Lijst van producten op merk Synovium

Net als u weet Synovium dat ieder paard anders is. Goed voer is van groot belang, maar kan natuurlijk nooit volledig in de individuele behoefte van het paard of de atleet voorzien. Hiervoor zijn juist specifieke voedingsmiddelen van groot belang. Synovium onderzoekt het paard en kijkt naar haar atletisch vermogen. Zo wordt met de juiste additieven de best mogelijke prestatie behaald.

Alle producten van Synovium worden uitvoerig wetenschappelijk getest; eerst in het laboratorium en vervolgens in de verschillende disciplines van de paardensport. In de rensport waar vooral gezondheid, fitheid, snelheid en uithoudingsvermogen voorop staan. Maar ook in de de spring-, dressuur- en eventingsport waar met name kracht en souplesse geboden is.

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)
Synovium Lijnzaadolie
Snel bekijken Quick View

Synovium Lijnzaadolie

Vanaf € 12,75 Prijs

Synovium Lijnzaadolie is een voedingssupplement op basis van lijnzaad (afkomstig door de eerste koude persing), dat bijdraagt aan de verbetering van de stofwisseling. Het heeft een positief resultaat op de maag- en darmwerking en zorgt tevens voor een mooie en glanzende vacht. 

Synovium Motion JMT P
Snel bekijken Quick View

Synovium Motion JMT P

Vanaf € 73,95 Prijs

Synovium Motion JMT P is een voedingssupplement ter ondersteuning van de gewrichten en soepele gewrichten bij paarden. De ingrediënten zorgen ook voor de aanmaak, opbouw en bescherming  van kraakbeen. Ook kan de Synovium Motion JMT P ingezet worden bij het herstel na peesblessures. 

Synovium Sand Oil 369
Snel bekijken Quick View

Synovium Sand Oil 369

Vanaf € 54,95 Prijs

Synovium Sand Oil 369 is een voedingssupplement op basis van Psyllium vezels ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering bij paarden en pony's. De Psyllium vezels hebben een vocht aantrekkende werking, waardoor een gelvormige substantie gevormd wordt die ervoor zorgt dat vuil en zand in de darmen afgevoerd wordt. Daarnaast bevat Synovium Sand Oil 369 een hoge concentratie aan Omega 3-, 6-, en 9 olie die zorgen voor o.a. een betere kwaliteit van vacht, huid en hoeven.

Synovium Hippochol - 1 liter
Snel bekijken Quick View

Synovium Hippochol - 1 liter

€ 32,50 Prijs

Synovium Hippochol is een voedingssupplement ter ondersteuning van de leverfunctie bij paarden. Het middel heeft een ondersteunende en reinigende werking zodat de lever van het paard optimaal functioneert. Het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en opname van zo veel mogelijk voedingsstoffen in de voeding. Daarnaast kan Synovium Hippochol ook gegeven worden aan paarden ter ondersteuning bij het wisselen van de vacht.

Synovium Megabol - 960 ml
Snel bekijken Quick View

Synovium Megabol - 960 ml

€ 129,95 Prijs

Synovium Megabol is een voedingssupplement ter bevordering van de optimale spierontwikkeling en spierkracht bij paarden. Het prestatie verhogende middel is gemaakt op basis van Gamma Oryzanol en is op 100% natuurlijk.  Gamma Oryzanol is een groep sterolen (organische moleculen) die als bouwsteen voor de spier van het paard dienen.

Synovium Myobuilder - 1 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium Myobuilder - 1 KG

€ 98,95 Prijs

Synovium Myobuilder is een voedingssupplement voor paarden die in de opbouwfase van de training zitten. Het bevat een combinatie aan natuurlijke spiereiwitten zoals L Carnitine en Gamma Oryzanol die een snellere opbouw van spieren mogelijk maakt. Synovium Myobuilder helpt bij het verbeteren van prestaties en het voorkomen van blessures. 

Synovium Biobute - 1 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium Biobute - 1 KG

€ 73,95 Prijs

Synovium Biobute is een voedingssupplement ter ondersteuning van soepele spieren en gewrichten bij paarden. Het product is gemaakt op basis van 100% natuurlijke producten die een pijnstillende werking hebben. Deze combinatie bestaat o.a. uit Harpagophytum (duivelsklauw), Kurkuma, Willow bark en Fenegriek. 

Synovium MSM-Pure - 1 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium MSM-Pure - 1 KG

€ 42,50 Prijs

Synovium MSM-Pure is een voedingssupplement met een hoog gehalte biologisch beschikbaar zwavel dat ingezet kan worden ter ondersteuning van het gezond houden van spieren (spierstofwisseling), pezen en banden (aanhechting). Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Synovium MSM-PURE een beschermend effect heeft op de oxidatieve- en ontsteking gerelateerde letsels tijdens training en wedstrijden.

Synovium MSM Optimal-C - 1.5 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium MSM Optimal-C - 1.5 KG

€ 51,95 Prijs

Synovium MSM Optimal-C is voedingssupplement voor paarden ter ondersteuning van een sneller herstel van de spieren (spierstofwisseling), pezen en banden (aanhechting) na grote inspanning en wedstrijden. Het MSM dat hiervoor zorgt beschikt over een hoog gehalte biologisch beschikbaar zwavel. De vitamine C versterkt de werking hiervan. Uit onderzoek is gebleken dat het herstel na inspanning met Synovium Optimal-C 2 tot 4 keer zo snel gaat. 

Synovium Mgnium - 1.5 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium Mgnium - 1.5 KG

€ 51,95 Prijs

Synovium Mgnium is een voedingssupplement dat in te zetten is bij paarden die te maken hebben met een te laag magnesium gehalte. Een tekort hieraan bij uw paard kan zich uiten als nerveusheid en het onvermogen om spiercellen te ontspannen. Daarnaast kan het leiden tot spierpijn, prestatievermindering, veranderde verdeling van de vetverdeling en huidproblemen. 

Synovium Clay & Cool 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Synovium Clay & Cool

Vanaf € 15,95 Prijs

Synovium Clay & Cool is een verkoelende klei die ideaal te gebruiken is voor het koelen van de benen van het paard na de training. Het is de optimale verzorging voor het herstel van vermoeide benen. De 100% natuurlijke samenstelling is voorzien van tijmolie, waardoor deze ook ideaal te gebruiken is bij paarden die last hebben van een schrale huid. De Synovium Clay & Cool voedt en beschermt de huid. 

Synovium Agility - 1 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium Agility - 1 KG

€ 73,95 Prijs

Synovium Agility is een voedingssupplement ter ondersteuning van behoud van gezond kraakbeen en soepele gewrichten bij paarden. Het positieve effect van het middel is aangetoond doormiddel van placebogecontroleerde studies. De Synovium Agility is hypoallergeen en 100% vrij van additieven. Het kan ingezet worden bij paarden die intensief werken of trainen, maar ook ter ondersteuning van de gewrichten bij oudere paarden of voor de ontwikkeling van een optimale kraakbeenkwaliteit en een gezond skelet bij veulens.