Royal Canin Urinary U/C Low Purine
  • Royal Canin Urinary U/C Low Purine

Royal Canin Urinary U/C Low Purine

€ 18,95
Inclusief BTW

Veel urinewegproblemen komen redelijk vaak voor. Een belangrijke oorzaak van deze urinewegproblemen is de vorming van blaasstenen. Het ontstaan van blaasstenen begint met de vorming van kristallen in de urine van je hond. Zowel de zuurgraad van de urine als de samenstelling van de mineralen hebben invloed op de vorming van kristallen.

Royal Canin U/C Low Purine van is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van urinekristallen bij je hond. De voedingsstoffen helpen de vorming van blaasstenen zoals uraat en cystine te verminderen.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,90
3 7.5% Tot € 4,26
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Veel urinewegproblemen komen redelijk vaak voor. Een belangrijke oorzaak van deze urinewegproblemen is de vorming van blaasstenen. Het ontstaan van blaasstenen begint met de vorming van kristallen in de urine van je hond. Zowel de zuurgraad van de urine als de samenstelling van de mineralen hebben invloed op de vorming van kristallen. Royal Canin U/C Low Purine van is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van urinekristallen bij je hond. De voedingsstoffen helpen de vorming van blaasstenen zoals uraat en cystine te verminderen.

Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine van je hond beperkt. Dit helpt de urinewegen gezond te houden. Daarnaast kan deze voeding langere tijd gegeven worden. Daardoor is het zeer geschikt als je hond aanleg heeft voor dit soort problemen.

Samenstelling / Ingrediënten 

Rijst, Maïsmeel, Tarwemeel, Dierlijke vetten, Eipoeder, Tarwegluten*, Maïsgluten, Mineralen, Plantaardige vezels, Visolie, Sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 30000 IE, Vitamine D3 800 IE, E1 (ijzer) 63 mg, E2 (jodium) 5.3 mg, E4 (koper) 14 mg, E5 (mangaan) 66 mg, E6 (zink) 147 mg, E8 (selenium) 0,16 mg. Conserveermiddelen: Antioxidanten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 18.00 %, Ruw vet: 15.00 %, Ruwe as: 5.30 %, Ruwe celstof: 2.20 %, Natrium: 0.30 %, Kalium: 0.90 %, Chloride: 0.55 %, Zwavel: 0.30 %, Zwavelhoudende aminozuren: 0.89 %, Calciumcarbonaat (urinealkaliserende stof): 1.77 %, Kaliumcitraat (urinealkaliserende stof): 0.20 %

9818018

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
3182550748292

Je bent misschien ook geïnteresseerd in