Dieetvoedingen

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Royal Canin Dental
  • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Dental

Vanaf € 40,68 Normale prijs € 45,20 -10% Prijs

Het Royal Canin Dental dieet is een voeding voor honden groter dan 10 kg lichaamsgewicht. Het bevat een gebit reinigende werking en zorgt ervoor dat uw dier minder snel tandplak en tandsteen zal aanmaken en fris uit z’n bek ruikt.

Royal Canin Dental Special Small Dog
  • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Dental Special Small Dog

Vanaf € 16,52 Normale prijs € 18,35 -10% Prijs

Het Royal Canin Dental Special Small Dog is een dieet voeding voor honden tot 10 kg lichaamsgewicht met een gebit reinigende werking. De voeding zorgt ervoor dat uw dier minder snel tandplak en tandsteen zal aanmaken en frissen uit z’n bek ruikt.

Trovet Dental OCF
Snel bekijken Quick View

Trovet Dental OCF

Vanaf € 5,05 Prijs

De Trovet Dental OCF is een volledige diervoeding voor volwassen honden ter vermindering van tandplaque en slechte adem als gevolg van een slecht gebit. De Trovet Dental OCF is een elastische brok die het diep wegzinken van de tand mogelijk maakt. Zo wordt beter contact gemaakt met het tandoppervlak. Het product bevat antibacteriële ingrediënten zoals lysozyme en lactoferrine. Hiernaast helpt eucalyptusolie bij het verminderen van een onaangename geur uit de bek. Toevoeging van stoffen met een zogenaamde anti-oxidatieve werking, zoals vitamine C, vitamine E en groene thee extracten helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem in de mondholte. Hierdoor zal de mondweerstand gunstig beïnvloed worden. Actieve ingrediënten helpen de vorming en aanzet van tandplak tegen te gaan.