Hill's

Bij Hill’s laat men zich leiden door tientallen jaren van wetenschap en onderzoek om hondenvoer en kattenvoer te maken met een perfecte combinatie van smaak en voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft, zodat hij het beste uit zijn leven kan halen.

Of het nu gaat om een vooraanstaand onderzoek in de diervoedingsindustrie, het analyseren van de voedingswaarde van onze producten of om het selecteren van de optimale ingrediënten die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen, bij Hill’s baseren men hun kennis op wetenschap om resultaten te boeken die jij kunt zien, hoe klein die verandering ook kan zijn.

Actieve filters

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care - 12 x 370 gram

€ 43,95 Prijs

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care voor honden met Diabetes Mellitus. Het bevat een laag suikergehalte en een optimale combinatie van vezels om de bloedsuikerspiegel te helpen reguleren en een gezond gewicht te behouden.

Productkenmerken:

  • Bevat Omega-3 vetzuren uit visolie.
  • Helpt bij de regulering van de bloedsuikerspiegel.
  • Helpt een gezond gewicht te behouden door een passende hoeveelheid vet en calorieën.
  • Met gemengde granen, waaronder volkoren granen (tarwe, gerst en haver).
  • Met L-carnitine en hoogwaardige eiwitten om de spiermassa te behouden.
Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram

€ 39,56 Normale prijs € 43,95 -10% Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding (natvoeding) voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen / hepatische koperstapelingsziekte

Let op: op deze verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Hill's PD Gastrointestinal Biome Soofpotje - 12 x 354 gram Hill's PD Gastrointestinal Biome Soofpotje - 12 x 354 gram
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Hill's PD Gastrointestinal Biome Stoofpotje - 12 x 354 gram

€ 48,56 Normale prijs € 53,95 -10% Prijs

Het Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome is een dieetvoeding (natvoeding) voor volwassen honden die te maken hebben met spijsverteringproblemen in het maagdarm kanaal. De voeding kan o.a. ingezet kan worden wanneer u hond te maken heeft met een onregelmatige stoelgang en/of diarree

De Hill’s Gastrointestinal Biome voeding is voorzien van de nieuw ontwikkelde ActivBiome+ technologie om spijsverteringklachten te verminderen en een regelmatige stoelgang te bevorderen. Het bevat o.a. een hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren (DHA & EPA), makkelijk verteerbare ingrediënten, elektrolyten en een zeer laag vetgehalte.

Let op: op deze verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Hill's Prescription Diet Derm Defense Hill's Prescription Diet Derm Defense
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Derm Defense

Vanaf € 20,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet Derm Defense is een volledige droogvoeding op basis van kip voor volwassen honden die te maken hebben met huidaandoeningen veroorzaakt door omgevingsallergieën zoals bijvoorbeeld pollen, huismijten of vlooien. Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden bij honden die last hebben van overmatige haaruitval. De voeding bevat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en vacht. 

Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Duck & Rice Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Duck & Rice
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Duck & Rice

Vanaf € 19,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet D/D Duck is een volledige droogvoeding voor honden te maken hebben met voedselovergevoeligheid of – allergie. Daarnaast kan deze natvoeding op basis van Eend ingezet worden bij honden die vaak last hebben van huidaandoeningen en/of overmatige haaruitval. Het hoog gehalte aan essentiële vetzuren werkt ontstekingsremmend en bevorderd het herstel van de huid. 

Hill's Presciption Diet D/D Food Sensitivities Duck - 12 x 370 gram Hill's Presciption Diet D/D Food Sensitivities Duck - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Presciption Diet D/D Food Sensitivities Duck - 12 x 370 gram

€ 41,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet D/D Food Sensitivities Duck is een volledige natvoeding voor honden te maken hebben met voedselovergevoeligheid of – allergie. Daarnaast kan deze natvoeding op basis van Eend ingezet worden bij honden die vaak last hebben van huidaandoeningen en/of overmatige haaruitval. Het hoog gehalte aan essentiële vetzuren werkt ontstekingsremmend en bevorderd het herstel van de huid. 

