Maag & Darm

Er zijn 23 producten.

Item 1-12 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Finidiar Oral Doser...
Snel bekijken Quick View

Finidiar Oral Doser Smakelijke Pasta - 60 ml

€ 18,95 Prijs

Findiar Oral Doser Smakelijke Pasta is een voedingssupplement ter ondersteuning dan de darmwerking van paarden. De pasta heeft de volgende werkingen:

•    Het remmen van diarree / dunne ontlasting
•    Het absorberen van bacteriën, toxinen en irriterende stoffen uit de darm
•    Het darmslijmvlies beschermen
•    Ontstekingen in de darm verminderen
•    Toxinen inactiveren
•    Het bijdrage aan een normale stoelgang

Door een wijziging in de wet mag dit artikel per 1 maart 2021 niet meer verkocht worden. Wij raden u als alternatief de VetPlus Promax aan.

Synopet Digest Horse - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Synopet Digest Horse - 500 ml

€ 74,95 Prijs

Synopet Digest Horse is een vloeibaar supplement ter ondersteuning van een goede spijsvertering bij paarden. De hoofdbestanddelen van Synopet Digest Horse zijn Natriumbicarbonaat, Magnesiumoxide en Biergist; Natriumbicarbonaat en Magnesiumoxide bevorderen een goede maagfunctie; daarnaast bevat het product Biergist voor een goede darmfunctie en een gezonde darmflora.

Paraffine Vloeibaar
Snel bekijken Quick View

Paraffine Vloeibaar

Vanaf € 10,95 Prijs

Paraffine is een vloeistof die ingezet kan worden bij obstipatie bij paarden, honden en katten. Het kan ook ingezet worden in geval van koliek bij paarden.

Diarsanyl PV + - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Diarsanyl PV + - 60 ml

€ 18,95 Prijs

Diarsanyl van Ceva is een aanvullend diervoeder voor veulens en kalveren dat ingezet kan worden bij dunne ontlasting en/of diarree klachten. Daarnaast is het ook in te zetten bij herstel na operatie van het maag- en darmstelsel.

Audevard Ekymash Booster - 1 Liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekymash Booster - 1 Liter

€ 31,95 Prijs

Audevard Ekymash Booster is een voedingssupplement ter ondersteuning van een onrustig maag- en darmstelsel dat van slag is als gevolg van opwinding en/of stress. De zeer uitgebreide samenstelling van de  Audevard Ekymash Booster bevat citroenmelisse-vezels, tijm- en pepermuntextract, samen met prebiotica, elektrolyten en magnesium.

Equi-Digest 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Digest 1 kg

€ 89,95 Prijs

Het Equi-Digest poeder is een voedingssupplement voor paarden ter stimulering van de spijsvertering, herstel van een evenwichtige darmflora en bescherming van de maag. Het is zeer smakelijk en bevat appelsmaak.

Pharmox Magnesium Citraat Paard & Pony
Snel bekijken Quick View

Pharmox Magnesiumcitraat

Vanaf € 19,95 Prijs

Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat bestaat uit 100% puur magnesiumcitraat zonder toevoegingen, speciaal voor paarden en Pony's met een magnesiumtekort. Pharmox maakt enkel gebruik van grondstoffen van farmaceutische kwaliteit. Magnesium is een enorm belangrijk mineraal. Zo is magnesium goed voor de werking van de spieren en draagt het onder andere bij aan de instandhouding van normale botten en tanden.

Productkenmerken:

  • Draagt bij aan de normale werking van spieren
  • Draagt bij aan de normale werking van het zenuwgestel
  • Draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden
  • Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid
  • Draagt bij aan een normaal eiwitsynthese
  • Speelt een rol in het celdelingsproces
Phytonics Clear intestine...
Snel bekijken Quick View

Phytonics Clear intestine 600 gram

€ 36,95 Prijs

De Phytonics Clear Intestine is een voedingssupplement voor paarden en pony’s ter ondersteuning van de darmfunctie. Het zorgt voor een natuurlijke opschoning van de darmen. Het kan o.a. gebruikt worden bij ophopingen van zand in de darmen.

Synovium Lijnzaadolie
Snel bekijken Quick View

Synovium Lijnzaadolie

Vanaf € 12,75 Prijs

Synovium Lijnzaadolie is een voedingssupplement op basis van lijnzaad (afkomstig door de eerste koude persing), dat bijdraagt aan de verbetering van de stofwisseling. Het heeft een positief resultaat op de maag- en darmwerking en zorgt tevens voor een mooie en glanzende vacht. 

Synovium Sand Oil 369
Snel bekijken Quick View

Synovium Sand Oil 369

Vanaf € 54,95 Prijs

Synovium Sand Oil 369 is een voedingssupplement op basis van Psyllium vezels ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering bij paarden en pony's. De Psyllium vezels hebben een vocht aantrekkende werking, waardoor een gelvormige substantie gevormd wordt die ervoor zorgt dat vuil en zand in de darmen afgevoerd wordt. Daarnaast bevat Synovium Sand Oil 369 een hoge concentratie aan Omega 3-, 6-, en 9 olie die zorgen voor o.a. een betere kwaliteit van vacht, huid en hoeven.

Phytonics Micro Comp 500 gram
Snel bekijken Quick View

Phytonics Micro Comp 500 gram

€ 58,95 Prijs

Phytonics Micro Comp is een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Het maakt het milieu in de darmen hiervoor onaantrekkelijk.