Yarrah

Er zijn 26 producten.

Item 1-12 van 26 in totaal item(s)

Actieve filters

Yarrah Biologisch Hondenvoer Multi Pack - 6 x 150 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Hondenvoer Multi Pack - 6 x 150 gram

€ 7,52 Normale prijs € 8,35 -10% Prijs

Een gevarieerd menu voor je hond met drie smaken graanvrije paté. Voor alle honden, van puppy’s tot senior honden. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Senior Hondenvoer
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Senior Hondenvoer

Vanaf € 17,81 Normale prijs € 19,79 -10% Prijs

Overheerlijke brokken met biologische kip, MSC-vis, biologische duivelsklauw, heermoes en rozenbottel voor honden van 7 jaar en ouder. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je oudere hond. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Vega Wheat-Free Hondenvoer
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Vega Wheat-Free (Tarwevrij) Hondenvoer

Vanaf € 13,58 Normale prijs € 15,09 -10% Prijs

Vegetarische / veganistische en tarwevrije brokken met biologische sojabonen, erwten, witte lupine en zeewier voor volwassen honden. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd, vervaardigd met de beste veganistische ingrediënten. Ideaal voor honden die moeite hebben met dierlijke eiwitten en tarwe. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. De best opneembare, plantaardige eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Vega Hondenvoer
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Vega Hondenvoer

Vanaf € 12,05 Normale prijs € 13,39 -10% Prijs

Vegetarische brokken met biologische sojabonen, kokosolie, witte lupine en baobab voor volwassen honden. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd, vervaardigd met de beste vegetarische ingrediënten. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. De best opneembare, plantaardige eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Sensitive Hondenvoer
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Sensitive Hondenvoer

Vanaf € 19,43 Normale prijs € 21,59 -10% Prijs

Brokken met biologische kip, paddy rijst, zeewier en spirulina voor volwassen honden met een gevoelige maag of problemen met de spijsvertering. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd en is ideaal voor honden die moeite hebben met het verteren van tarwe. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Grain-Free Hondenvoer
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Grain-Free Hondenvoer

Vanaf € 22,63 Normale prijs € 25,15 -10% Prijs

Graanvrije brokken met biologische kip, MSC-vis, biologische erwten en zeewier voor volwassen honden. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd en is ideaal voor honden die moeite hebben met het verteren van granen. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Adult Hondenvoer met Kip
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Adult Hondenvoer met Kip

Vanaf € 15,61 Normale prijs € 17,35 -10% Prijs

Brokken met biologische kip, MSC-vis, biologische erwten en baobab voor (middel)grote volwassen honden. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Small Breed Hondenvoer - 2 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Small Breed Hondenvoer

Vanaf € 15,97 Normale prijs € 17,75 -10% Prijs

Brokken met biologische kip, MSC-vis en biologische erwten voor kleine hondenrassen. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kleine hond. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarah Biologisch Puppy Hondenvoer - 2 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Puppy Hondenvoer - 2 kg

€ 15,83 Normale prijs € 17,59 -10% Prijs

Krokante brokjes met biologische kip, MSC-vis en biologische erwten, voor puppy’s van alle hondenrassen. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je pup. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je puppy precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Hondenvoer Paté met Kip - 12 x 400 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Hondenvoer Paté met Kip - 12 x 400 gram

€ 29,70 Normale prijs € 33,00 -10% Prijs

Graanvrije paté met biologische kip, aangevuld met biologisch gecertificeerde spirulina en zeewier. Geschikt voor alle honden, van puppy’s tot senior honden. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Hondenvoer Paté met Varkensvlees
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Hondenvoer Paté met Varkensvlees - 12 x 400 gram

€ 29,70 Normale prijs € 33,00 -10% Prijs

Hypoallergene, graanvrije paté met biologisch varkensvlees, aangevuld met biologisch gecertificeerde peterselie en tijm. Ideaal voor honden met allergieën. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Yarrah Biologisch Hondenvoer Chunks met Kip en Rund
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Hondenvoer Chunks met Kip & Rund

Vanaf € 25,33 Normale prijs € 28,14 -10% Prijs

Overheerlijke chunks met biologische kip en rund, aangevuld met biologisch gecertificeerde brandnetel en tomaat. Geschikt voor alle honden, van puppy’s tot senior honden. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.