Dieetvoedingen

Actieve filters

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg

€ 22,68 Normale prijs € 25,20 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS is een volledig dieetvoeder voor pups en volwassen honden (van kleine honden rassen <10kg) die de huidfunctie ondersteunt in het geval van dermatose en overmatig haarverlies. De voeding reduceert symptomen van voedingsintolerantie en (acute) intestinale absorptieproblemen en compenseert voor maldigestie. Het dieet bevat geselecteerde en een gelimiteerd aantal eiwit- en koolhydraatbronnen en is zeer goed verteerbaar. Het bevat verhoogde concentraties natrium en kalium en hoge concentraties van de essentiële vetzuren linolzuur, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). 

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities - 12 x 370 gram

€ 39,95 Prijs

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities is een uitgebalanceerde dieetvoeding (natvoeding) voor volwassen honden die te maken hebben met huid- en maagdarmklachten als gevolg van voedingsallergieën en/of -overgevoeligheden. De gehydrolyseerde dierlijke eiwitten in deze dieetvoeding zorgen ervoor dat het risico van allergische reacties op deze voeding minimaal zijn.

Het Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities dieet maakt gebruik van gezuiverd maïszetmeel als koolhydratenbron en als vetbron wordt er gebruik gemaakt van gezuiverde dierlijke vetten en plantaardige oliën om allergische reacties te minimaliseren. 

Hill's Prescription Diet Derm Complete Hill's Prescription Diet Derm Complete
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Derm Complete

Vanaf € 24,45 Prijs

Hill’s Prerscription Diet Derm Complete is een volledige dieetvoeding ter ondersteuning van de huid bij huidproblemen (ongeacht de oorzaak) bij volwassen honden (>10 kg). De dieetvoeding bevatt slechts 1 eiwitbron (Ei), waardoor de voeding ook te gebruiken is bij honden die te maken hebben met voedselovergevoeligheden en/of -allergieën.

Daarnaast bevat het Hill’s Derm Complete dieet ook een hoog gehalte aan Omega 3 & 6 vetzuren om de huid te ondersteunen. Het speciaal ontwikkelde Histaguard Complex zorgt ervoor dat allergische reacties zoals roodheid, likken, krabben, en met het hoofd schudden sterk verminderen.  

Hill's Prescription Diet Derm Complete Mini Hill's Prescription Diet Derm Complete Mini
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Derm Complete Mini

Vanaf € 19,95 Prijs

Hill’s Prerscription Diet Derm Complete Mini is een volledige dieetvoeding ter ondersteuning van de huid bij huidproblemen (ongeacht de oorzaak) bij kleine honden (<10 kg). De kleine brokjes die gemakkelijk te kauwen zijn voor kleine honden bevatten slechts 1 eiwitbron (Ei), waardoor de voeding ook te gebruiken is bij honden die te maken hebben met voedselovergevoeligheden en/of -allergieën.

Daarnaast bevat het Hill’s Derm Complete Mini dieet ook een hoog gehalte aan Omega 3 & 6 vetzuren om de huid te ondersteunen. Het speciaal ontwikkelde Histaguard Complex zorgt ervoor dat allergische reacties zoals roodheid, likken, krabben, en met het hoofd schudden sterk verminderen.  

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive / Digestive Care Hill's Prescription Diet I/D Sensitive / Digestive Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive / Digestive Care

Vanaf € 16,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet I/D Sensitive / Digestive Care is een volledige smakelijke dieetvoeding voor honden die te maken hebben met maagdarmproblemen en/of een voedselovergevoeligheid. Deze voeding die langdurig gegeven kan worden bevat zorgvuldig geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen die helpen de symptomen van voedselovergevoeligheden te verkleinen. De Hill’s I/D voedingen zijn zeer energierijk waardoor maar kleinere hoeveelheden gegeven dienen te worden en de gastro-intestinale belasting zo laag mogelijk blijft. Door het gebruik van natuurlijke vezelbronnen met een hoge verteerbaarheid worden alle voedingsstoffen zo optimaal mogelijk benut.

