Dieetvoedingen

Actieve filters

Royal Canin Dental Medium & Large Dogs Royal Canin Dental Medium & Large Dogs
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Dental Medium & Large Dogs

Vanaf € 40,68 Normale prijs € 45,20 -10% Prijs

Het Royal Canin Dental dieet is een voeding voor honden groter dan 10 kg lichaamsgewicht. Het bevat een gebit reinigende werking en zorgt ervoor dat uw dier minder snel tandplak en tandsteen zal aanmaken en fris uit z’n bek ruikt.

Royal Canin Dental Special Small Dogs Royal Canin Dental Special Small Dogs
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Dental Special Small Dogs

Vanaf € 12,38 Normale prijs € 13,75 -10% Prijs

Het Royal Canin Dental Special Small Dogs is een dieet voeding voor honden tot 10 kg lichaamsgewicht met een gebit reinigende werking. De voeding zorgt ervoor dat uw dier minder snel tandplak en tandsteen zal aanmaken en frissen uit z’n bek ruikt.

Trovet Dental OCF
Snel bekijken Quick View

Trovet Dental OCF

Vanaf € 18,85 Prijs

De Trovet Dental OCF is een volledige diervoeding voor volwassen honden ter vermindering van tandplaque en slechte adem als gevolg van een slecht gebit. De Trovet Dental OCF is een elastische brok die het diep wegzinken van de tand mogelijk maakt. Zo wordt beter contact gemaakt met het tandoppervlak. Het product bevat antibacteriële ingrediënten zoals lysozyme en lactoferrine. Hiernaast helpt eucalyptusolie bij het verminderen van een onaangename geur uit de bek. Toevoeging van stoffen met een zogenaamde anti-oxidatieve werking, zoals vitamine C, vitamine E en groene thee extracten helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem in de mondholte. Hierdoor zal de mondweerstand gunstig beïnvloed worden. Actieve ingrediënten helpen de vorming en aanzet van tandplak tegen te gaan.

Hill's Prescription Diet T/D Dental Care Mini Hill's Prescription Diet T/D Dental Care Mini
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet T/D Dental Care Mini - 3 kg

€ 27,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet T/D Dental Care Mini dieet is een volwaardige dieetvoeding voor volwassen honden (<10 kg) die te maken hebben met tandplaque, tandverkleuringen, tandsteen, slechte adem en/of ontstoken tandvlees. Door het gebruik van speciale vezels die een licht schrapend effect hebben op de tanden worden deze schoon en wit gehouden. 

Daarnaast bevat het Hill’s T/D Dental Care Mini dieet ook een verlaagd gehalte aan calcium, eiwitten, fosfor en natrium waardoor de vorming van tandplaque word beperkt. Het beste kan dit dieet ingezet worden na een reiniging van het gebit bij de dierenarts. Voor een optimaal resultaat is het ook verstandig om de tanden van uw hond dagelijks te poetsen met speciale tandpasta voor honden. Wij van PetPol adviseren hiervoor de Orozyme Tandpasta.

Hill's Prescription Diet T/D Dental Care Hill's Prescription Diet T/D Dental Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet T/D Dental Care

Vanaf € 27,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet T/D Dental Care dieet is een volwaardige dieetvoeding voor honden die te maken hebben met tandplaque, tandverkleuringen, tandsteen, slechte adem en/of ontstoken tandvlees. Door het gebruik van speciale vezels die een licht schrapend effect hebben op de tanden worden deze schoon en wit gehouden. 

Daarnaast bevat het Hill’s T/D Dental Care dieet ook een verlaagd gehalte aan calcium, eiwitten, fosfor en natrium waardoor de vorming van tandplaque word beperkt. Het beste kan dit dieet ingezet worden na een reiniging van het gebit bij de dierenarts. Voor een optimaal resultaat is het ook verstandig om de tanden van uw hond dagelijks te poetsen met speciale tandpasta voor honden. Wij van PetPol adviseren hiervoor de Orozyme Tandpasta