Bodembedekking

Actieve filters

Supreme Russel & Gerty Barley Straw - 17 Liter (2 kg)
Snel bekijken Quick View

Supreme Russel & Gerty Barley Straw - 17 Liter (2 kg)

€ 3,95 Prijs

Stro van een hoge kwaliteit,  100% natuurlijk! Ideaal voor gebruik bij konijnen en knaagdieren.

Alle Supreme bodembedekking is in de fabriek gecontroleerd op metaal en geschud om stenen en stof te verwijderen. Een handig, veilig en stofvrij product.

Supreme Russel & Gerty Supasoft Bedding
Snel bekijken Quick View

Supreme Russel & Gerty Supasoft Bedding 17 Liter (2 kg)

€ 3,95 Prijs

Supreme Russel & Gerty Supasoft Bedding is gemaakt van de hoogste kwaliteit gerstestro, om een zachte en absorberende bodembedekking te verschaffen. Het is stofvrij gemaakt om ademhalingsproblemen te voorkomen. Het zit gecomprimeerd in de verpakking en zet uit tot een natuurlijke, warme bodembedekking welke ideaal is voor kleine huisdieren.

Omdat het een volledig natuurlijk product is, is het veiliger dan sommige andere bodembedekkers. Het is daardoor ook zeer milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval.

Tiny Friends Farm Tumble Fresh
Snel bekijken Quick View

Tiny Friends Farm Tumble Fresh

Vanaf € 5,95 Prijs

Tiny Friends Farm Tumblefresh is een ultra-absorberende, superveilige bodembedekking voor alle kleine huisdieren: konijnen, cavia’s, hamsters, gerbils, chinchilla’s, degoes, egels, muizen, ratten, fretten, reptielen en vogels.

Productkenmerken

• Eenvoudig te verwijderen
• Gaat langer mee dan de traditionele bodembedekking
• Milieuvriendelijk
• Veilig en hygiënisch – met hitte behandeld voor frisheid
• Vermindert nare geurtjes
• Zacht en hypoallergeen
• Zeer absorberend
• Zonder kleurstoffen

Tiny Friends Farm...
Snel bekijken Quick View

Tiny Friends Farm Bodembedekking 15 liter

€ 9,75 Prijs

De nieuwe Tiny Friends Farm Bedding is vrijwel stofvrij, zacht voor kleine pootjes en zeer absorberend en het helpt kleine huisdieren fris, droog en comfortabel te blijven.

Bij de fabricage van deze bodembedekking voor verblijven van kleine huisdieren is het gehele productieproces rekening met het milieu. Tiny Friends Farm Bedding is gemaakt van overtollig papier van papierfabrieken, dat anders op de stortplaats zou belanden. Zelfs de boerderij, waar biomassaketels het papier drogen tot zachte bodembedekking, wordt via windturbines van energie voorzien.