Maxani PyoMax Mousse - 150 ml
  • Maxani PyoMax Mousse - 150 ml

Maxani PyoMax Mousse - 150 ml

€ 20,95
Inclusief BTW

De Maxani PyoMax Mousse is een zuiverende mousse die gebruikt kan worden om de shampootherapie te ondersteunen of om te gebruiken op lokale plekken. PyoMax Mousse droogt de huid niet uit, werkt antistatisch en maakt de vacht makkelijker doorkambaar. De Maxani PyoMax Mousse bevat een hypoallergeen parfum, waardoor deze ook ingezet kan worden bij dieren met allergieën. 

De nieuwe PyoMax lijn van Maxani is speciaal ontwikkeld om de huid van uw dier effectief te zuiveren en zo het herstel van een evenwichtige huidflora te ondersteunen, zonder de huid verder uit te drogen. Het kan o.a. ingezet worden bij honden met secundaire infecties door Staphylococcus pseudintermedius en Malassezia.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,10
3 7.5% Tot € 4,71
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Alle Maxani PyoMax producten zuiveren de huid effectief en ondersteunen het herstel van een evenwichtige huidflora, zonder de huid verder uit te drogen. Ze bevatten 3% chloorhexidine digluconaat en twee zuiverende conditionerende stoffen voor dieren met een bacterie of gist disbalans. Havermout extract, allantoïne en glycerine verzachten, hydrateren en voeden de huid.

Toediening / Dosering

2 tot 4 keer per week gebruiken bij een onevenwichtige huidflora of als onderhoud 1 keer per week. Pomp de mousse in de handpalm en masseer deze goed tegen de richting van de haren in, zodat de werkzame bestanddelen de huid kunne bereiken. Laten drogen en niet uitspoelen. Na opdrogen door borstelen. 

9802434

Datasheet

EAN-code:
8719324369688
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in