Allergie & Huid

Er zijn 31 producten.

Item 1-12 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters

Sensi Horse Cream - 300 gram
Snel bekijken Quick View

Sensi Horse Cream - 300 gram

€ 19,45 Prijs

De Sensi Horse Cream met Zink en Vitamine E van Sensipharma is een waterafstotende crème die een voedende en beschermende werking heeft op de gevoelige en geprikkelde huid van de benen en kootholte bij paarden. Vooral in natte periodes wanneer het paard last heeft van kloven is het product goed in te zetten. 

Vetramil Honingzalf Tube 10 gram
Snel bekijken Quick View

Vetramil Honingzalf Tube

Vanaf € 7,95 Prijs

De Vetramil Honingzalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het laat zich makkelijk aanbrengen en kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een verbandgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving goed op zijn plaats. Vetramil beschermt en zuivert de geprikkelde huid. Door de toevoeging van essentiële oliën heeft de zalf een bittere smaak, waar dieren niet van houden. Dit voorkomt dat dieren de zalf oplikken. Een extract van Cardiospermum zorgt voor een rustige huid, waardoor de zalf ook heel geschikt is voor de behandeling van de huid na insectenbeten.

PUUR Derma 50 ml PUUR Derma 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Derma 50 ml

€ 14,25 Prijs

PUUR Derma / Jeuk is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat kan ingezet worden bij jeukklachten. Het zorgt ervoor dat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Biotin-P - 1 kg Biotin-P - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Biotin-P (Granulaat) - 1 kg

€ 64,95 Prijs

Biotin-P van Prodivet is een aanvullend diervoeder voor paarden en veulens ter ondersteuning van de hoeven en een soepele en glanzende vacht. De granulaat korrels kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan de dagelijkse voeding. 

PhytoTreat Equidermal - 100 ml
Snel bekijken Quick View

PhytoTreat Equidermal - 100 ml

€ 21,25 Prijs

Equidermal van PhytoTreat is een beschermende en verzachtende zalf op basis van donkere boekweithoning en plantenextracten (o.a. Pioenroos, Tea-tree en Kruidnagel) die o.a. ingezet kan worden bij paarden voor de behandeling van mok, wondjes of zomereczeem. De Equidermal werkt tegen ongewenste micro-organisme en zorgt ervoor dat de aangetaste huid snel hersteld. De werking van de zalf wordt ondersteund met wetenschappelijke onderzoeken. 

DCP Spray 200 ml
Snel bekijken Quick View

DCP Spray - 200 ml

€ 26,95 Prijs

De DCP Spray is een poederspray voor verlichting van jeuk en huidirritaties bij paard, rund, varken, schaap en hond. De ingrediënten verzachten en desinfecteren de gevoelige en geïrriteerde delen van de huid.

DermAllay Equine Oatmeal...
Snel bekijken Quick View

DermAllay Equine Oatmeal Spray Conditioner - 473 ml

€ 14,95 Prijs

DermAllay Equine Oatmeal Conditioner voor paarden is een conditioner op basis van havermout. Havermout werkt verzachtend en jeukstillend wanneer u paard last heeft van een jeukende, ontstoken of jeukende huid.

Voor een optimaal resultaat kunt u het  beste voor het gebruik met deze conditioner het paard wassen met de DermAllay Oatmeal Equine Shampoo.

DermAllay Oatmeal Equine Shampoo 473 ml
Snel bekijken Quick View

DermAllay Oatmeal Equine Shampoo - 473 ml

€ 18,95 Prijs

DermAllay Equine Oatmeal Shampoo voor paarden is een shampoo op basis van havermout. Havermout werkt verzachtend en jeukstillend wanneer u paard last heeft van een jeukende, ontstoken of jeukende huid. Voor een optimaal resultaat kunt u het  beste na het wassen met deze shampoo ook nog de DermAllay Oatmeal Equine Spray Conditioner gebruiken.

Dermiel Huidspray 100 ml
Snel bekijken Quick View

Dermiel Huidspray - 100 ml

€ 32,95 Prijs

Dermiel huidspray ondersteunt het herstellend vermogen van de huid bij alle soorten dieren. Het beschermt en verzacht de huid. Dermiel kan worden gebruikt ter ondersteuning bij de behandeling van roodheid en gevoeligheid van de huid. Dermiel huidspray is zeer geschikt voor behandeling van grotere huidoppervlakken en voor het behandelen van moeilijk bereikbare plekken.

De Dermiel huidspray bevat onder andere honing en etherische oliën. De huidspray vormt een dunne film op de huid, waardoor optimale bescherming en een langdurige werking is gewaarborgd. Honing heeft een lage pH en bevat het honingenzym glucose oxidase (GOX). Dit enzym produceert in contact met vocht langdurig kleine hoeveelheden waterstofperoxide. Honing heeft een kalmerende werking op de huid.

MalAcetic Equine Shampoo 473 ml
Snel bekijken Quick View

MalAcetic Equine Shampoo - 473 ml

€ 19,95 Prijs

MalAcetic Equine Shampoo is een zeepvrije shampoo voor paarden op basis van azijnzuur. Dit heeft een antibacteriële, -schimmel, -roos en -schilfer werking. Daarnaast zorgt ervoor dat de vacht weer schoon, glanzend en zacht wordt. De shampoo is naast voor de huid en vacht ook zeer geschikt voor het wassen van de onderbenen en de hak.

Botanica Natural Herbal Cream
Snel bekijken Quick View

Botanica Natural Herbal Cream

Vanaf € 16,95 Prijs

De Botanica Natural Herbal Cream is een crème voor dieren op basis van natuurlijke producten met een helende en jeukstillende werking zoals Aloë Vera en Tea Tree. De crème kan o.a. ingezet worden bij ondiepe wondjes, schaafwonden, insectenbeten en mok (bij paarden). 

Helosan
Snel bekijken Quick View

Helosan

Vanaf € 14,95 Prijs

Helosan is een huidcrème met een hydraterende en vocht inbrengende werking voor paarden, honden en katten. Helosan maakt de huid weer zacht, soepel en weerbaar. Helosan kan gebruikt worden ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.