Energie & Herstel

Er zijn 49 producten.

Item 1-12 van 49 in totaal item(s)

Actieve filters

Phytonics Immu Boost Pro 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Immu Boost Pro - 50 ml

€ 21,95 Prijs

De Phytonics Immu Boost Pro is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat ingezet kan worden bij lusteloosheid en voor meer vitaliteit en energie. Ook te bevordering van de weerstand met name bij een overprikkeld immuunsysteem kan het middel ingezet worden.

Phytonics Immu Boost 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Immu Boost - 50 ml

€ 21,95 Prijs

Phytonics Immu Boost is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat ingezet kan worden bij lusteloosheid, gebrek aan energie of gebrek aan voldoende weerstand.

Phytonics Detox Comp 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Detox Comp - 50 ml

€ 22,95 Prijs

De Phytonics Detox comp is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat als halfjaarlijkse reiniging na of tijdens het langtijdig gebruik van medicijnen ingezet kan worden.

Phytonics All Sept 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics All Sept - 50 ml

€ 22,45 Prijs

Phytonics All Sept is een supplement dat gebruikt kan worden bij een verminderde weerstand van uw hond, kat of paard.

Equistro Haemolytan 400
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Equistro Haemolytan 400

Vanaf € 31,75 Prijs

Equistro Haemolytan 400 is een aanvullend diervoeder (op basis van ijzer, koper, kobalt, zink en vitaminen) ter ondersteuning van herstel na zware inspanning bij paarden en pony’s. Het kan o.a. ingezet worden bij onvoldoende bloedaanmaak, de ontwikkeling van veulens, verharen en gebrek aan eetlust.

Equistro Energy Booster -...
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Equistro Energy Booster - 20 gram

€ 12,95 Prijs

De Equistro Energy Booster is een aanvullend voedingssupplement ter ondersteun van het elektrolyten verlies bij paarden en pony’s na zware inspanning. Wanneer een paard zware inspanning levert bij bijvoorbeeld de training of wedstrijd gaat het zweten. Door het zweten verlies het veel elektrolyten waardoor het paard uitgeput raakt. De Energy Booster van Equistro zorgt dat deze weer aangevuld worden en uw paard of pony sneller herstelt.

Sensipharm Elektrolyten Mix - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Elektrolyten Mix - 1 kg

€ 29,85 Prijs

De Elektrolyten Mix van Sensipharm is een 100% natuurlijke uitgebalanceerde mix voor paarden en pony’s die ingezet kan worden naar zware inspanning zoals trainingen of wedstrijden. De mix van hoogwaardige ingrediënten zorgt ervoor dat uw paard of pony weer snel herstelt na inspanning. 

Sensipharm Knoflook Granulaat - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Knoflook Granulaat - 1 kg

€ 29,85 Prijs

Het Knoflookgranulaat van Sensipharm is een voedingssupplement voor paarden en pony’s op basis van zeer hoogwaardige ingrediënten ter ondersteuning van de algehele gezondheid.  De knoflook in dit product is een bron van o.a.: Magnesium, Kalium, Vitamine B6, selenium en foliumzuur, vitamine A, B vitaminen en zwavel.

De Groene Os Multivitaminen & Mineralen Complex
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Multivitaminen & Mineralen Complex

€ 65,95 Prijs

Het Multivitaminen en Mineralen Complex van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter ondersteuning van zwakke en zieke dieren. Het middel ondersteunt de stofwisseling en helpt de weerstand te verhogen. Het Multivitaminen en Mineralen Complex van De Groene Os is uniek omdat hij verkalkte rode alg (Lithothamnion calcareum) bevat, een calcium- en magnesiumbron van plantaardige oorsprong met een zeer hoge opneembaarheid.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os L-Lysine & B6 - 200 gram
Snel bekijken Quick View

De Groene Os L-Lysine & B6 - 200 gram

€ 32,95 Prijs

L-Lysine & B6 van De Groene Os is een 100% natuurlijke aanvullende diervoeder ter ondersteuning van de weerstand bij paarden en pony's. Het middel bevat een combinatie van L-Lysine en Vitamine B6 die een belangrijke rol spelen in de aanmaak van afweercellen in het lichaam. Vitamine B6 zorgt er ook voor dat overmatige vermoeidheid wordt tegengegaan. 

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Magnesiumcitraat - 500 gram
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Magnesiumcitraat

Vanaf € 39,95 Prijs

Magnesium is een mineraal dat van belang is voor het goed functioneren van de spieren, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling. Hierdoor helpt magnesium het dier niet alleen om zich te ontspannen, maar ook om het voldoende energie te geven. Magnesium heeft een positieve invloed op lichaam en geest en bevordert het concentratievermogen. De magnesiumbehoefte wordt groter bij zware lichamelijke inspanning en stress.

In dit supplement is magnesium gebonden aan citraat. Een dergelijke verbinding is nodig om het mineraal opneembaar te maken in het lichaam. Citraat is een organische mineraalverbinding die in hoge mate opneembaar is in het lichaam. Citraat vormt een onderdeel van de citroenzuurcyclus en de daaruit voortvloeiende aanmaak van ATP die zorgt voor energie van lichaamscellen. 

Synovium Clay & Cool 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Synovium Clay & Cool

Vanaf € 15,95 Prijs

Synovium Clay & Cool is een verkoelende klei die ideaal te gebruiken is voor het koelen van de benen van het paard na de training. Het is de optimale verzorging voor het herstel van vermoeide benen. De 100% natuurlijke samenstelling is voorzien van tijmolie, waardoor deze ook ideaal te gebruiken is bij paarden die last hebben van een schrale huid. De Synovium Clay & Cool voedt en beschermt de huid.