Lijst van producten op merk NML Health

NML Health

NML health is een ambitieus en groeiend bedrijf dat sinds 1996 ruim driehonderd gezondheidsproducten voor paard, hond en kat levert. NML health staat voor het bevorderen van gezondheid van dieren en wil gezondheidsproblemen voorkomen met innovatieve, natuurlijke producten. Van ingrediënt tot productiemethode, van verpakking tot distributie en van medewerker tot afnemer, in alle facetten wil NML health niet alleen bijdragen aan de gezondheid van dieren, maar ook aan het milieu door het maatschappelijk bewust introduceren en verhandelen van gezondheids- en verzorgingsproducten. NML health kiest zoveel mogelijk voor natuurlijke en orthomoleculaire producten. De werking van de ingrediënten zijn gedegen onderbouwd.

Er zijn 96 producten.

Item 1-12 van 96 in totaal item(s)
Vetramil Paw Wax 120 gram Vetramil Paw Wax 120 gram
Snel bekijken Quick View

Vetramil Paw Wax 120 gram

€ 13,95 Prijs

Vetramil Paw Wax is een potenwas met honing is speciaal ontwikkeld ter bescherming van de voetkussens van honden. Zowel in de zomer als in de winter komen de voetkussens direct in aanraking met extreme omstandigheden zoals heet asfalt, ijs, zout, sneeuw en ruwe oppervlakken. Hierdoor kunnen beschadigingen van de huid en pijnlijke kloofjes ontstaan. De hoge concentratie enzymrijke honing in Vetramil Paw Wax helpt bij een snel herstel van kloofjes.

De bijenwas vormt een beschermend laagje,waardoor de voetkussens onder alle omstandigheden in goede conditie blijven. De bittere smaak voorkomt dat honden de was oplikken.

Vetramil Honingzalf Tube 10 gram
Snel bekijken Quick View

Vetramil Honingzalf Tube

Vanaf € 7,95 Prijs

De Vetramil Honingzalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het laat zich makkelijk aanbrengen en kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een verbandgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving goed op zijn plaats. Vetramil beschermt en zuivert de geprikkelde huid. Door de toevoeging van essentiële oliën heeft de zalf een bittere smaak, waar dieren niet van houden. Dit voorkomt dat dieren de zalf oplikken. Een extract van Cardiospermum zorgt voor een rustige huid, waardoor de zalf ook heel geschikt is voor de behandeling van de huid na insectenbeten.

PUUR Derma 50 ml PUUR Derma 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Derma 50 ml

€ 14,25 Prijs

PUUR Derma / Jeuk is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat kan ingezet worden bij jeukklachten. Het zorgt ervoor dat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

PUUR Glucosamine Extra 250 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Glucosamine Extra

Vanaf € 29,95 Prijs

PUUR Glucosamine Extra is voedingssupplement voor honden en katten met de ideale verhouding van ingrediënten om gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof, pezen, banden, kapsels en ligamenten soepel te houden. Daarnaast geven de extra toegevoegde kruiden nog meer ontspanning en verlichting bij gewrichtspijnen.

PUUR Arthro - 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Arthro - 50 ml

€ 15,95 Prijs

Voor het behoud van soepele gewrichten en ter ondersteuning en verlichting van pijn als gevolg van artrose bij honden, katten en paarden.

PUUR Omega-3 - 90 capsules
Snel bekijken Quick View

PUUR Omega-3 - 90 capsules

€ 18,95 Prijs

PUUR Omega-3 is een voedingssupplement voor honden en katten dat ingezet kan worden bij de volgende indicaties:

•    Ter ondersteuning van de huid en de vacht
•    Ter ondersteuning van de hartfunctie
•    Ter ondersteuning van het immuunsysteem
•    Ter ondersteuning van de gewrichten
•    Ter ondersteuning van de darmfunctie

Bach Rescue Pets Spray 20 ml
Snel bekijken Quick View

Bach Rescue Pets Spray 20 ml

€ 16,95 Prijs

De Bach Rescue Pets Spray kan gebruikt worden in het geval van acute stress bij uw dier, zoals bijvoorbeeld, een bezoek aan de dierenarts, trimster, shows of wedstrijden.

Deze spray is alcoholvrij!

Bach Rescue Remedy Pets Druppels 10 ml
Snel bekijken Quick View

Bach Rescue Remedy Pets Druppels 10 ml

€ 10,50 Prijs

De Bach Rescue Pets Remedy Druppels kunnen gebruikt worden in het geval van acute stress bij uw dier, zoals bijvoorbeeld, een bezoek aan de dierenarts, trimster, shows of wedstrijden.

Deze druppels zijn alcoholvrij!