Energie & Herstel

Er zijn 43 producten.

Item 1-12 van 43 in totaal item(s)

Actieve filters

Audevard Myostem Protec
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Protec

Vanaf € 51,95 Prijs

Audevard Myostem Protec is een aanvullend diervoeder om de spierkracht (bij oxidatieve stress) bij sportpaarden te helpen versterken (antioxidanten, aminozuren en meer) na inspanning. 

Synopet Fertile-Horse -...
Snel bekijken Quick View

Synopet Fertile-Horse - 1000 ml

€ 82,95 Prijs

Synopet Fertile-Horse is een vloeibaar supplement ter ondersteuning van de prestaties van paarden. De samenstelling van op basis van L-Carnitine en Vislolie zorgt voor een hoger energieniveau en een betere vruchtbaarheid. Bij langdurig gebruik zal de vacht van het paard ook aanzienlijk verbeteren. 

Neutradex
Snel bekijken Quick View

Neutradex

Vanaf € 36,95 Prijs

Neutradex is een smakelijke karamelsiroop voor paarden dan ingezet kan worden bij de volgende indicaties:

•    Ter vermindering van spierstijfheid en pijn.
•    Ter ondersteuning van het uithoudingsvermogen.
•    Uitdroging na zware inspanning.
•    Onderhoudt de vloeistof- en elektrolyten balans en zorgt voor een goede nier- en blaas functie bij sportpaarden.
•    Ondersteund paarden die gevoelig zijn voor het “Tying Up” syndroom.
•    Stimuleert wateropname

Recharge - 1 liter
Snel bekijken Quick View

Recharge - 1 liter

€ 34,95 Prijs

Recharge is een smakelijke (appelsmaak) oplossing voor paarden op basis van elektrolyten en glucose. Het zorgt voor een direct herstel van vocht en elektrolyten tekort ten gevolgen van:

•    Zware inspanning
•    Zware training
•    Wedstrijden
•    Diarree
•    Transport

Chevivit E-Selen / E 250 ml
Snel bekijken Quick View

Chevivit E-Selen / E - 250 ml

€ 69,95 Prijs

Chevivit E-Selen / E is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden wanneer het paard een tekort aan Vitamine E en Selenium binnenkrijgt. Daarnaast bevat het een hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren. U kunt de Chevivit E-Selen / E onder andere inzetten na zware inspanning zoals wedstrijden of transport, maar ook om de weerstand van uw paard te verhogen.

PrimeVal Omega 3-6-9 - 1 liter
Snel bekijken Quick View

PrimeVal Omega 3-6-9 - 1 liter

€ 40,95 Prijs

Primeval Omega 3-6-9 is een omegavetzuren supplement voor paarden. De meervoudig onverzadigde vetzuren helpen de huid en vacht van het paard in een optimale conditie te houden. Daarnaast heeft het een ontstekingsremmende werking en kan het gebruikt worden bij herstel na ziekte, stress en ter ondersteuning bij een verminderde weerstand. Voor sportpaarden kan het ook nog gebruikt worden als extra energiebron.

Audevard Myostem Mass
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Mass

Vanaf € 94,95 Prijs

Audevard Myostem Mass is een aanvullend diervoeder dat rijk is aan essentiële en beperkende aminozuren en is ontworpen om voedingsondersteuning te bieden voor de spierontwikkeling van paarden die worden getraind en paarden die ouder zijn van vorm, herstellen van een ziekte en veulens in de groei.

Synovium Clay & Cool 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Synovium Clay & Cool

Vanaf € 15,95 Prijs

Synovium Clay & Cool is een verkoelende klei die ideaal te gebruiken is voor het koelen van de benen van het paard na de training. Het is de optimale verzorging voor het herstel van vermoeide benen. De 100% natuurlijke samenstelling is voorzien van tijmolie, waardoor deze ook ideaal te gebruiken is bij paarden die last hebben van een schrale huid. De Synovium Clay & Cool voedt en beschermt de huid. 

Phytonics Detox Comp 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Detox Comp 50 ml

€ 20,95 Prijs

De Phytonics Detox comp is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat als halfjaarlijkse reiniging na of tijdens het langtijdig gebruik van medicijnen ingezet kan worden.

Phytonics Immu Boost 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Immu Boost 50 ml

€ 19,95 Prijs

Phytonics Immu Boost is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat ingezet kan worden bij lusteloosheid, gebrek aan energie of gebrek aan voldoende weerstand.

Audevard Redplex Booster - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Redplex Booster - 60 ml

€ 9,95 Prijs

Audevard Redplex Booster is een aanvullend diervoeder voor paarden dan ontworpen is om extra voeding te geven aan paarden die in training zijn of wedstrijden moeten rijden, maar ook paarden die ondermaats presteren. De Audevard Redplex Booster levert voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen (o.a. ijzer) die een boost geven aan het paard.