Verzorging

Er zijn 72 producten.

Item 1-12 van 72 in totaal item(s)

Actieve filters

Vetramil Derma Shampoo -... Vetramil Derma Shampoo -...
Snel bekijken Quick View

Vetramil Derma Shampoo - 150 ml

€ 16,95 Prijs

Vetramil Derma Shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een snel geprikkelde huid en een slechte vacht. Het gebruik van Vetramil Derma Shampoo zorgt voor een zachte, schone vacht en kalmeert de huid. Van Vetramil Derma Shampoo zijn geen bijwerkingen bekend en is vrij van kleurstoffen en parabenen. Vetramil Derma Shampoo bevat een geringe hoeveelheid non-allergene geurstof. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden, maar ook geschikt en veilig inzetbaar voor katten en paarden.

Vetramil Honingzalf Pot 180 gram
Snel bekijken Quick View

Vetramil Honingzalf Pot - 180 gram

€ 38,95 Prijs

De Vetramil honingzalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het laat zich makkelijk aanbrengen en kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een verbandgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving goed op zijn plaats. Vetramil Honingzalf beschermt en zuivert de geprikkelde huid. Door de toevoeging van essentiële oliën heeft de zalf een bittere smaak, waar dieren niet van houden. Dit voorkomt dat dieren de zalf oplikken. Een extract van Cardiospermum zorgt voor een rustige huid, waardoor de zalf ook heel geschikt is voor de behandeling van de huid na insectenbeten.

Vetramil Honingzalf Tube 10 gram
Snel bekijken Quick View

Vetramil Honingzalf Tube

Vanaf € 9,95 Prijs

De Vetramil Honingzalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het laat zich makkelijk aanbrengen en kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een verbandgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving goed op zijn plaats. Vetramil beschermt en zuivert de geprikkelde huid. Door de toevoeging van essentiële oliën heeft de zalf een bittere smaak, waar dieren niet van houden. Dit voorkomt dat dieren de zalf oplikken. Een extract van Cardiospermum zorgt voor een rustige huid, waardoor de zalf ook heel geschikt is voor de behandeling van de huid na insectenbeten.

Vetramil Spoelvloeistof / Clean
Snel bekijken Quick View

Vetramil Spoelvloeistof / Clean

Vanaf € 15,95 Prijs

De Vetramil Spoelvloeistof is een vloeistof op basis van honing en propyleenglycol om wonden mee schoon te maken.

PUUR Zinc Sulphur Paste 150 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Zinc Sulphur Paste - 150 gram

€ 22,95 Prijs

PUUR Zinc Sulphur paste / Zinkzwavel is een pasta die gebruikt kan worden bij paarden en pony’s om natte plekken te behandelen.

PUUR Wound Gel 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Wound Gel - 50 ml

€ 12,95 Prijs

PUUR Wondgel is een verzorgende gel die toegepast kan worden op wonden van alle dieren. De Gel werkt tegen likken, schuren en krabben.

PUUR Detoxi 100 ml PUUR Detoxi 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Detoxi - 100 ml

€ 22,70 Prijs

PUUR Detoxi / Drainage is een voedingssupplement voor paarden en pony's dat als halfjaarlijkse reiniging na of tijdens het langtijdig gebruik van medicijnen ingezet kan worden.

PUUR Culico 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Culico - 100 ml

€ 19,90 Prijs

PUUR Culico is een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat gebruikt kan worden bij het schuren van staart en manen.

PUUR Calendula Zalf 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Calendula Zalf - 50 ml

€ 9,95 Prijs

PUUR Calendula is een verzorgende crème voor honden, katten en paarden om toe te passen bij droge, schilferige en geïrriteerde huid.

Phytonics Scar Cream 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Scar Cream - 50 ml

€ 18,95 Prijs

Phytonics Scar Cream is een crème om littekens bij dieren mee te behandelen.   

Phytonics Bladder Comp 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Bladder Comp - 50 ml

€ 21,85 Prijs

De Phytonics Bladder Comp is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden ter ondersteuning van de functie van de blaas.

Phytonics All Sept spray 100 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics All Sept Spray 100 ml

€ 29,95 Prijs

De Phytonics All Sept Spray ondersteund het herstellend vermogen van de huid bij honden, katten en paarden.