Trovet Puppy CPF Blik - 6 x 400 gram

€ 19,95
Inclusief BTW

De Trovet Puppy CPF is een volledige diervoeding voor pups van alle rassen. De voeding die u uw pup het eerste levensjaar geeft, is bepalend voor de ontwikkeling tot een volwassen hond. De groei van het jonge dier gaat zeer snel, ook dat van het maagdarmstelsel. Daarom heeft de pup speciale, licht verteer bare voeding nodig die voldoende eiwit en energie bevat.

Onderzoek heeft aangetoond dat de voedingsbehoefte van de pup gedurende de gehele groeifase nagenoeg gelijk blijft. Dit betekent dat u de pup gedurende de gehele groeifase Puppy kunt geven. Het streefgewicht van het volwassen dier bepaalt in zekere mate de duur van de groeifase.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,00
3 7.5% Tot € 4,49
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Puppy CPF is een volledige diervoeding voor pups van alle rassen. De voeding die u uw pup het eerste levensjaar geeft, is bepalend voor de ontwikkeling tot een volwassen hond. De groei van het jonge dier gaat zeer snel, ook dat van het maagdarmstelsel. Daarom heeft de pup speciale, licht verteer bare voeding nodig die voldoende eiwit en energie bevat. Onderzoek heeft aangetoond dat de voedingsbehoefte van de pup gedurende de gehele groeifase nagenoeg gelijk blijft. Dit betekent dat u de pup gedurende de gehele groeifase Puppy kunt geven. Het streefgewicht van het volwassen dier bepaalt in zekere mate de duur van de groeifase.

Honden groeien eerst voornamelijk in de hoogte, waarbij de skeletontwikkeling een belangrijke rol speelt. Vervolgens ontwikkelen de spieren zich meer. Voor grote en zeer grote honden kunt u het beste met de dierenarts overleggen wanneer overgeschakeld kan worden op voeding voor volwassen honden. De calcium- en fosforgehalten van de Trovet Puppy CPF zijn aangepast ter ondersteuning van een gezonde botgroei.

De brok kan ook gebruikt worden bij teven die drachtig of aan het lacteren zijn voor extra energie en voedingsstoffen.

Ingrediënten / Samenstelling

Kip, Vitaminen en sporenelementen.

Verpakkingsvorm

6 x 400 gram blikken met natvoeding

9815326

Datasheet

EAN-code:
8716811020367
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in