verpakking goed sluiten.

Ingrediënten / Samenstelling

Mel (Boekweithoning), Paeonolum, Cardiospermum-extract, Propionylacetovanillonum, Gentiana-extract, Caryophilli floris aetheroleum, Melaleucae aetheroleum, Unguentum lanette, Acidum sorbicum, Kalii sorbas, Aqua purificata.

Waarschuwingen

  • Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.
  • Alleen voor uitwendig gebruik.
  • Direct contact tussen de pompflacon en het wondoppervlak vermijden (anders de spuitmond reinigen).
  • Indien de huid gezwollen en/of warm is of de klachten niet verbeteren, wordt aangeraden uw dierenarts te consulteren.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
9803739

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8718403360257

Je bent misschien ook geïnteresseerd in