Lijst van producten op merk Beeztees

Beeztees

Bij Beeztees is het al meer dan 50 jaar de missie om het leven van jouw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. En daarom zijn ze met ongeveer 95 enthousiaste mensen dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen, plannen en verkopen. Naast een leuk leven vinden ze een gezond en veilig leven natuurlijk ook erg belangrijk. Het uitgebreide assortiment van producten wordt uitvoerig getest. Beeztees ontwerpt en ontwikkelt veel van hun producten zelf, zodat we zeker weten dat ze veilig en betrouwbaar zijn (anders wordt het toch weer minder leuk!)

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Quick Cooler Koelmat IZI Blauw Quick Cooler Koelmat IZI Blauw
Snel bekijken Quick View

Quick Cooler Koelmat IZI Blauw

Vanaf € 14,95 Prijs

Deze zelf activerende koelmat houdt uw hond of kat koel bij warme temperaturen. De mat is gevuld met verkoelende gel die geactiveerd wordt door de lichaamsdruk van uw hond. Vervolgens zal deze voor enkele uren actief blijven en de warme lichaamstemperatuur van uw hond absorberen.
Om deze koelmat opnieuw te activeren hoeft deze slechts enkele minuten onbelast te zijn. U hoeft de koelmat niet vooraf te koelen of te bevochtigen, deze is meteen gebruiksklaar.

Belangrijkste productkenmerken:

  • Voorkomt oververhitting bij honden en katten tijdens warme temperaturen
  • Eenvoudig te reinigen met een vochtige doek
  • Geeft urenlang verkoeling
  • Makkelijk voor gebruik in huis en op reis
  • Onmiddellijk gebruiksklaar
  • Sterk en duurzaam nylon