Specific

Er zijn 42 producten.

Item 1-12 van 42 in totaal item(s)

Actieve filters

Specific Intensive Support F/C-IN-W - 7 x 95 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Intensive Support F/C-IN-W - 7 x 95 gram

€ 9,86 Normale prijs € 10,95 -10% Prijs

Specific Intensive Support F/C-IN-W is een licht verteerbare dieetvoeding met een zeer hoog energie gehalte. Het zit boordevol met voedingsstoffen die helpen om uw hond weer op kracht te laten komen bij ziekte en herstel. Deze dieetvoeding is rijk aan Omega-3 vetzuren die een ontstekingsremmende werking hebben op het gehele lichaam. Door het hoge gehalte aan zink en  bèta 1,3/1,6 glucanen wordt de wondgenezing bevordert. De textuur is extra zacht waardoor deze voeding ook met een sonde in te geven is.

Specific Weight Reduction CRD-1-XS - 1.6 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Weight Reduction CRD-1-XS - 1.6 kg

€ 15,89 Normale prijs € 17,65 -10% Prijs

Specific Weight Reduction CRD-1-XS is een volledig dieetvoeder voor vermindering van overgewicht en regulering van de glucosevoorziening (Diabetes Mellitus) bij honden van kleine honden rassen <10 kg. Het dieet heeft een laag energiegehalte en lage hoeveelheden mono- en disaccharides. Het dieet voorziet in alle voedingsbehoeften van een hond op een gewichtsreductie dieet of honden met Diabetes Mellitus en draagt bij aan hun gezondheid. 

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg

€ 21,59 Normale prijs € 23,99 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS is een volledig dieetvoeder voor pups en volwassen honden (van kleine honden rassen <10kg) die de huidfunctie ondersteunt in het geval van dermatose en overmatig haarverlies. De voeding reduceert symptomen van voedingsintolerantie en (acute) intestinale absorptieproblemen en compenseert voor maldigestie. Het dieet bevat geselecteerde en een gelimiteerd aantal eiwit- en koolhydraatbronnen en is zeer goed verteerbaar. Het bevat verhoogde concentraties natrium en kalium en hoge concentraties van de essentiële vetzuren linolzuur, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). 

Specific Heart & Kidney Support CKD-XS - 2 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Heart & Kidney Support CKD-XS - 2 kg

€ 18,05 Normale prijs € 20,06 -10% Prijs

Specific Heart & Kidney Support CKD_XS is een volledig dieetvoeder ter ondersteuning van de nier-, hart- en leverfunctie bij volwassen honden (van zeer kleine rassen <10 kg) in geval van chronische nier-, hart- en/of leverinsufficiëntie. Het dieet bevat een laag fosfor- en natriumgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar van eiwitten geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit en hoge verteerbaarheid. Het bevat hoge gehalten aan essentiële vetzuren, inclusief omega-3 vetzuren uit visolie, en heeft urine-alkaliserende eigenschappen. Het dieet voorziet in alle voedingsbehoeften van volwassen honden en draagt bij aan hun gezondheid.

Specific Adult Small Breed CXD-S-XS - 1 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Adult Small Breed CXD-S-XS - 1 kg

€ 7,38 Normale prijs € 8,20 -10% Prijs

Specific Adult Small Breed CXD-S-XS is een volledig en uitgebalanceerd diervoeder voor volwassen honden van kleine rassen (< 10 kg). De voeding voldoet volledig aan de voedingsbehoeften van volwassen honden van kleine rassen en draagt bij aan hun gezondheid. 

Specific Puppy Small Breed CPD-S-XS - 1 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Puppy Small Breed CPD-S-XS - 1 kg

€ 7,38 Normale prijs € 8,20 -10% Prijs

Specific Puppy Small Breed CPD-S-XS is een volledig en uitgebalanceerd diervoeder voor pups van kleine rassen (< 10 kg volwassen lichaamsgewicht) en voor drachtige en zogende teven van alle rassen. De voeding bevat een hoog energiegehalte en een verhoogd gehalte aan voedingsstoffen die belangrijk zijn voor opgroeiende pups. De voeding voorziet in alle voedingsbehoeften van pups van kleine rassen en drachtige en zogende teven en draagt bij aan hun gezondheid. 

