Gewrichten

Er zijn 39 producten.

Item 1-12 van 39 in totaal item(s)

Actieve filters

Audevard Ekyflex Arthro Evo 450 gram
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Arthro Evo

Vanaf € 59,95 Prijs

Ekyflex Arthro Evo van Audevard is een aanvullend diervoeder voor paarden dat een driedubbele bescherming voor de gewrichten en kraakbeen biedt. Het middel bevat de volgende klinisch bewezen niet-dierlijke ingrediënten:

  • Plantaardige glucosamine
  • Fytosterolen uit advocado en soja onverzeepbaar (ASU)
  • Proanthocyanidines (PAC) uit druivenpitextract en druivenschil
  • Peptagen II®: mix van collageenprecursor aminozuren speciaal aangepast voor paarden en van niet-dierlijke oorsprong
  • MSM: DMSO-metaboliet

Nu tijdelijk bij aankoop van 3 verpakkingen 25% korting!

Audevard Ekyflex Arthro
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Arthro

Vanaf € 99,25 Prijs

Audevard Ekyflex Arthro is een voedingssupplement op basis van Collageenhydrolysaat, Glucosamine, Chondroïtine, MSM en Kurkuma ter ondersteuning van de gewrichten bij paarden. Het kan zowel bij oudere- als bij sportpaarden ingezet worden om de gewrichten soepel te houden. De positieve resultaten kunnen binnen 1 week waar worden genomen. De Audevard Ekyflex Arthro is ook verkrijgbaar in een vloeibare variant.

De Audevard Ekyflex is een uitverkopend product, dit product zal vervangen worden door de nieuwe verbeterde Audevard Ekyflex Arthro Evo.

HOPP Spiergel assortiment HOPP Spiergel assortiment
Snel bekijken Quick View

HOPP Spiergel

Vanaf € 10,95 Prijs

HOPP spiergel van PhytoTreat is een 100% natuurlijke spier-, pees- en gewrichtsgel voor alle diersoorten. De HOPP spiergel kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

  • Blessures
  • Gevoeligheid
  • Herstel na inspanning
  • Koude spieren
  • Overbelasting
  • Stijfheid
  • Vermoeidheid

PUUR Veg Omega Assortiment
Snel bekijken Quick View

PUUR Veg Omega

Vanaf € 17,75 Prijs

PUUR Veg Omega is een plantaardige Omega 3-6-9 mix die bijdraagt aan een soepele beweging, gezonde huid en vacht, bij verharing tijdens de seizoenswisselingen. Het heeft een ontstekingsremmende werking en heeft een positieve invloed op het bewegingsstelsel.

Traumeel S Crème 50 gram
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Crème 50 gram

€ 13,95 Prijs

Traumeel S Crème is een homeopathisch diergeneesmiddel dat uitwendig wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het wordt gebruikt ter verlichting van zwelling en pijn bij traumata en bij ontstekingen van het locomotorisch apparaat.

Traumeel S Tabletten
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Tabletten

Vanaf € 10,75 Prijs

Traumeel S tabletten is een homeopathisch diergeneesmiddel dat wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het wordt gebruikt ter verlichting van zwelling en pijn bij traumata en bij ontstekingen van het locomotorisch apparaat.

Traumeel S Druppels Traumeel S Druppels
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Druppels

Vanaf € 13,25 Prijs

Traumeel S druppels van heel is een homeopathisch geneesmiddel voor verschillende diersoorten. Traumeel wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat.

Traumeel S Gel 250 gram
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Gel 250 gram

€ 38,25 Prijs

Traumeel veterinaire Gel is een homeopathisch diergeneesmiddel dat uitwendig wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het wordt gebruikt ter verlichting van zwelling en pijn bij traumata en bij ontstekingen van het locomotorisch apparaat.

Zeel Comp. N - 250 tabletten
Snel bekijken Quick View

Zeel Comp. N - 250 tabletten

€ 49,75 Prijs

Zeel is een homeopatisch product van het merk Heel ter ondersteuning van de botten, gewrichten, spieren, banden en pezen in het lichaam. Het kan ingezet worden in combinatie met de Traumeel tabletten.

PUUR Tendo 100 ml PUUR Tendo 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Tendo - 100 ml

€ 19,90 Prijs

PUUR Tendo / Pees is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden ter ondersteuning van de pezen en het bewegingsstelsel.

PUUR Osteo 50 ml PUUR Osteo 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Osteo - 50 ml

€ 15,95 Prijs

PUUR Osteo is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden ter ondersteuning van de gewrichten en het bewegingsstelsel.

PUUR Os 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Os - 100 ml

€ 20,25 Prijs

PUUR Os / Bot is een voedingssupplement dat ingezet kan worden bij honden, katten en paarden ter ondersteuning bij de gewrichten zoals bijvoorbeeld artrose. Maar ook bij een snelle groei (groeipijnen) en botwoekering kan het ingezet worden.