Gewrichten

Er zijn 38 producten.

Item 1-12 van 38 in totaal item(s)

Actieve filters

PUUR Arthro - 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Arthro - 50 ml

€ 15,95 Prijs

Voor het behoud van soepele gewrichten en ter ondersteuning en verlichting van pijn als gevolg van artrose bij honden, katten en paarden.

HOPP Spiergel assortiment HOPP Spiergel assortiment
Snel bekijken Quick View

HOPP Spiergel

Vanaf € 10,95 Prijs

HOPP spiergel van PhytoTreat is een 100% natuurlijke spier-, pees- en gewrichtsgel voor alle diersoorten. De HOPP spiergel kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Blessures
 • Gevoeligheid
 • Herstel na inspanning
 • Koude spieren
 • Overbelasting
 • Stijfheid
 • Vermoeidheid

Synopet Turboflex-Horse - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Synopet Flex-Horse - 1000 ml

€ 82,95 Prijs

Synopet Flex-Horse is een vloeibaar aanvullende voeding voor paarden die extra ondersteuning nodig hebben aan de banden, pezen en spieren. De samenstelling van de vloeistof bevat o.a. Groenlipmossel, Glucosamine, Chondroïtine, Omega-3 vetzuren, Calcium en Magnesium zodat uw paard zo soepel mogelijk blijft lopen. 

Synopet Equi-Syn - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Synopet Equi-Syn - 500 ml

€ 82,95 Prijs

Synopet Equi-Syn is een unieke vloeibare gewrichtenkuur ter ondersteuning van de gewrichten en gezond kraakbeen bij paarden. De vloeistof is samengesteld met o.a. Groenlipmossel, Curcuma, Zwarte Bes en Vitamine C & D3 om de gewrichten van uw paard zo soepel mogelijk te houden.

PrimeVal Gelatinaat Paard
Snel bekijken Quick View

PrimeVal Gelatinaat Paard

Vanaf € 99,95 Prijs

PrimeVal Gelatinaat is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden voor de smering van gewrichten. Hierdoor behoud uw paard een gezond en veerkrachtig kraakbeen. Naast de smering van de gewrichten verstevigt PrimeVal Gelatinaat ook de botten, banden en pezen van uw paard en houdt het de hoeven sterk en gezond.

PrimeVal Gelatinaat is een onmisbare aanvulling op de voeding van drachtige merries, veulens in de groei, sportpaarden en dekhengsten. Het is samengesteld uit essentiële bouwstoffen voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Het bevat het unieke “fortigel” collageenhydrolysaat in combinatie met collageen type II van hoge kwaliteit. PrimeVal Gelatinaat zorgt ervoor dat uw paard zich tot op hoge leeftijd soepel kan blijven bewegen.

PUUR MSM 500 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR MSM 500 gram

€ 32,95 Prijs

PUUR MSM is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat ingezet kan ter ondersteuning van het bewegingsstelsel. Het heeft een positief effect op de gewrichten, pezen en een gezond bindweefsel.

Pharmox Magnesium Citraat Paard & Pony
Snel bekijken Quick View

Pharmox Magnesiumcitraat

Vanaf € 19,95 Prijs

Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat bestaat uit 100% puur magnesiumcitraat zonder toevoegingen, speciaal voor paarden en Pony's met een magnesiumtekort. Pharmox maakt enkel gebruik van grondstoffen van farmaceutische kwaliteit. Magnesium is een enorm belangrijk mineraal. Zo is magnesium goed voor de werking van de spieren en draagt het onder andere bij aan de instandhouding van normale botten en tanden.

Productkenmerken:

 • Draagt bij aan de normale werking van spieren
 • Draagt bij aan de normale werking van het zenuwgestel
 • Draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden
 • Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid
 • Draagt bij aan een normaal eiwitsynthese
 • Speelt een rol in het celdelingsproces
PUUR Os 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Os 100 ml

€ 19,50 Prijs

PUUR Os / Bot is een voedingssupplement dat ingezet kan worden bij honden, katten en paarden ter ondersteuning bij de gewrichten zoals bijvoorbeeld artrose. Maar ook bij een snelle groei (groeipijnen) en botwoekering kan het ingezet worden.

Pharmox Vloeibare Glucosamine, Chondroitïne & MSM - 2 liter
Snel bekijken Quick View

Pharmox Vloeibare Glucosamine, Chondroitïne & MSM - 2 liter

€ 39,95 Prijs

Pharmox Vloeibare Glucosamine, Chondroitïne & MSM is een vloeibaar supplement met appelsmaak ter ondersteuning van de gewrichten en botten van paarden en pony's. Voorheen genaamd Pharmox Dr. Horse. Het product is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroitine en MSM voor paarden en pony's. De siroop is makkelijk te doseren en geschikt voor dagelijks gebruik.

PUUR Osteo 50 ml PUUR Osteo 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Osteo 50 ml

€ 13,95 Prijs

PUUR Osteo is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden ter ondersteuning van de gewrichten en het bewegingsstelsel.

Audevard Harpagyl assortiment Audevard Harpagyl assortiment
 • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Audevard Harpagyl

Vanaf € 22,46 Normale prijs € 24,95 -10% Prijs

Audevard Harpagyl is een voedingssupplement dat ingezet kan worden bij actieve of oudere paarden. Het is rijk aan Harpagophytum en Omega-3 ter ondersteuning van het bewegingsapparaat de spieren den de gewrichten.