Specific Organic Treats CT-BIO - 6 x 100 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Organic Treats CT-BIO - 6 x 100 gram

€ 13,95 Normale prijs € 15,50 -10% Prijs

De Specific Organic Treats CT-BIO zijn smakelijke biologische koekjes voor honden van alle rassen en alle leeftijden. Geef de snoepjes als traktatie of om uw hond te belonen. De treats zijn gemaakt met een graanvrij recept met een laag gehalte aan koolhydraten en daardoor ook geschikt voor honden met diabetes mellitus. 

Minimaal 95% van de ingrediënten zijn van gecontroleerde, gecertificeerde biologische oorsprong. Geproduceerd met meer dan 80% verse gevogelte, varken en rund

Specific Organic Fish C-BIO-W - 5 x 150 gram Specific Organic Fish C-BIO-W - 5 x 150 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Organic Fish C-BIO-W - 5 x 150 gram

€ 10,37 Normale prijs € 11,52 -10% Prijs

Specific Organic Fish C-BIO-W is een volledige en uitgebalanceerde diervoeding (nat) voor volwassen honden. Ten minste 95% van de voeding is afkomstig van ingrediënten van gecontroleerde biologische herkomst. Deze voeding voorziet in alle voedingsbehoeften van volwassen honden en draagt bij aan hun gezondheid.

Specific Organic Beef - C-BIO-W - 5 x 150 gram Specific Organic Beef - C-BIO-W - 5 x 150 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Organic Beef C-BIO-W - 5 x 150 gram

€ 10,22 Normale prijs € 11,35 -10% Prijs

Specific Organic Beef C-BIO-W is een volledige en uitgebalanceerde diervoeding (nat) voor volwassen honden. Ten minste 95% van de voeding is afkomstig van ingrediënten van gecontroleerde biologische herkomst. Deze voeding voorziet in alle voedingsbehoeften van volwassen honden en draagt bij aan hun gezondheid. 

Specific Aldult Organic...
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Aldult Organic C-BIO-D - 4 kg

€ 28,27 Normale prijs € 31,41 -10% Prijs

De Specific Aldult Organic C-BIO-D voeding is een volledig uitgebalanceerde en dagelijkse droogvoeding voor gezonde volwassen honden. De hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten zorgen voor een  optimale opname van alle voedingsstoffen die een volwassen hond nodig heeft. Minimaal 95% van de ingrediënten zijn van gecontroleerde, gecertificeerde biologische oorsprong.

De voeding is geproduceerd met 35% verse kip en 4% verse kalkoen en bevat een 100% recyclebare verpakking.

Specific Skin Function Support COD
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Skin Function Support COD

Vanaf € 17,19 Normale prijs € 19,10 -10% Prijs

Specific Skin Function Support COD is een dieetvoeding voor honden die te kampen hebben met huidproblemen die veroorzaakt worden door omgevingsallergenen zoals pollen, stof, en/of vlooien. Daarnaast kan ingezet worden bij honden die te maken hebben met gewrichtsklachten, hartproblemen of nierproblemen.

De voeding heeft een hoog Omega-3 vetzuren gehalte en toegevoegde L-carnitine en Taurine ter ondersteuning van de hartfunctie. Naast het hoge gehalte Omega-3 vetzuren zijn ook Vitamine A, Vitamine E, Vitamine B, Zink en Selenium toegevoegd ter ondersteuning van de vacht en de huid.

De 12 kg verpakking is verpakt in een 3 x 4 kg verpakking om de voeding zo vers mogelijk te houden.

Specific Active CAD
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Active CAD

Vanaf € 44,01 Normale prijs € 48,90 -10% Prijs

Specific Active CAD is een droogvoeding met een hoog energie en vetgehalte voor honden met een hoger energiebehoefte zoals werkhonden en andere actieve honden. De ingrediënten in de voeding zijn licht verteerbaar om ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen opgenomen worden. Aan de voeding is een extra hoge dosis Vitamine C toegevoegd ter ondersteuning van het herstel en groei van de spieren tijdens training. 

De voeding is rijk aan Omega-3 vetzuren De voeding rijk aan Omega-3 vetzuren die zorgen voor een gezonde vacht en huid, maar ook voor het behoud van soepele gewrichten. De Specific Active CAD kan ook ingezet worden bij herstellende honden.