Nieren

Er zijn 47 producten.

Item 1-12 van 47 in totaal item(s)

Actieve filters

Specific Heart & Kidney Support CKD-XS - 2 kg
  • -10%
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Specific Heart & Kidney Support CKD-XS - 2 kg

€ 18,05 Normale prijs € 20,06 -10% Prijs

Specific Heart & Kidney Support CKD_XS is een volledig dieetvoeder ter ondersteuning van de nier-, hart- en leverfunctie bij volwassen honden (van zeer kleine rassen <10 kg) in geval van chronische nier-, hart- en/of leverinsufficiëntie. Het dieet bevat een laag fosfor- en natriumgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar van eiwitten geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit en hoge verteerbaarheid. Het bevat hoge gehalten aan essentiële vetzuren, inclusief omega-3 vetzuren uit visolie, en heeft urine-alkaliserende eigenschappen. Het dieet voorziet in alle voedingsbehoeften van volwassen honden en draagt bij aan hun gezondheid.

Sensipharm Kidney Care Plus 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Kidney Care Plus 1000 mg - 90 tabletten
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Kidney Care Plus 1000 mg - 90 tabletten

€ 35,70 Prijs

Kidney Care Plus van Sensipharma is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden op basis van Chinese kruiden ter ondersteuning van de nierfunctie. Voor een optimaal resultaat dient u het middel minimaal 2 tot 6 weken te gebruiken.

Voor kleine honden, katten en knaagdieren zijn er ook de Sensipharm Kidney Care Plus 250 mg tabletten.

Sensipharm Kidney Care Plus 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Kidney Care Plus 250 mg - 90 tabletten
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Kidney Care Plus 250 mg - 90 tabletten

€ 20,90 Prijs

Kidney Care Plus van Sensipharma is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor kleine honden, katten en knaagdieren op basis van Chinese kruiden ter ondersteuning van de nierfunctie. Voor een optimaal resultaat dient u het middel minimaal 2 tot 6 weken te gebruiken.

Voor grote honden zijn er ook de Sensipharm Kidney Care Plus 1000 mg tabletten.

Sensipharm Geria Comfort 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Geria Comfort 250 mg - 90 tabletten
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Geria Comfort 250 mg - 90 tabletten

€ 21,20 Prijs

Geria Comfort van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden voor kleine honden, katten, konijnen & cavia's ter ondersteuning van de lever en de nieren. Daarnaast heeft het een positief effect op ouderdomsverschijnselen en verhoogd het de vitaliteit. 

Sansipharm Geria Comfort 1000 mg - 90 tabletten Sansipharm Geria Comfort 1000 mg - 90 tabletten
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sansipharm Geria Comfort 1000 mg - 90 tabletten

€ 38,95 Prijs

Geria Comfort van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden voor honden ter ondersteuning van de lever en de nieren. Daarnaast heeft het een positief effect op ouderdomsverschijnselen en verhoogd het de vitaliteit. 

De Groene Os Drainage Compositum - 50 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Drainage Compositum - 50 ml

€ 19,95 Prijs

Het Drainage Compositum van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden en katten voor de natuurlijke reiniging van het lichaam. Deze tinctuur helpt de lever bij het verwijderen van afvalstoffen en heeft een positieve invloed op de nieren. Het bevat ingrediënten die het immuun- en lymfesysteem activeren, de spijsvertering bevorderen en de stofwisseling stimuleren waardoor het opslaan van nieuwe afvalstoffen voorkomen wordt. Het ook ingezet worden bij honden en katten die last hebben van een gevoelige huid.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij de hond en kat.

De Groene Os Blaas en Nier Compositum - 50 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Blaas en Nier Compositum - 50 ml

€ 20,75 Prijs

De Groene Os Blaas en Nier Compositum is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden, katten en konijnen ter ondersteuning van de nieren en urinewegen. Het middel zorgt voor een beter filterwerking van de nieren en het schoon houden van de blaas en urinewegen. Daarnaast verhoogt het de weerstand in de blaas en bevordert het een goede vochthuishouding. 

Let op deze verpakking is voor gebruik bij de hond, kat en konijn.

Royal Canin Renal Liquid Hond - 3 x 200 ml
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Liquid Hond - 3 x 200 ml

€ 27,22 Normale prijs € 30,24 -10% Prijs

De Royal Canin Renal Liquid is een volledige en uitgebalanceerde (sonde)voeding met een hoog energiegehalte ter ondersteuning van verzwakte honden die te maken met nierproblemen en chronische nierziekten. Als gevolg van nierziekte kan de zuurgraad van het lichaam bij de hond veranderen. De Royal Canin Renal Liquid zorgt ervoor dat een optimale zuurgraad behouden blijft. De voeding kan ook toegediend worden via een neussonde met een kleine diameter. 

Deze voeding is ook geschikt om in te geven als sondevoeding. Vraag wel eerst advies aan uw dierenarts over het toedienen van voeding met een sonde.

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage

Vanaf € 19,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage hondenvoeding is een smakelijke en volwaardige dieetvoeding die ingezet kan worden ter ondersteuning van de nierfunctie en een gezonde lichaamsconditie bij honden die te maken hebben met nieraandoeningen in een vroeg stadium. De voeding bevat een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte van een zeer hoge kwaliteit. De hoge gehaltes aan essentiële aminozuren en L-carnitine zijn toegevoegd om spiermassa te behouden. 

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Hill's Prescription Diet K/D + Mobility
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility

Vanaf € 37,95 Prijs

De Hill's Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is speciaal ontworpen voor honden die zowel met chronische gewrichts- als nierproblemen te maken hebben. De voeding zorgt ervoor dat de ontwikkeling van verder problemen aan de nieren wordt afgeremd en uw hond weer spoepeler zal kunnen bewegen.

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram Blik Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram Blik
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram

€ 39,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding (natvoeding) voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen/hepatische keperstapelingsziekte. 

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care

Vanaf € 37,45 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen/hepatische keperstapelingsziekte.