Hygiëne & Desinfectie

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

CSI Urine Tapijtreiniger - 1 liter
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Tapijtreiniger - 1 liter

€ 14,75 Prijs

De CSI Urine Tapijtreiniger is een effectief reinigingsmiddel voor het verwijderen van urine-, bloed-, braaksel- en ontlastingsvlekken en -geuren. Het bevat geen agressieve chemicaliën (100% biologisch afbreekbaar) maar werkt op basis van enzymen die de organische materialen van de vlekken afbreken. 

CSI Urine Kattenbakreiniger - 500 ml
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Kattenbakreiniger - 500 ml

€ 10,35 Prijs

De CSI Urine Kattenbakreiniger is een spray die gebruikt kan worden voor het reinigen van kattenbakken. Deze spray werkt op basis van goede bacteriën en enzymen die op een 100% biologische wijze vlekken en nare geuren aanpakt. Er worden bij deze spray geen chemicaliën en gif gebruikt. Het beste effect heeft u wanneer u bij iedere wisseling van de kattenbakvulling goed reinigt met deze spray. 

CSI Urine Kooireiniger assortiment CSI Urine Kooireiniger assortiment
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Kooireiniger

Vanaf € 6,45 Prijs

De CSI Urine Kooireiniger is een spray die gebruikt kan worden voor het reinigen van kooien en verblijven van konijnen en knaagdieren. Deze spray werkt op basis van goede bacteriën en enzymen die op een 100% biologische wijze vlekken en nare geuren aanpakt. Er worden bij deze spray geen chemicaliën en gif gebruikt. De CSI Urine Kooireiniger heeft een langdurige werking tegen vervelende geurtjes van urine en ontlasting van het konijnen of knaagdier.

CSI Urine Kattenbak Granules Geurblokker - 400 gram
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Kattenbak Granules Geurblokker - 400 gram

€ 9,85 Prijs

De CSI Urine Kattenbak Geurblokker Granules kunnen aan het grit van de kattenbak toegevoegd worden om de stank van urine en ontlasting tegen te gaan. Hierdoor gaat het grit tot wel twee keer langer mee. Het product is op 100% natuurlijke basis en is vrij van chemicaliën en gif. Voor het beste resultaat kunt u bij het schoonmaken van de kattenbak gebruik maken van de CSI Urine Kattenbakreiniger.

CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy assortiment CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy assortiment
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy

Vanaf € 5,90 Prijs

De CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar is een effectief reinigingsmiddel voor het verwijderen van urine-, bloed-, braaksel- en ontlastingsvlekken en -geuren van honden en puppy's. Het bevat geen agressieve chemicaliën (100% biologisch afbreekbaar) maar werkt op basis van enzymen die de organische materialen van de vlekken afbreken. 

CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Kat / Kitten assortiment CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Kat / Kitten assortiment
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Kat / Kitten

Vanaf € 6,45 Prijs

De CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar is een effectief reinigingsmiddel voor het verwijderen van urine-, bloed-, braaksel- en ontlastingsvlekken en -geuren van katten & kittens. Het bevat geen agressieve chemicaliën (100% biologisch afbreekbaar) maar werkt op basis van enzymen die de organische materialen van de vlekken afbreken. 

Ecopets Powerful Cage Cleaner (Kooi- & dierenverblijf reiniger) assortiment Ecopets Powerful Cage Cleaner (Kooi- & dierenverblijf reiniger) assortiment
Snel bekijken Quick View

Ecopets Powerful Cage Cleaner (Kooi- & dierenverblijf reiniger)

Vanaf € 8,50 Prijs

Powerfull Cage Cleaner (krachtige kooireiniger) is een allround reiniger voor kooien, benches, stallen en andere dierverblijven op basis van eucalyptus. Door de krachtige ontvettende werking worden dierverblijven ontdaan van uitwerpselen en huidvetten en is het product uitermate geschikt voor stallen en (paarden) trailers. Powerfull Cage Cleaner is verkrijgbaar in een 750 ml kant-en-klaar oplossing én zeer economische concentraatvorm, hierdoor is deze reiniger niet alleen de krachtigste, maar ook de voordeligste in zijn soort.

Verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Ecopets Powerful Cage Cleaner 750 RTU Spray (Ready to Use)
  • Ecopets Powerful Cage Cleaner 1 liter concentraat
  • Ecopets Powerful Cage Cleaner 2.5 liter concentraat
  • Ecopets Powerful Cage Cleaner 5 liter concentraat
Ecopets Urine Buster (Anti-urinegeur & -vlekken) Ecopets Urine Buster (Anti-urinegeur & -vlekken)
Snel bekijken Quick View

Ecopets Urine Buster (Anti-urinegeur & -vlekken)

Vanaf € 8,95 Prijs

Ecopets Urine Buster is de meest krachtige urinegeur en -vlekverwijderaar in zijn soort en behoort tot de nieuwste generatie schoonmaakmiddelen. Standaard schoonmaakmiddelen maken slechts oppervlakkig schoon en maskeren tijdelijk de vieze geur. Urine Buster daarentegen is een milieu- en diervriendelijk reinigingsmiddel dat met behulp van “vriendelijke bacteriën” permanent onaangename geuren- en vlekken van niet alleen urine, maar ook braaksel en ontlasting afbreekt. Het reinigt op een biologische manier en bevat zodoende een minimum aan chemische stoffen waardoor het niet schadelijk is voor je huisdier en omgeving.  

Activon Manuka Honingzalf - 25 gram
Snel bekijken Quick View

Activon Manuka Honingzalf - 25 gram

€ 7,95 Prijs

Activon Honing Gel bevat 100% Nieuw-Zeelandse Manuka honing zonder toevoegingen. De Manuka honing is gefilterd en gesteriliseerd, waardoor het geschikt is gemaakt voor gebruik in wonden. Manuka honing Manuka honing zal debrideren, beslag verwijderen, geur elimineren en voor een vochtig wondklimaat zorgen. Activon Honing Gel is ideaal voor het debrideren van necrotisch weefsel, voor direct gebruik in holtes of voor het bijvullen van verbanden waarbij de honing afgevoerd is door het exsudaat (wondvocht). De honing kan verwijderd worden met een normale zoutoplossing

Activon Honing Gel kan op iedere wond toegepast worden maar is vooral geschikt voor:

  • Ulcera (Zweren)
  • Chirurgische wonden (Operatiewonden)
  • Brandwonden
  • Geïnfecteerde wonden, holtes en sinussen.