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities

Vanaf € 30,95 Prijs

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities is een uitgebalanceerde dieetvoeding voor volwassen honden die te maken hebben met huid- en maagdarmklachten als gevolg van voedingsallergieën en/of -overgevoeligheden. De gehydrolyseerde dierlijke eiwitten in deze dieetvoeding zorgen ervoor dat het risico van allergische reacties op deze voeding minimaal zijn.

Het Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities dieet maakt gebruik van gezuiverd maïszetmeel als koolhydratenbron en als vetbron wordt er gebruik gemaakt van gezuiverde dierlijke vetten en plantaardige oliën om allergische reacties te minimaliseren. 

Deze voeding is ook verkrijgbaar in een Mini & een Nat variant.

Hill's Prescription Diet... Hill's Prescription Diet...
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Derm Complete - 12 x 370 gram

€ 44,85 Prijs

De Hill’s Prescription Diet Derm Complete natvoeding bevat één enkele eiwitbron (ei) en kan ingezet worden volwassen honden die te maken hebben huidproblemen (ongeacht de oorzaak hiervan) zoals bijvoorbeeld voedselallergieën, voedselovergevoeligheden, atopische dermatitis (omgevingsallergieën), vlooienallergieën en Chronische Otitis Externa. De toegevoegde Omega 3 & -6 vetzuren ondersteunen daarnaast een gezonde huidfunctie. Door het toevoegen van  bio-actieve stoffen en phytonutriënten (Histaguard Complex) worden reacties zoals likken, krabben, hoofdschudden en roodheid verminderd. 

Hill's Prescription Diet Derm Defense Hill's Prescription Diet Derm Defense
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Derm Defense

Vanaf € 19,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet Derm Defense is een volledige droogvoeding op basis van kip voor volwassen honden die te maken hebben met huidaandoeningen veroorzaakt door omgevingsallergieën zoals bijvoorbeeld pollen, huismijten of vlooien. Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden bij honden die last hebben van overmatige haaruitval. De voeding bevat een hoog gehalte aan essentiële verzuren die zorgen voor een gezonde huid en vacht. 

Hill's PD Derm Defense... Hill's PD Derm Defense...
Snel bekijken Quick View

Hill's PD Derm Defense Stoofpotje Kip & Groente - 12 x 354 gram

€ 47,50 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet Derm Defense Stoofpotje is een volledige natvoeding op basis van kip en groente voor volwassen honden die te maken hebben met huidaandoeningen, omgevingsallergieën of overmatig haaruitval. De voeding bevat een hoog gehalte aan essentiële verzuren die zorgen voor een gezonde huid en vacht. 

Hill's Prescription Diet D/D Duck & Rice Hill's Prescription Diet D/D Duck & Rice
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet D/D Duck & Rice

Vanaf € 19,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet D/D Duck is een volledige droogvoeding voor honden te maken hebben met voedselovergevoeligheid of – allergie. Daarnaast kan deze natvoeding op basis van Eend ingezet worden bij honden die vaak last hebben van huidaandoeningen en/of overmatige haaruitval. Het hoog gehalte aan essentiële vetzuren werkt ontstekingsremmend en bevorderd het herstel van de huid. 

Hill's Prescripton Diet Salmon & Rice Hill's Prescripton Diet Salmon & Rice
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescripton Diet D/D Salmon & Rice

Vanaf € 35,90 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet D/D Salmon is een volledige droogvoeding voor honden te maken hebben met voedselovergevoeligheid of – allergie. Daarnaast kan deze natvoeding op basis van Zalm ingezet worden bij honden die vaak last hebben van huidaandoeningen en/of overmatige haaruitval. Het hoog gehalte aan essentiële vetzuren werkt ontstekingsremmend en bevorderd het herstel van de huid. 

Hill's Presciption Diet D/D Duck - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Presciption Diet D/D Duck - 12 x 370 gram

€ 39,85 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet D/D Duck is een volledige natvoeding voor honden te maken hebben met voedselovergevoeligheid of – allergie. Daarnaast kan deze natvoeding op basis van Eend ingezet worden bij honden die vaak last hebben van huidaandoeningen en/of overmatige haaruitval. Het hoog gehalte aan essentiële vetzuren werkt ontstekingsremmend en bevorderd het herstel van de huid.