Shampoo's & Conditioners

Er zijn 35 producten.

Item 1-12 van 35 in totaal item(s)

Actieve filters

Vetramil Derma Shampoo -... Vetramil Derma Shampoo -...
Snel bekijken Quick View

Vetramil Derma Shampoo - 150 ml

€ 16,95 Prijs

Vetramil Derma Shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een snel geprikkelde huid en een slechte vacht. Het gebruik van Vetramil Derma Shampoo zorgt voor een zachte, schone vacht en kalmeert de huid. Van Vetramil Derma Shampoo zijn geen bijwerkingen bekend en is vrij van kleurstoffen en parabenen. Vetramil Derma Shampoo bevat een geringe hoeveelheid non-allergene geurstof. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden, maar ook geschikt en veilig inzetbaar voor katten en paarden.

Dermazyme Calm Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Dermazyme Calm Shampoo 200 ml

€ 16,95 Prijs

De Dermazyme Calm Shampoo is een hydraterende en kalmerende shampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De innovatieve samenstelling van de shampoo bevat MicroSilver BG™ en Ceramide  III voor  het  verbreken  van  ongewenste biofilms en de ondersteuning van een gezonde huidflora en de bescherming van de huidbarrière.

Douxo S3 Calm Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Calm Mousse - 150 ml

€ 18,95 Prijs

De Douxo Calm Mousse van Ceva is een voedende en hydraterende mousse ter verzorging en bescherming van de huid en vacht. Het is ideaal te gebruiken bij honden en katten die niet graag nat gemaakt worden.

Douxo S3 Seb Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Mousse - 150 ml

€ 16,95 Prijs

De Douxo S3 Seb Mousse is een reinigende mousse voor de huid. Het helpt bij het handhaven van het microklimaat van de huid van honden en katten. Het vermindert uitdroging en helpt onaangename geurtjes te bestrijden. Uw huisdier krijgt weer een zachte en glanzende vacht. De mousse kan voor het hele lichaam gebruikt worden, maar ook op lokale plekken zoals bijvoorbeeld huidplooien en pootjes.

Douxo S3 Pyo Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Pyo Mousse - 150 ml

€ 14,95 Prijs

Douxo S3 Pyo heeft een zuiverende werking. Het reinigt de huid van buitenaf en helpt de huidbarrière door de microbiële balans te beschermen zonder het dier te hoeven wassen. Dit is ideaal voor honden en katten die niet graag nat worden.

Espree Hypo-Allergenic...
Snel bekijken Quick View

Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo - 355 ml

€ 14,95 Prijs

De Espree Hypo-allergenic Coconut shampoo is een milde hydraterende shampoo voor honden en katten met een overgevoelige huid. De shampoo op basis van Aloë vera, Vitamine A,  Vitamine D, Vitamine E en Kokosnootolie kalmeert de geïrriteerde huid en zorgt voor een glanzende vacht. 

Sebodex Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sebodex Shampoo - 200 ml

€ 14,75 Prijs

Sebodex van Prodivet is een onderhoudsshampoo voor honden en katten die te maken hebben met huidproblemen. De shampoo zorgt ervoor dat vochtbalans en huidflora kan herstellen en behouden blijft. De shampoo is in te zetten bij de volgende indicaties:

  • Gevoelige huid
  • Droge huid 
  • Vuile huid en vacht
  • Vettige huid en vacht
DermAllay Neutrale Shampoo...
Snel bekijken Quick View

DermAllay Neutrale Shampoo - 250 ml

€ 15,95 Prijs

De DermAllay Neutrale shampoo van Dechra voor honden en katten is een shampoo voor het dagelijks gebruik. Deze shampoo is pH neutraal en parfum vrij waardoor hij minimale irritaties veroorzaakt. Daarnaast heeft de DermAllay Neutrale shampoo reinigende, hydraterende en ontklittende werking.

DermAllay Oatmeal Spray Conditioner 230 ml
Snel bekijken Quick View

DermAllay Oatmeal Spray Conditioner - 230 ml

€ 17,25 Prijs

DermAllay Oatmeal Conditioner voor honden en katten is een conditioner op basis van havermout. Havermout werkt verzachtend en jeukstillend wanneer u hond of kat last heeft van een jeukende, ontstoken of jeukende huid.

Voor een optimaal resultaat kunt u het  beste voor het gebruik met deze conditioner de hond of kat wassen met de DermAllay Oatmeal Shampoo.

DermAllay Sensitive Shampoo 230 ml
Snel bekijken Quick View

DermAllay Sensitive Shampoo - 230 ml

€ 17,25 Prijs

De DermAllay Sensitive is een shampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De shampoo is op basis van kokosnootolie dat hydraterende eigenschappen bevat. Deze shampoo mag ook gebruikt worden bij puppy’s en kittens.

MalAcetic Spray Conditioner 230 ml
Snel bekijken Quick View

MalAcetic Spray Conditioner - 230 ml

€ 17,25 Prijs

MalAcetic Spray Conditioner voor honden en katten heeft een heerlijke appelgeur en combineert azijnzuur en boorzuur met essentiële vetzuren welke de huid hydrateren en voeden. De Conditioner voor kan ook worden gebruikt voor lokale reiniging van gebieden.

Allercalm SIS shampoo - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Allercalm SIS shampoo - 250 ml

€ 15,25 Prijs

Allercalm SIS shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verzachten van de gevoelige huid. Allercalm SIS ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, brengt de natuurlijke huidvetten in balans en is vocht inbrengend. Havermeel heeft gunstige eigenschappen op de rode en gevoelige huid en brengt de huid tot rust. Spherulieten zijn meervoudig gelaagde, microscopisch kleine bolletjes die zorgen voor een langzaam en langdurig vrijkomen van de actieve moleculen. Chitosanide is een afbreekbare biopolymeer die zich met de Spherulieten aan de huid en haren hecht en heeft een vochtregulerend effect.

Allercalm SIS is te gebruiken als onderhoudsshampoo voor de normale huid en als shampoo voor de gevoelige huid.