Spieren

Actieve filters

Equistro Myo Power - 1.2 kg
Snel bekijken Quick View

Equistro Myo Power - 1.2 kg

€ 59,95 Prijs

Equistro Myo Power is een aanvullend diervoeder in de vorm van pellets voor paarden en pony’s ter ondersteuning van de spieren. Equistro Myo Power pellets bevatten licht verteerbare natuurlijke proteïnen en is verrijkt met 18 verschillende aminozuren waaronder het essentiële L-leucine welke belangrijk is bij de groei en het opbouw van spierweefsel. 

Het middel bevordert de ontwikkeling van krachtige spieren en is daardoor uitermate geschikt voor de spierontwikkeling bij (snelgroeiende) veulens. Daarnaast kan het ook bij paarden en pony’s die te maken hebben met verlies van spiermassa en oudere paarden ingezet worden.

Equistro Excell E Powder...
Snel bekijken Quick View

Equistro Excell E Powder (Poeder)

Vanaf € 38,95 Prijs

Equistro Excell E is een voedingssupplement in poedervorm op basis van Vitamine E en Selenium ter ondersteuning van een optimale conditie van de spieren bij paarden en pony’s. Het middel helpt tekorten aan Vitamine E en Selenium op te vangen en heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen en de spanning op de spieren.

Naast de poeder variant is er tevens een orale vloeistof variant beschikbaar.

Equistro Excell E - 1 Liter
Snel bekijken Quick View

Equistro Excell E - 1 Liter

€ 64,45 Prijs

Equistro Excell E is een vloeibaar voedingssupplement op basis van Vitamine E en Selenium ter ondersteuning van een optimale conditie van de spieren bij paarden en pony’s. Het middel helpt tekorten aan Vitamine E en Selenium op te vangen en heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen en de spanning op de spieren.

Naast de vloeibare variant is er tevens een poeder variant beschikbaar.

Equitop Myoplast - 1.5 kg Equitop Myoplast - 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Equitop Myoplast - 1.5 kg

€ 75,95 Prijs

Equitop Myoplast is een plantaardig voedingssupplement ter ondersteuning van de spieropbouw bij paarden en pony’s. Het uitermate geschikt om o.a. in te zetten in periodes van wedstrijden en intensieve training. Daarnaast is het ook goed in te zetten bij senior paarden die behoefte hebben aan een verhoogde eiwitbehoefte. 

Sensipharm Smooth Upper Body 1000 mg - 180 tabletten Sensipharm Smooth Upper Body 1000 mg - 180 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Smooth Upper Body 1000 mg - 180 tabletten

€ 60,95 Prijs

Smooth Upper Body van Sensipharm is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden ter ondersteuning van de spieren in de nek, hals, schouders en voorbenen bij paarden en pony's. Het kan ook goed ingezet worden bij het tegengaan van ouderdomsproblemen en bij paarden die veel inspanning moeten leveren zoals sportpaarden.

Sensipharm Smooth... Sensipharm Smooth...
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Smooth Locomotion 1000 mg - 180 tabletten

€ 60,95 Prijs

Smooth Locomotion van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor paarden en pony’s op basis van Chinese kruiden (op basis van de bekende “Chien Pu Wan” formule) ter ondersteuning van de spieren en de pezen. Het middel zorgt ervoor dat stijven, vermoeide en overbelaste spieren en pezen weer soepel worden en heeft daarnaast een spieropbouwende werking. De Sensipharma Smooth Locomotion is uitermate geschikt voor oudere- en sportpaarden. 

De Groene Os Pees Compositum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Pees Compositum - 100 ml

€ 29,95 Prijs

De Groen Os Pees Compositum is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van het bewegingsapparaat (botten, spieren, gewrichten, pezen en zenuwen) bij paarden en pony's. Het middel bevordert de doorbloeding in het lichaam en ondersteunt de lever bij het verwijderen van afvalstoffen. 

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Glucosamine Complex
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Glucosamine Complex

Vanaf € 58,95 Prijs

Het Glucosamine Complex van De Groene Os is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter ondersteuning van de gezonde gewrichten. Het middel heeft een positieve invloed op de conditie van de gewrichten, het kraakbeen, het bindweefsel, de spieren, de banden en de kapsels. 

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os COX Compositum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os COX Compositum - 100 ml

€ 42,95 Prijs

Het De Groene Os COX Compositum is een 100% natuurlijke tinctuur voor paarden en pony's met Cyclo-oxygenase (COX) als werkzame stof. COX speelt een essentiële rol in het maken van prostaglandine, dat op zijn beurt belangrijk is voor het hele lichaam. Pijnstillers zoals NSAID’s remmen de werking van COX en daarmee ook de vorming van prostaglandine.

De Groene Os COX Compositum bevat kruiden die verzachtend werken bij een stram bewegingsapparaat (het geheel van botten, gewrichten, spieren, pezen en motorische zenuwen die zorgen voor lichaamshouding en bewegingen). Het middel heeft een gunstige invloed op de algemene gezondheid en bij ouderdomsverschijnselen.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Magnesiumcitraat - 500 gram
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Magnesiumcitraat

Vanaf € 39,95 Prijs

Magnesium is een mineraal dat van belang is voor het goed functioneren van de spieren, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling. Hierdoor helpt magnesium het dier niet alleen om zich te ontspannen, maar ook om het voldoende energie te geven. Magnesium heeft een positieve invloed op lichaam en geest en bevordert het concentratievermogen. De magnesiumbehoefte wordt groter bij zware lichamelijke inspanning en stress.

In dit supplement is magnesium gebonden aan citraat. Een dergelijke verbinding is nodig om het mineraal opneembaar te maken in het lichaam. Citraat is een organische mineraalverbinding die in hoge mate opneembaar is in het lichaam. Citraat vormt een onderdeel van de citroenzuurcyclus en de daaruit voortvloeiende aanmaak van ATP die zorgt voor energie van lichaamscellen. 

Prodimastin
Snel bekijken Quick View

Prodimastin

Vanaf € 13,95 Prijs

Prodimastin van Prodivet is een verzachtende verzorgingsgel voor het behandelen van uiers, pezen en spieren van paarden, runderen en schapen. De gel kan onder andere gebruikt worden bij stijve en stramme spieren of vermoeide pezen. Daarnaast is de gel ook werkzaam wanneer een dier last heeft van melkophoping in de uiers.

HOPP Spiergel assortiment HOPP Spiergel assortiment
Snel bekijken Quick View

HOPP Spiergel

Vanaf € 11,95 Prijs

HOPP spiergel van PhytoTreat is een 100% natuurlijke spier-, pees- en gewrichtsgel voor alle diersoorten. De HOPP spiergel kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

  • Blessures
  • Gevoeligheid
  • Herstel na inspanning
  • Koude spieren
  • Overbelasting
  • Stijfheid
  • Vermoeidheid