Elanco

Elanco is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van diergeneesmiddelen en voedingssupplementen. Het bedrijf en haar doelen zijn gebaseerd op het voortdurend streven naar verbetering van diergezondheid door middel van innovatie. Dankzij tientallen jaren van hoge kwaliteit en consistente prestaties hebben hun producten en technologieën het vertrouwen van producenten en dierenartsen wereldwijd verdiend.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)
Surosolve Oorreiniger - 125 ml
Snel bekijken Quick View

Surosolve Oorreiniger - 125 ml

€ 18,95 Prijs

De Surosolve van Elanco is een krachtige oorreiniger met een frisse geur op basis van Tris-EDTA, PCMX en Salicylzuur voor de behandeling van vieze en stinkende oren bij honden en katten. 

 • Docusaatnatrium: Heeft een reinigende werking.
 • PCMX:  Zorgt voor het onderhouden van het evenwicht in de microbiële flora in het oor.
 • Salicylzuur: Lost oorsmeer op en elimineert dode huidcellen.
 • Tris-EDTA: Beschadigt de oppervlakte van bacteriële cellen en kan helpen bij het verbeteren van de effecten van medische behandelingen.

Flubenol KH pasta - 7.8 ml Flubenol KH pasta - 7.8 ml
Snel bekijken Quick View

Flubenol KH pasta - 7.8 ml

€ 12,95 Prijs

Ontwormingsmiddel voor honden en katten. De Flubenol pakt een breed scala aan wormsoorten aan met de volgende indicaties:

Honden:

 • Toxocara canis (spoelwormen)
 • Toxascaris leonina spoelwormen)
 • Trichuris vulpis (zweepwormen)
 • Ancylostoma caninum (haakwormen)
 • Uncinaria stenocephala (haakwormen)
 • Taenia pisiformis (lintwormen)
 • Taenia hydatigena (lintwormen)

Katten:

 • Toxocara cati (spoelwormen)
 • Toxascaris leonina (spoelwormen)
 • Ancylostoma tubaeforme (haakwormen)
 • Taenia pisiformis (lintwormen)
 • Taenia taeniaeformis (lintwormen)

Elanco

Het farmaceutische bedrijf Elanco is misschien wat minder bekend bij de meeste baasjes van honden en katten, maar dit bedrijf gaat al heel wat jaren mee. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van diergeneesmiddelen en voedingssupplementen. Elanco en haar doelen zijn gebaseerd op het voortdurend streven naar verbetering van diergezondheid door middel van innovatie. Dankzij tientallen jaren van hoge kwaliteit en consistente prestaties hebben de verschillende merken en producten van Elanco het vertrouwen van dierenartsen wereldwijd verdiend!

Elanco Milbemax

Een beter bekend merk van Elanco is Milbemax. Dit merk maakt ontwormingsmiddelen en is misschien wel één van de meest bekende merken die wormen bestrijd. Dat is ook niet zo gek. Milbemax wormtabletten zijn gemakkelijk toe te dienen, en vormen een effectieve behandeling voor volwassen honden en katten. Ook jonge puppy's en kittens mogen al behandeld worden met de tabletten van Elanco Milbemax. Combineer dit met een vlooien- en tekenbehandeling van Advantix en u heeft een ideaal pakket voor de bescherming van uw huisdier!

Elanco ontworming

Vindt uw favoriete viervoeter tabletten minder prettig om in te nemen? Dan is er meer! Elanco ontworming komt namelijk in vele vormen. Elanco is zoals gezegd een farmaceutisch bedrijf, dit bedrijf heeft verschillende merken onder haar hoede. Het maakt niet uit welke vorm van Elanco ontworming u gebruikt, u bent ervan verzekerd dat elke vorm van ontwormen effectief is. Bij Petpol hebben we ook lekkere snacks in het assortiment die het geven van medicatie stukken makkelijker maken!

Elanco producten

Effectiviteit is waar het om draait bij Elanco producten, ze pakken de kern aan van het probleem. Dit gebeurt met het belangrijkste doel voor ogen: het welzijn van dieren! Elanco begrijpt als geen ander dat dieren een positief effect hebben op het leven van mensen, maar dan is het wel belangrijk dat ze gezond zijn. Een slechte gezondheid van uw geliefde kat of hond zorgt voor verdriet en stress. Met de Elanco producten voorkomt u dit en is een gezond en kwalitatief hoogwaardig leven voor uw dier haalbaar.

Elanco hond

Met Elanco uw hond ontwormen? Jazeker! Maar ook voor de verdere verzorging van uw trouwe viervoeter heeft dit bedrijf verschillende producten die doeltreffend zijn in hun behandeling. Honden kunnen bijvoorbeeld last krijgen van vieze oren. Zeker wanneer ze regelmatig zwemmen is een goede oorhygiëne aan te raden. Ophoping van viezigheid kan veel jeuk en ongemak veroorzaken. Met Elanco producten voor uw hond, houdt u uw hond gezond!

Elanco kopen Nederland

Waar anders dan bij Petpol ga je Elanco kopen? In Nederland worden de producten van dit bedrijf vooral gebruikt door dierenartsen, maar daar wil je waarschijnlijk niet voor elk wissewasje naartoe. Daarbij zal de prijs bij de dierenarts vaak hoger liggen dan wanneer je de producten zelf koopt. Elanco kopen in Nederland doe je bij Petpol, wij hebben alles in huis voor fitte dieren en blije baasjes! Van speciale dieetvoeding tot orthopedische kussens.