Lijst van producten op merk Maxani

Maxani

Maxani Animal Healthcare is in 2012 gestart als een eenmanszaak. Door gesprekken met dierenartsen en veterinaire dermatologen werd duidelijk dat er een verandering gaande was voor het behandelen van huidproblemen. Echter was er nog geen bedrijf met een breed aanbod voor het dermatologische plan van de dierenarts. Gewapend met veel kennis over farmaceutische grondstoffen en kennis van de kleinschalige productie van humane (veelal topicale) producten werd samen met de KOL's de eerste oplossingen bedacht. Nu is Maxani niet meer weg te denken uit de dierenartsenpraktijk. Het brede assortiment voor huid- en wondverzorging met uitgebalanceerde, moderne producten heeft een stevige marktpositie verworven. Naast eigen producten vertegenwoordigt Maxani ook het veterinaire dermo-cosmetische merk Dermoscent uit Frankrijk. Deze lijn wordt wereldwijd door veterinaire dermatologen en dierenartsen voorgeschreven. De Dermoscent producten zijn allemaal 100% natuurlijk.

Er zijn 14 producten.

Item 1-12 van 14 in totaal item(s)
Maxani Dirt Off huid- en vachtshampoo - 200 ml
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Dirt Off huid- en vachtshampoo - 200 ml

€ 16,11 Normale prijs € 18,95 -15% Prijs

De Dirt Off Huid- en Vachtshampoo van Maxani is uitermate geschikt voor het wassen van extreem vieze of vettige dieren en wordt gebruikt als krachtige reiniger vóór de (medicinale) shampootherapie. Door de unieke samenstelling van grondstoffen droogt de Maxani Dirt Off Shampoo de huid niet uit.

Na een wasbeurt met de Dirt Off shampoo is de huid in perfecte staat om alle ingrediënten en voedingsstoffen van de daarop volgende wassing met medicinale shampoo, op te nemen. Je zult dus sneller resultaat zien!

Maxani Honinggel Maxani Honinggel
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Honinggel / Honey O3 Gel

Vanaf € 12,32 Normale prijs € 14,49 -15% Prijs

De Maxani Honinggel is een wondgel voor dieren op basis van 45% zuivere geözoneerde bergweide honing. De honing heeft een antibacteriële werking en kan ingezet worden bij:

 • Acute en geïnfecteerde wonden, zowel oppervlakkige als diepe wonden.
 • Beschadigde, gecontamineerde of ruwe huid.
Maxani Honing Tulle 10 x 10 Sanoskin Melladerm Plus
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Honing Tulle 10 x 10 Sanoskin Melladerm Plus

€ 33,74 Normale prijs € 39,69 -15% Prijs

De wondgaasjes met honing van Sanoskin zijn ideaal om te gebruiken bij de genezing van wonden. Het is makkelijk om de gaasjes die per stuk verpakt zijn op maat te knippen. Doordat de mazen in de Sanoskin groot genoeg zijn kan het wondvocht makkelijk uit de wond in het verband trekken.

Maxani Rescue Huidshampoo
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Rescue Huidshampoo

Vanaf € 21,73 Normale prijs € 25,56 -15% Prijs

De Maxani Rescue huidshampoo met natriumhypochloriet wordt gebruikt bij oppervlakte en opervlakkige pyodermie of als ondersteuning bij de behandeling van diepe pyodermie. Tevens is de Rescue huidshampoo geschikt voor de behandeling van een milde Malassezia huidontsteking. De Shampoo herstelt het microbiële evenwicht van de huid en droogt de huid niet uit door de toevoeging van huideigen lipiden en hyaluronzuur. De Maxani Rescue huidshampoo is daarom geschikt voor langdurig gebruik. De toegevoegde menthol verlicht de jeuk en verkoelt de huid. Natuurlijke rozemarijn extracten werken als antioxidant ter bescherming tegen vrije radicalen, die extra veel vrijkomen bij een beschadigde huid.

Maxani AtopOat Huidshampoo 250 ml
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani AtopOat Huidshampoo 250 ml

€ 23,71 Normale prijs € 27,89 -15% Prijs

De Maxani AtopOat huidshampoo is speciaal ontwikkeld voor dieren met een droge, geïrriteerde en/of allergische huid. Dankzij de unieke samenstelling is de shampoo jeukstillend, ondersteunt het de microbiële balans van de huid en herstelt het de huidbarrière en de vochtbalans. Naast belangrijke, huideigen lipidien en hyaluronzuur bevat de Maxani AtopOat Shampoo andere bijzonder ingrediënten zoals een krachtig extract van havermout. Dit heeft een beschermende en hydraterende kracht, alsmede een reinigende, kalmerende en antioxiderende werking. Samen met allantoïne, honing, kamille en calendula hebben de ingrediënten een jeukstillende werking.

Maxani Chloorhexidine Doekjes met Vitamine E - 40 Doekjes
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Chloorhexidine Doekjes met Vitamine E - 40 Doekjes

€ 12,14 Normale prijs € 14,28 -15% Prijs

De Maxani Chloorhexidine Doekjes zijn handig bij de behandeling van  huid- en/of lipplooi ontstekingen door de hoge waardes aan chloorhexidine.

