Urinewegen

Er zijn 60 producten.

Item 1-12 van 60 in totaal item(s)

Actieve filters

De Groene Os Blaas en Nier Compositum - 50 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Blaas en Nier Compositum - 50 ml

€ 20,75 Prijs

De Groene Os Blaas en Nier Compositum is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden, katten en konijnen ter ondersteuning van de nieren en urinewegen. Het middel zorgt voor een beter filterwerking van de nieren en het schoon houden van de blaas en urinewegen. Daarnaast verhoogt het de weerstand in de blaas en bevordert het een goede vochthuishouding. 

Let op deze verpakking is voor gebruik bij de hond, kat en konijn.

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram Blik Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram Blik
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram

€ 39,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding (natvoeding) voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen/hepatische keperstapelingsziekte. 

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care

Vanaf € 37,45 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen/hepatische keperstapelingsziekte. 

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Hill's Prescription Diet C/D Multicare
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet C/D Multicare

Vanaf € 18,95 Prijs

Hill’s Prescription Diet C/D Multicare is een volledige dieetvoeding voor honden die te maken hebben met herhaalde struvietvorming. Deze voeding heeft urineverzurende eigenschappen en bevat een laag magnesiumgehalte om de vorming van struvietkristallen tegen te gaan.  

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje - 12 x 354 gram Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje - 12 x 354 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje - 12 x 354 gram

€ 47,50 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet C/D Multicare stoofpotje is een volledige voeding met Kip en toegevoegde groente voor honden die te maken hebben met blaasproblemen zoals struvietkristallen. Deze smakelijke voeding bevat urineverzurende eigenschappen, een laag magnesiumgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevat hoogwaardige eiwitten.  

Hill's Prescription Diet C/D Multicare - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet C/D Multicare - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet C/D Multicare - 12 x 370 gram

€ 34,95 Prijs

Hill’s Prescription Diet C/D Multicare is een volledige dieetvoeding ter vermindering van herhaalde struvietsteenvorming (een oorzaak van een aandoening van de lage urinewegen) bij volwassen honden. Deze dieetvoeding heeft urineverzurende werking en bevat een matig magnesiumgehalte.

Hill's Prescription Diet C/D Multicare + Metabolic Hill's Prescription Diet C/D Multicare + Metabolic
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet C/D Multicare + Metabolic

Vanaf € 21,50 Prijs

De Hill's Prescription Diet C/D Multicare + Metabolic dieetvoeding is een speciaal ontworpen voor honden die te maken hebben met urinewegproblemen en overgewicht. De Hill's Prescription Diet C/D Multicare + Metabolic voeding is geschikt voor honden met struviet-, calciumoxalaat- en calciumfosfaatkristallen en –urolieten. 

Vétoquinol Care Blaasgruis...
Snel bekijken Quick View

Vétoquinol Care Blaasgruis - 120 gram

€ 13,20 Prijs

Blaasgruis van de Vétoquinol Care lijn is een smakelijke gel die helpt bij het verminderen van struvietkristallen bij honden en katten. De Vétoquinol Care Blaasgruis bevat o.a. DL-methionine om de urine van het dier te verzuren en heeft naast urineverzurende eigenschappen ook nog een laag magnesiumgehalte. Dit product is ideaal voor kieskeurige eters die een struvietoplossende dieetvoeding niet willen eten of bij huishoudens met meerdere dieren. 

Sensipharm Inconti Stop 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Inconti Stop 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Inconti Stop 1000 mg - 90 tabletten

€ 39,85 Prijs

Inconti Stop van Sensipharm is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de blaasspier en het ophouden van urine bij honden met een lichaamsgewicht zwaarder dan 5 kg. Het middel is 100% natuurlijk en mild en veilig in gebruik en kan ook bij puppy’s  ingezet worden.

Sensipharm Inconti Stop 250 mg (Kleine huisdieren) - 90 tabletten Sensipharm Inconti Stop 250 mg (Kleine huisdieren) - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Inconti Stop 250 mg (Kleine huisdieren) - 90 tabletten

€ 22,75 Prijs

Inconti Stop van Sensipharm is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de blaasspier en het ophouden van urine bij honden, katten en kleine knaagdieren. Het middel is 100% natuurlijk en mild en veilig in gebruik en kan ook bij puppy’s en kittens ingezet worden.

Sensipharm Urologist Aid 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Urologist Aid 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Urologist Aid 1000 mg - 90 tabletten

Vanaf € 39,85 Prijs

Urologist Aid van Sensipharm is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de blaas- & nierfunctie bij honden boven de 5 kg lichaamsgewicht. De uitgebalanceerde mix aan geconcentreerde en natuurzuivere Chinese kruiden zorgt voor een goede blaasfunctie en -weerstand en houdt de blaas schoon. Daarnaast ondersteund Urologist Aid ook de nierfunctie. Dit supplement is geschikt voor honden van alle leeftijden. 

Sensipharm Urologist Aid 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Urologist Aid 250 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Urologist Aid 250 mg - 90 tabletten

€ 21,20 Prijs

Urologist Aid van Sensipharm is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de blaas- & nierfunctie bij honden (<5kg), katten en knaagdieren. De uitgebalanceerde mix aan geconcentreerde en natuurzuivere Chinese kruiden zorgt voor een goede blaasfunctie en -weerstand en houdt de blaas schoon. Daarnaast ondersteund Urologist Aid ook de nierfunctie. Dit supplement is geschikt voor dieren van alle leeftijden.