Voedingssupplementen

Actieve filters

Easypill Kat  - 1 x 10 gram
Snel bekijken Quick View

Easypill Kat - 1 x 10 gram

Vanaf € 2,95 Prijs

Easypill Kat is een zeer smakelijke kneedbare klei om het toedienen van tabletten bij katten te vergemakkelijken. Het maskeert de vorm en smaak van de tabletten. De Easypill Kat kan ook gebruikt worden voor het toedienen van tabletten bij fretten.

Soluderm Omega-3 - 325 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Soluderm Omega-3 - 325 ml

€ 31,95 Prijs

Soluderm van Dechra is een orale vloeistof op basis van visolie met een hoog Omega-3 (EPA & DHA) gehalte voor honden en katten. De vloeistof kan ingezet worden ter bevordering van een evenwichtig dieet en heeft een positief effect op de conditie van de huid en de vacht. 

AA Vitamine B Complex - 100 tabletten
Snel bekijken Quick View

AA Vitamine B Complex - 100 tabletten

€ 26,95 Prijs

Het AA Vitmamine B Complex bevat smakelijke tabletten voor honden en katten met een hoge dosering aan Vitamine B. Bij infectieziekten, spijsverteringsstoornissen en een eenzijdig voedingspatroon kunnen tekorten ontstaan aan Vitamine B. De verschillende B Vitaminen in deze tabletten kunnen ingezet worden bij tekorten en zijn essentieel voor de werking van de enzymsystemen, die de werking van de eiwit-vet-koolhydraat stofwisseling reguleren in het lichaam.  

Sensipharm Nervous System Support 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Nervous System Support 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Nervous System Support 1000 mg - 90 tabletten

€ 39,95 Prijs

Sensipharm Nervous System Support 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden ter ondersteuning van de hersenen en de zenuwen bij honden en katten. Het middel werkt zenuwversterkend, heeft een gunstige werking op de coördinatie en draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. 

Nervous System Support van Sensipharm bevat geen geurstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. 

Sensipharm Prostate Aid 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Prostate Aid 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Prostate Aid 1000 mg - 90 tabletten

€ 39,95 Prijs

Sensipharm Prostate Aid is een 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese Kruiden ter ondersteuning van een goede prostaatfunctie bij honden en katten. Het middel zorgt voor een behoud van een normale vorm, functie en grootte van de prostaat. Sensipharm Prostate Aid is vrij van geurstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. 

De Sensipharm Prostate Aid mag langdurig gegeven worden aan dieren van alle leeftijden. 

Sensipharm Anal Gland Support 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Anal Gland Support 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Anal Gland Support 1000 mg - 90 tabletten

€ 39,95 Prijs

Sansipharm Anal Gland Support is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat preventief en curatief ingezet kan worden bij honden en katten die last hebben van jeukende en stinkende anaalklieren. Het middel is 100% natuurlijk en bevat geen geurstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De Anal Gland Support kan langdurig gegeven worden aan dieren van alle leeftijden. 

PUUR Probiotic - 50 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Probiotic

Vanaf € 20,95 Prijs

PUUR Probiotic van NML-Health is een aanvullend diervoeder voor honden, katten, paarden en pony’s ter ondersteuning van het maag- & darmstelsel en de weerstand. Het supplement bevat goede darmbacteriën die zorgen voor een optimale zuurgraad in het maag- & darmstelsel. De PUUR Probiotic kan ingezet worden bij de volgende indicaties:

  • Bij dunne ontlasting / diarree
  • Voor een optimaal functioneren van de darmen
  • Ter ondersteuning van de weerstand
  • Na antibioticagebruik

Pet's Relief Atopi-3 - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Pet's Relief Atopi-3 - 200 ml

€ 31,90 Prijs

Pet’s Relief Atopi-3 is een voedingssupplement op basis van Omega-3 vetzuren (EPA en DHA), MSM, Zink en Vitaminen (A, C en E) ter ondersteuning van de huid bij honden en katten. Het kan ingezet worden bij honden en katten die last hebben van een droge, gevoelige of geprikkelde huid. Daarnaast zorgt ervoor dat de vacht van uw dier bij beschadiging snel hersteld en mooi in conditie blijft.

Sensipharm Pulmitranq 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Pulmitranq 250 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Pulmitranq 250 mg - 90 tabletten

€ 22,95 Prijs

Pulmitranq van Sensipharm is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden ter ondersteuning van de luchtwegen bij kleine honden, katten en knaagdieren. Het is gebaseerd op de bekende Chinese “Bu Fei Tang” formule die al duizend jaar gebruikt wordt om weer vrijer te ademen. 

Sensipharm Pulmitranq is een veilig middel dat langdurig aan dieren van alle leeftijden gegeven kan worden.

Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten

€ 22,95 Prijs

Omniderma van Sensipharm is een uitgebalanceerde mix van 100% natuurlijke Chinese kruiden die ingezet kan worden ter ondersteuning van de gevoelige huid en vacht bij kleine honden, katten en knaagdieren. Deze kruidenmix is afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formulie “Xiao Feng San” die een ondersteunende en herstellende functie op de huid heeft. Het middel is veilig in gebruik en mag voor een langere periode gegeven worden. 

Sensipharm Sneeze Aid 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Sneeze Aid 250 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Sneeze Aid 250 mg - 90 tabletten

€ 22,95 Prijs

Sneeze Aid van Sensipharm is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden ter ondersteuning van de neus en de luchtwegen bij katten. 

Sensipharm Smooth Upper... Sensipharm Smooth Upper...
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Smooth Upper Body 1000 mg - 90 tabletten

€ 39,95 Prijs

Smooth Upper Body van Sensipharm is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden ter ondersteuning van de spieren in de nek, hals, schouders en voorpootjes bij honden, katten en knaagdieren. Het kan ook goed ingezet worden bij het tegengaan van ouderdomsproblemen.