Indicaties

•    Huidinfecties door (resistente) bacteriën
•    Aanvullend op systemische behandeling met antibiotica bij huidproblemen
•    Pyodermie (huidinfecties)
•    Hot-spots
•    Lipplooi eczeem
•    Kin acne
•    Reiniging genitaliën (urine incontinentie)
•    Reinigen en desinfecteren van moeilijke plekken (bv. neus, staart, lip, vulva, nagelbed, tussenteenhuid en oorschelp)

Maxani Cleanser Spray 250 ml
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Cleanser Spray

Vanaf € 13,81 Normale prijs € 16,25 -15% Prijs

De Maxani Cleanser Spray is een olievrije spray die ideaal is als aanvullende behandeling bij pyodermie (huidontstekingen). Zeer geschikt om het aantal wasbeurten te verminderen door dagelijks te sprayen op de aangedane plekken. Ook goed te gebruiken bij behandeling van Hot-spots.

Indicaties

•    Hotspots
•    Het reinigen van de geïrriteerde of ontstoken huid en wonden
•    Ondersteuning bij pyotraumatische dermatitis
•    Intertrigo (smetplekken)

Maxani Honey (Honing) Complex Shampoo
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Honey (Honing) Complex Shampoo

Vanaf € 21,73 Normale prijs € 25,56 -15% Prijs

De Maxani Honey Complex huidshampoo bevat een rijke blend van ingrediënten met een sterke hydraterende en verzachtende werking. Deze shampoo is zeer geschikt voor honden met een droge tot zeer droge huid. Belangrijke werkzame stoffen in de Honey Complex huidshampoo zijn de zuivere honing en krachtige propolis. Aan deze ingrediënten worden ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen toegeschreven. Daarnaast bevat de huidshampoo aloë vera, jojoba, calendula, propyleenglycol en zinc PCA, die tot diep in de huid doordringen. De vacht is vaak kwetsbaar door de huidproblemen en wordt extra gevoed en verzorgd door het aminozuur arginine en vitamine B5, genaamd panthenol. Honing, propolis en tra tree helpen het microbiële evenwicht van de huid te ondersteunen.

Maxani Hydralac Huidconditioner
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Hydralac Huidconditioner

Vanaf € 14,74 Normale prijs € 17,34 -15% Prijs

De Maxani Hydralac Huidconditioner Spray van is een olievrije spray die zorgt voor een soepele gehydrateerde huid zonder een vettige laag achter te laten. Deze voedende huidconditioner dringt tot diep in de huid door. Daarnaast helpt de spray om schilfers makkelijk te verwijderen, talg te reguleren en bacteriegroei te verminderen. De Maxani Hydralac is te gebruiken bij de volgende indicaties:

•    Droge huid
•    Atopische huid
•    Seborroïsche huid (schilfers)
•    Primaire Seborroe (schilferige en vettige huid)
•    Ichthyosis (droge, dikke en schilferige huid)
•    Sebaceous adenitis (steriele talgklierontsteking)

Maxani Regular Shampoo met Conditioner 250 ml
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Regular Shampoo met Conditioner 250 ml

€ 17,55 Normale prijs € 20,65 -15% Prijs

De Maxani Regular Shampoo is door de milde en reinigende samenstelling geschikt voor het regelmatig wassen van de normale tot droge huid. De huidshampoo verzorgt, voedt en beschermt de huid en geeft de vacht een gezonde glans. Tevens zeek geschikt voor puppy's en kittens te wassen. De Regular Shampoo is parfumvrij en neutraliseert onaangename geurtjes. Daarnaast bevat de Maxani Regular Shampoo conditioner, wat de vacht beter doorkambaar maakt. Het is een shampoo en verzorgende bodylotion in één. De Regular Shampoo bevat voedende en beschermende ingrediënten zoals kamille, calendula, panthanol en honing.

Indicaties

•    Normale huid
•    Puppy's & Kittens
•    Klitten
•    Stinkende vacht

Maxani SeboSilk Huidshampoo 250 ml
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani SeboSilk Huidshampoo 250 ml

€ 23,71 Normale prijs € 27,89 -15% Prijs

De Maxani SeboSilk Huidshampoo is speciaal ontwikkeld voor dieren met een verhoogde talgproductie en/of afwijkingen in het verhoorningsproces. Bij (vette) seborroe is een goede reiniging van belang, uiteraard in combinatie met het herstellen van de huidbarrière en de vochtbalans. De SeboSilk Shampoo bevordert de vorming van gezonde keratinocyten en verwijdert huidschilfers. Ook zeer geschikt voor honden die extreem vies zijn en/of een vettige vacht/huis hebben. De toegevoegde geurneutralisator neutraliseert onaangename geuren. Salvia, zinkgluconaat en vitamine B6 reguleren de talg- productie zonder de huis uit te drogen. Honing, salicylzouten en melkzuur zorgen voor een goede balans van de huidflora.

Maxani Traanstreep 250 ml
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Traanstreep 250 ml

€ 22,43 Normale prijs € 26,39 -15% Prijs

Het Maxani Traanstreep voedingssupplement (orale toediening) is een 100% natuurlijk product dat de traanbuis van honden, katten en konijnen reinigt. Het is speciaal ontwikkeld om traanstrepen en verkleuring van de vacht rondom de ogen te verminderen en draagt bij aan het verhelpen van een verstopte traanbuis. Soms is de traanbuis vervormd, waardoor hier vuil in ophoopt. Het middel is daardoor uitermate geschikt voor dieren met een korte snuit. Ook katten met niesziekte hebben hier vaak last van chronische traanstrepen. Het supplement helpt om de weerstand van het huisdier te ondersteunen. Het Traanstreep voedingssupplement bestaat uit verschillende kruiden en etherische oliën die van nature een reinigende kracht bezitten.