Hygiëne & Desinfectie

Er zijn 17 producten.

Item 1-12 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Bio-Life WashCleanse - 300 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Bio-Life WashCleanse - 300 ml

€ 18,80 Prijs

Bio-Life WashCleanse is een wasmiddel/tapijtreiniger met Eucalyptus dat toegevoegd kan worden aan het wasgoed om allergenen van huisdieren, huisstofmijt en stuifmeel te neutraliseren. De Bio-Life WashCleanse denatureert en neutraliseert tot wel 90% van de aanwezige allergenen. Het is ideaal om in te zetten wanneer een gezinslid te maken heeft met een huisdierenallergie, huisstofmijtallergie, astma en/of hooikoorts. 

Bio-Life HomeCleanse - 350 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Bio-Life HomeCleanse - 350 ml

€ 17,20 Prijs

Bio-Life HomeCleanse is een milieuvriendelijke spray op basis van Eucalyptus en Ylang Ylang die gebruikt kan worden voor het denatureren en neutraliseren van allergenen die zich in textiel bevinden. Het kan onder andere ingezet worden voor het behandelen van textiel, meubels, gordijnen en matrassen die de volgende allergenen bevatten:

 • Huisdier allergenen
 • Huisstofmijt
 • Stuifmeel
 • Schimmelsporen

Bio-Life AirCleanse Anti-allergen Spray - 250 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Bio-Life AirCleanse Anti-allergen Spray - 250 ml

€ 17,70 Prijs

De Bio-Life AirCleanse Anti-Allergen Spray is een milieuvriendelijke spray op basis van Eucalyptus en Ylang Ylang die omgevingsallergenen in de lucht sterk verminderd om zo allergische reacties bij huisdiereigenaren tegen te gaan. Het middel is zeer goed in te zetten voor mensen die te maken hebben met hooikoorts of astma.

Het is onder andere werkzaam tegen:

 • Allergenen van huisdieren
 • Hooikoorts
 • Huisstofmijt
 • Stuifmeel
 • Schimmelsporen

Oxi-Clean Oxiderende Oppervlakte Reiniger RTU 500 ml Oxi-Clean Oxiderende Oppervlakte Reiniger RTU 500 ml
Snel bekijken Quick View

Oxi-Clean Oxiderende Oppervlakte Reiniger RTU

Vanaf € 12,95 Prijs

De Oxi-Clean is een oxiderende en milieuvriendelijke Ready2use oppervlaktereiniger op basis van waterstofperoxide (H2O2) die o.a. gebruikt kan worden voor het reinigen van kennels, dierenverblijven en -hokken. De oxiderende werking zorgt ervoor dat vuil van uw dieren sneller losgeweekt wordt en vervolgens oplost. De zeeploze Oxi-Clean laat geen residu achter en voorkomt zo streepvorming of plakkerige oppervlakte na gebruik. De reiniger is veilig voor dier en mens. 

Werkzaamheid

 • Bacteriën
 • Schimmels
 • Virussen
 • Sporen

Operatieschort Disposable Wit Plastic - 100 stuks
Snel bekijken Quick View

Operatieschort Disposable Wit Plastic - 100 stuks

Vanaf € 19,95 Prijs

Disposable plastic operatieschorten 

Verpakt per 100 stuks en verkrijgbaar in de volgende lengtematen: 

 • 110 cm
 • 122 cm
 • 150 cm
CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Kat / Kitten assortiment CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Kat / Kitten assortiment
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Kat / Kitten

Vanaf € 6,45 Prijs

De CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar is een effectief reinigingsmiddel voor het verwijderen van urine-, bloed-, braaksel- en ontlastingsvlekken en -geuren van katten & kittens. Het bevat geen agressieve chemicaliën (100% biologisch afbreekbaar) maar werkt op basis van enzymen die de organische materialen van de vlekken afbreken. 

CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy assortiment CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy assortiment
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy

Vanaf € 5,90 Prijs

De CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar is een effectief reinigingsmiddel voor het verwijderen van urine-, bloed-, braaksel- en ontlastingsvlekken en -geuren van honden en puppy's. Het bevat geen agressieve chemicaliën (100% biologisch afbreekbaar) maar werkt op basis van enzymen die de organische materialen van de vlekken afbreken. 

CSI Urine Kattenbak Granules Geurblokker - 400 gram
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Kattenbak Granules Geurblokker - 400 gram

€ 9,85 Prijs

De CSI Urine Kattenbak Geurblokker Granules kunnen aan het grit van de kattenbak toegevoegd worden om de stank van urine en ontlasting tegen te gaan. Hierdoor gaat het grit tot wel twee keer langer mee. Het product is op 100% natuurlijke basis en is vrij van chemicaliën en gif. Voor het beste resultaat kunt u bij het schoonmaken van de kattenbak gebruik maken van de CSI Urine Kattenbakreiniger.

CSI Urine Kooireiniger assortiment CSI Urine Kooireiniger assortiment
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Kooireiniger

Vanaf € 6,45 Prijs

De CSI Urine Kooireiniger is een spray die gebruikt kan worden voor het reinigen van kooien en verblijven van konijnen en knaagdieren. Deze spray werkt op basis van goede bacteriën en enzymen die op een 100% biologische wijze vlekken en nare geuren aanpakt. Er worden bij deze spray geen chemicaliën en gif gebruikt. De CSI Urine Kooireiniger heeft een langdurige werking tegen vervelende geurtjes van urine en ontlasting van het konijnen of knaagdier.

CSI Urine Kattenbakreiniger - 500 ml
Snel bekijken Quick View

CSI Urine Kattenbakreiniger - 500 ml

€ 10,35 Prijs

De CSI Urine Kattenbakreiniger is een spray die gebruikt kan worden voor het reinigen van kattenbakken. Deze spray werkt op basis van goede bacteriën en enzymen die op een 100% biologische wijze vlekken en nare geuren aanpakt. Er worden bij deze spray geen chemicaliën en gif gebruikt. Het beste effect heeft u wanneer u bij iedere wisseling van de kattenbakvulling goed reinigt met deze spray.