Allergie & Huid

Actieve filters

Vetramil Honingzalf Pot 180 gram
Snel bekijken Quick View

Vetramil Honingzalf Pot - 180 gram

€ 38,95 Prijs

De Vetramil honingzalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het laat zich makkelijk aanbrengen en kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een verbandgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving goed op zijn plaats. Vetramil Honingzalf beschermt en zuivert de geprikkelde huid. Door de toevoeging van essentiële oliën heeft de zalf een bittere smaak, waar dieren niet van houden. Dit voorkomt dat dieren de zalf oplikken. Een extract van Cardiospermum zorgt voor een rustige huid, waardoor de zalf ook heel geschikt is voor de behandeling van de huid na insectenbeten.

Vetramil Honingzalf Tube 10 gram
Snel bekijken Quick View

Vetramil Honingzalf Tube

Vanaf € 9,95 Prijs

De Vetramil Honingzalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het laat zich makkelijk aanbrengen en kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een verbandgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving goed op zijn plaats. Vetramil beschermt en zuivert de geprikkelde huid. Door de toevoeging van essentiële oliën heeft de zalf een bittere smaak, waar dieren niet van houden. Dit voorkomt dat dieren de zalf oplikken. Een extract van Cardiospermum zorgt voor een rustige huid, waardoor de zalf ook heel geschikt is voor de behandeling van de huid na insectenbeten.

Bach Rescue Remedy Cream 30 gram
Snel bekijken Quick View

Bach Rescue Remedy Cream 30 gram

€ 11,95 Prijs

Bach Rescue Remedy Cream is een crème met een herstellende werking voor de huid. 

Dermiel Huidspray 100 ml
Snel bekijken Quick View

Dermiel Huidspray - 100 ml

€ 32,95 Prijs

Dermiel huidspray ondersteunt het herstellend vermogen van de huid bij alle soorten dieren. Het beschermt en verzacht de huid. Dermiel kan worden gebruikt ter ondersteuning bij de behandeling van roodheid en gevoeligheid van de huid. Dermiel huidspray is zeer geschikt voor behandeling van grotere huidoppervlakken en voor het behandelen van moeilijk bereikbare plekken.

De Dermiel huidspray bevat onder andere honing en etherische oliën. De huidspray vormt een dunne film op de huid, waardoor optimale bescherming en een langdurige werking is gewaarborgd. Honing heeft een lage pH en bevat het honingenzym glucose oxidase (GOX). Dit enzym produceert in contact met vocht langdurig kleine hoeveelheden waterstofperoxide. Honing heeft een kalmerende werking op de huid.

Dermoscent Essential 6 Spot-on - 4 pipetten - 0 t/m 10 kg Dermoscent Essential 6 Spot-on - 4 pipetten - 0 t/m 10 kg
  • -15%
Snel bekijken Quick View

Dermoscent Essential 6 Spot-on - 4 pipetten

Vanaf € 18,43 Normale prijs € 21,68 -15% Prijs

De Dermoscent Essential 6 Spot-on is een hydraterende oplossing voor honden met huidproblemen. Het helpt de beschermende barrièrefunctie van de huid te herstellen en verminderd het aantal noodzakelijke shampoo behandelingen. Het kan ingezet worden bij de volgende indicaties:

•    Onaangename geur van de huid
•    Overmatig haarverlies
•    Schilfers
•    Vettige of droge huid
•    Atopische dermatitis en allergie
•    Zomereczeem
•    Ichthyosis (dikke, droge en schilferige huid)

Dermiel Huidzalf
Snel bekijken Quick View

Dermiel Huidzalf

Vanaf € 15,95 Prijs

Dermiel zalf bevat onder andere honing en etherische oliën. De basis ingrediënten van de zalf ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Dermiel bevat honing met een hoog enzymgehalte en een lage pH.