Hill's PD ON-CARE Stoofpotje Kip & Groenten - 12 x 354 gram
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's PD ON-CARE Stoofpotje Kip & Groenten - 12 x 354 gram

€ 53,95 Prijs

Wanneer bij honden een ernstige ziekte wordt vastgesteld, is het van cruciaal belang dat er aan hun voedingsbehoeften wordt voldaan. Hill's Prescription Diet ON-CARE hondenvoer is hoogwaardige voeding, samengesteld om kracht en energie te helpen behouden en om eten aan te moedigen vanaf de allereerste hap - omdat elk moment met je hond ertoe doet.

Prescription Diet ON-CARE bevat goed verteerbare voedingsstoffen die gemakkelijk worden opgenomen door het lichaam van huisdieren en bevat daarnaast de ActivBiome+ technologie - een mix van prebiotische vezels om de gezondheid van het darmmicrobioom te ondersteunen, waarvan is bewezen dat het een consistente kwaliteit van de ontlasting bevordert. Neem contact op met je dierenarts om te zien of dit de juiste voeding is voor jouw hond.

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje

Vanaf € 49,95 Prijs

Hill's prescription Diet i/d Low Fat Hondenvoer is een goed verteerbare, vetarme voeding waarvan is aangetoond dat het het vetgehalte in het bloed verlaagt en spijsverteringsproblemen helpt oplossen. Dit zeer goed verteerbare hondenvoer is gemaakt met Hill's baanbrekende ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotische vezels, waarvan klinisch is aangetoond dat het het darmmicrobioom snel activeert om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen.

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Stoofpotje voor Honden is speciaal samengesteld om vetgevoelige aandoeningen (zoals pancreatitis en hyperlipidemie) te helpen aanpakken en het risico op recidieven te verminderen.

Hill's Prescription Diet...
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie - 12.0 kg

€ 85,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie Hondenvoer is speciaal samengesteld om je hond te helpen gemakkelijker te lopen, rennen en springen in slechts 21 dagen. Het is een complete en uitgebalanceerde voeding met ontstekingsremmende werking die alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft. De voeding is o.a. geschikt voor honden die kampen met gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artrose i.c.m. obesitas.

Dit hondenvoer heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn. Het verbeteren van de mobiliteit en het controleren van het gewicht van je hond begint met vroegtijdig en consequent geven van de juiste voeding.

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram

€ 43,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer is een volledige natvoeding ter ondersteuning van de mobiliteit en gewrichten bij honden. De voeding heeft een ontstekingsremmende werking en zorgt voor soepele gewrichten. 

De Hill's Prescription Diet J/D Mobility voeding helpt het gewrichtskraakbeen en spiermassa te behouden en ondersteunt een gezond immuunsysteem S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen.

Hill's SP Healthy Cuisine Volwassen Hond Stoofpotje - 4 x 12 x 80 gram Hill's SP Healthy Cuisine Volwassen Hond Stoofpotje - 4 x 12 x 80 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Healthy Cuisine Volwassen Hond Stoofpotje Kip & Rund - 4 x 12 x 80 gram

€ 63,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Cuisine biedt een 100% gebalanceerde en gezonde voeding met een onweerstaanbare smaak waar je hond dol op zal zijn. Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Hoogwaardig eiwit voor de spieren en antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Hill's Science Plan Healthy Cuisine Stoofpotjes kunnen alleen worden gegeven, gemengd met droogvoer of worden gebruikt als hartige topping om je hond te verleiden. 

Hill's SP Adult Small & Mini Stoofpotje Kip & Rund - 4 x 12 x 80 gram Hill's SP Adult Small & Mini Stoofpotje Kip & Rund - 4 x 12 x 80 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Small & Mini Stoofpotje Kip & Rund - 4 x 12 x 80 gram

€ 63,95 Prijs

De Hill's Science Plan Stoofpotjes zijn 100% gebalanceerd en gezond, samengesteld met een onweerstaanbare smaak waar je kleine hond dol op zijn. Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Hoogwaardig eiwit voor de spieren en antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Hill's Science Plan Stoofpotjes kunnen alleen worden gegeven, gemengd met droogvoer of worden gebruikt als hartige topping om je kleine hond te verleiden.