Spieren

Er zijn 29 producten.

Item 1-12 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

Prodimastin
Snel bekijken Quick View

Prodimastin

Vanaf € 13,95 Prijs

Prodimastin van Prodivet is een verzachtende verzorgingsgel voor het behandelen van uiers, pezen en spieren van paarden, runderen en schapen. De gel kan onder andere gebruikt worden bij stijve en stramme spieren of vermoeide pezen. Daarnaast is de gel ook werkzaam wanneer een dier last heeft van melkophoping in de uiers.

HOPP Spiergel assortiment HOPP Spiergel assortiment
Snel bekijken Quick View

HOPP Spiergel

Vanaf € 10,95 Prijs

HOPP spiergel van PhytoTreat is een 100% natuurlijke spier-, pees- en gewrichtsgel voor alle diersoorten. De HOPP spiergel kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Blessures
 • Gevoeligheid
 • Herstel na inspanning
 • Koude spieren
 • Overbelasting
 • Stijfheid
 • Vermoeidheid

Audevard Myostem Protec
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Protec

Vanaf € 51,95 Prijs

Audevard Myostem Protec is een aanvullend diervoeder om de spierkracht (bij oxidatieve stress) bij sportpaarden te helpen versterken (antioxidanten, aminozuren en meer) na inspanning. 

Synopet Muscle-Horse - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Synopet Muscle-Horse - 1000 ml

€ 73,95 Prijs

Synopet Muscle-Horse is een vloeibaar supplement ter bevorderding van de groei van spierkracht en spiermassa bij paarden. Dit uitgebreide eiwitpreparaat is gericht op de specifieke behoeften die nodig zijn voor spiergroei bij paarden. Daarnaast bevat de Synopet Muscle-Horse ook nog Soja-olie, essentiële aminozuren en Vitamine E voor extra ondersteuning aan de spierkracht. 

Synopet Turboflex-Horse - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Synopet Flex-Horse - 1000 ml

€ 82,95 Prijs

Synopet Flex-Horse is een vloeibaar aanvullende voeding voor paarden die extra ondersteuning nodig hebben aan de banden, pezen en spieren. De samenstelling van de vloeistof bevat o.a. Groenlipmossel, Glucosamine, Chondroïtine, Omega-3 vetzuren, Calcium en Magnesium zodat uw paard zo soepel mogelijk blijft lopen. 

Synopet Relax-Horse - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Synopet Relax-Horse - 1000 ml

€ 63,95 Prijs

Synopet Relax-Horse 1000 ml is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor het behoud van soepele spieren een goede gemoedstoestand bij paarden. Door de toegevoegde hoogwaardige Magnesium die zich onderscheidt vanwege een zeer goede opneembaarheid en activiteit, zullen de spieren ontspannen en kan het paard zich beter concentreren.  

Pharmox Magnesium Citraat Paard & Pony
Snel bekijken Quick View

Pharmox Magnesiumcitraat

Vanaf € 19,95 Prijs

Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat bestaat uit 100% puur magnesiumcitraat zonder toevoegingen, speciaal voor paarden en Pony's met een magnesiumtekort. Pharmox maakt enkel gebruik van grondstoffen van farmaceutische kwaliteit. Magnesium is een enorm belangrijk mineraal. Zo is magnesium goed voor de werking van de spieren en draagt het onder andere bij aan de instandhouding van normale botten en tanden.

Productkenmerken:

 • Draagt bij aan de normale werking van spieren
 • Draagt bij aan de normale werking van het zenuwgestel
 • Draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden
 • Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid
 • Draagt bij aan een normaal eiwitsynthese
 • Speelt een rol in het celdelingsproces
Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg

€ 23,95 Prijs

Audevard Tendilax Antiphlogistic is een pasta (op basis van kaoline en zeer fijne witte klei) voor uitwendig gebruik die ingezet kan worden bij paarden die last hebben van gevoelige spieren en pezen. De pasta kan warm gemaakt worden in de magnetron of  au bain-marie.

Equi-Muscle 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Muscle 1 kg

€ 50,95 Prijs

Equi-Muscle van Ecuphaer is een smakelijk poeder ter ondersteuning van de spierfunctie bij paarden. Het poeder bevat een hoog gehalte aan weiproteïnen en vitaminen.

Audevard Harpagyl assortiment Audevard Harpagyl assortiment
Snel bekijken Quick View

Audevard Harpagyl

Vanaf € 24,95 Prijs

Audevard Harpagyl is een voedingssupplement dat ingezet kan worden bij actieve of oudere paarden. Het is rijk aan Harpagophytum en Omega-3 ter ondersteuning van het bewegingsapparaat de spieren den de gewrichten. 

Equi-Muscle Forte 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Muscle Forte 1 kg

€ 91,95 Prijs

Equi-Muscle Forte van Ecuphar is een smakelijk poeder ter ondersteuning van de spierfunctie bij paarden. Het poeder bevat, naast de bestanddelen aanwezig in het product Equi-Muscle, bovendien Tribulus Terrestris, welke een positieve invloed uitoefent op de spierkracht.

Audevard Ekylaxyl - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekylaxyl - 250 ml

€ 26,95 Prijs

Audevard Ekylaxyl is een gel op basis van Arnica en Duizendblad voor paarden die ingezet kan worden bij stijfheid van de spieren, maar ook in het geval van blauwe plekken als gevolg van stoten. De Audevard Ekylaxyl is dopingvrij en de textuur is zo gemaakt dat je hand schoon en droog blijven na gebruik bij het paard.