PetPol is een online dierenapotheek die alles in huis heeft voor de gezondheid van jouw dier. Hierbij kun je denken aan diergeneesmiddelen (VRIJ), voedingssupplementen, dieetvoedingen en verzorgingsproducten voor jouw hond, kat, konijn, knaagdier en / of boerderijdier. 

Dierenarts
Bij PetPol staat de gezondheid van je dier voorop. Daarom is er altijd een dierenarts beschikbaar die je te woord kan staan voor advies. Zij ziet ook toe op de correcte opslag en distributie van onze producten. Zo weten we zeker dat alles kwalitatief optimaal geregeld is. 

Pol Nicolaï
Na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij dierenartsenpraktijk Diergezondheidscentrum Nicolaï in Nuth was ik wel in voor een nieuwe uitdaging. Aangezien ik een ICT achtergrond heb was het niet zo lastig om de combinatie te maken tussen diergeneeskunde en internet. 

Na veel voorbereidend werk hebben we PetPol in 2019 opgericht, waarna we op 1 oktober 2020 officieel live gingen. Ons motto is: “fitte dieren, blije baasjes” en dit willen we bereiken door alleen artikelen te verkopen van kwaliteit waar wij als PetPol ook achter staan. Daarnaast staat service ook hoog bij ons in het vaandel, bent u niet tevreden dan lossen wij het samen met je op. Zo is bijvoorbeeld het retourneren van producten geheel gratis. 

Met vriendelijke groet,

Pol Nicolaï

Pol Nicolaï

PetPol B.V.