Maag & Darm

Er zijn 22 producten.

Item 1-12 van 22 in totaal item(s)

Actieve filters

Audevard Ekygard
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekygard

Vanaf € 97,25 Prijs

Bij paarden wordt het maagslijmvlies vaak beïnvloed door de sterk zure omgeving van de maag, vooral tijdens inspanning of wanneer het dier gestrest is. Zuurgraad kan van invloed zijn op de kwaliteit van leven van het paard, zijn vermogen om voedsel op te nemen en natuurlijk zijn prestaties. Deze kritieke periodes vereisen daarom specifieke voedingsondersteuning. Audevard Ekygard is een voedingssupplement ter ondersteuning van de maag van paarden.

Indicaties:

  • Overgevoeligheden aan het maagslijmvlies
  • Maagzweren
  • Chronische darmontstekingen
  • Koliek en zandkoliek
  • Paarden in training

Synopet Digest Horse - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Synopet Digest Horse - 500 ml

€ 74,95 Prijs

Synopet Digest Horse is een vloeibaar supplement ter ondersteuning van een goede spijsvertering bij paarden. De hoofdbestanddelen van Synopet Digest Horse zijn Natriumbicarbonaat, Magnesiumoxide en Biergist; Natriumbicarbonaat en Magnesiumoxide bevorderen een goede maagfunctie; daarnaast bevat het product Biergist voor een goede darmfunctie en een gezonde darmflora.

Paraffine Vloeibaar
Snel bekijken Quick View

Paraffine Vloeibaar

Vanaf € 10,95 Prijs

Paraffine is een vloeistof die ingezet kan worden bij obstipatie bij paarden, honden en katten. Het kan ook ingezet worden in geval van koliek bij paarden.

Diarsanyl PV + - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Diarsanyl PV + - 60 ml

€ 18,95 Prijs

Diarsanyl van Ceva is een aanvullend diervoeder voor veulens en kalveren dat ingezet kan worden bij dunne ontlasting en/of diarree klachten. Daarnaast is het ook in te zetten bij herstel na operatie van het maag- en darmstelsel.

PUUR Dolor 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Dolor 100 ml

€ 20,95 Prijs

PUUR Dolor / Plus is een voedingssupplement voor paarden en pony’s te ondersteuning voor de volgende indicaties:

•    Bewegingsstelsel
•    Zenuwstelsel
•    Spijsvertering
•    Maag & Lever

PUUR Gastri 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Gastri 100 ml

€ 19,75 Prijs

PUUR Gastri is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden die last hebben van overmatige gasvorming of een vol en opgeblazen gevoel. Het ondersteunt de darmwerking en zorgt voor een rustig maag en darmstelsel. Het is ook te gebruiken bij honden die vaak gras eten als gevolg van maagirritatie.

PUUR Intestine 50 ml PUUR Intestine 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Intestine 50 ml

€ 13,95 Prijs

PUUR Intestine / Darm is een voedingssupplement voor hond, katten en paarden dat zorgt voor een goede darmwerking. Het kan o.a. ingezet worden voor:

•    Goede darmperistaltiek
•    Ter ondersteuning van een goed darmslijmvlies
•    Goede consistentie van de ontlasting (dunne ontlasting)

PUUR Parasitus 450 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Parasitus 450 gram

€ 43,95 Prijs

PUUR Parasitus / Parasiet balans is een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden om ervoor te zorgen dat het milieu in de darmen minder aantrekkelijk wordt voor parasieten. Ook de weerstand in de darmen word door het gebruik van dit supplement hoger.

PUUR Psyllium 350 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Psyllium 350 gram

€ 17,95 Prijs

PUUR Psyllium is een voedingssupplement voor paarden en pony’s ter bevordering van de darmfunctie. Het kan ingezet worden bij obstipatie (te dikke ontlasting) en heeft een ontgiftende werking voor de darmen.

PUUR Stomac 1000 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Stomac 1000 gram

€ 48,95 Prijs

PUUR Somac / Maag is een voedingssupplement voor paarden en pony’s ter ondersteuning van de maag. Het kan ook ingezet worden bij luchtzuigen en stress.

Zoolac Propaste Probiotica 15 ml
Snel bekijken Quick View

Zoolac Propaste Probiotica

Vanaf € 13,95 Prijs

Zoolac Propaste is een voedingssuplement met een hoge concentratie probiotica voor een betere spijsvertering en evenwicht in de bacteriële darmflora. Het stabiliseert de spijsvertering en balanceert de bacteriële darmflora door gebruik te maken van goede bacteriën en het eigen immuunsysteem van het dier. De uniek samenstelling van Zoolac Propaste zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën de darmwand niet kunnen beschadigen, terwijl de goede bacteriën de schadelijke bacteriën aanpakken.

Dit is een natuurlijk reactie die de groei van schadelijke bacteriën beperkt. De werkzaamheid van Zoolac Propaste zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën geen resistentie kunnen ontwikkelen, dit is vaak wel het geval met antibiotica behandelingen.

Audevard Ekymash Booster - 1 Liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekymash Booster - 1 Liter

€ 31,95 Prijs

Audevard Ekymash Booster is een voedingssupplement ter ondersteuning van een onrustig maag- en darmstelsel dat van slag is als gevolg van opwinding en/of stress. De zeer uitgebreide samenstelling van de  Audevard Ekymash Booster bevat citroenmelisse-vezels, tijm- en pepermuntextract, samen met prebiotica, elektrolyten en magnesium.