Hoefverzorging

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Biotin-P - 1 kg Biotin-P - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Biotin-P (Granulaat) - 1 kg

€ 64,95 Prijs

Biotin-P van Prodivet is een aanvullend diervoeder voor paarden en veulens ter ondersteuning van de hoeven en een soepele en glanzende vacht. De granulaat korrels kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan de dagelijkse voeding. 

Prodiplast-T - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Prodiplast-T - 200 ml

€ 8,95 Prijs

Prodiplast-T van Prodivet is een spray op basis van gebidistilleerd houtteer met een versterkende en beschermende werking bij de hoeven bij paarden, pony's, geiten, schapen, runderen en varkens. De spray kan onder meer gebruikt worden als het dier te maken heeft met gevoelige, broze en/of droge hoeven. Daarnaast heeft de spray ook een insectwerende werking. 

PhytoTreat Equidermal - 100 ml
Snel bekijken Quick View

PhytoTreat Equidermal - 100 ml

€ 21,25 Prijs

Equidermal van PhytoTreat is een beschermende en verzachtende zalf op basis van donkere boekweithoning en plantenextracten (o.a. Pioenroos, Tea-tree en Kruidnagel) die o.a. ingezet kan worden bij paarden voor de behandeling van mok, wondjes of zomereczeem. De Equidermal werkt tegen ongewenste micro-organisme en zorgt ervoor dat de aangetaste huid snel hersteld. De werking van de zalf wordt ondersteund met wetenschappelijke onderzoeken. 

Duo Protection Hoef
Snel bekijken Quick View

Duo Protection Hoef

Vanaf € 12,95 Prijs

Duo Protection Hoef is een 100% natuurlijk product dat ingezet kan worden om de hoeven van paarden en pony’s in te vetten. In tegenstelling tot andere synthetische producten sluit Duo Protection Hoef de buitenwand niet af zodat de hoeven niet scheuren af afbrokkelen van binnenuit. In paardenvet zit Glycerine en Vitamine A en D. Glycerine trekt vocht aan en door de werking van Vitamine A en D ontstaat er een snellere groei van het hoorn en een betere structuur van de hoef. Het is onomstotelijk bewezen dat Duo Hoef de hoeven verbetert, onderhoudt en sterker maakt. 

Equi-MSM
Snel bekijken Quick View

Equi-MSM - 1 kg

€ 56,95 Prijs

Equi-MSM van Ecuphar is een poeder voor oraal gebruik om de gewrichten en luchtwegen te ondersteunen en de huid en broze hoeven te voeden bij paarden en pony’s. Het poeder bevat 100 % zuiver MSM (methyl sulfonyl methaan). MSM is een organisch gebonden zwavel. Zwavel is een essentieel element om de stevigheid en de kwaliteit van de weefsels te ondersteunen, voornamelijk ter hoogte van de gewrichten, huid en hoeven.

Phytonics Gluco Balance 500 gram
Snel bekijken Quick View

Phytonics Gluco Balance 500 gram

€ 54,95 Prijs

Phytonics Gluco Balance is een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden wanneer deze overmatig fructosamine uit voornamelijk Engels raaigras consumeren. Het zorgt voor een betere suikerbalans, een betere pancreas functie, gezondere hoeven, gezonde staart en manen en ondersteunt de spieren.

Phytonics Podo Comp 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Podo Comp 50 ml

€ 20,50 Prijs

Phytonics Podo Comp is een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden ter ondersteuning van de hoeven en met name als er teveel suikers in het gras zitten.

PUUR Sulphur 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Sulphur 100 ml

€ 19,95 Prijs

PUUR Sulphur / Moc is een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden bij paarden met mok. Het kan ingezet worden bij een gevoelig huid in de kootholte, voor de inwendige huidverzorging en om de huid te herstellen.

Audevard Hoof Biotine
  • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Audevard Hoof Biotine

Vanaf € 53,96 Normale prijs € 59,95 -10% Prijs

Audevard Hoof Biotine is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden ter ondersteuning van de hoeven, vacht en manen. Naast Biotine bevat de Audevard Hoof Biotine ook essentiële micronutriënten en vier zorgvuldig geselecteerde plantenextracten die de broze hoornlaag van de hoeven die in slechte staat verkeren ondersteund. 

Audevard Biotinum Assortiment Audevard Biotinum Assortiment
  • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Audevard Biotinum

Vanaf € 25,16 Normale prijs € 27,95 -10% Prijs

Audevard Biotinum is een voedingssupplement op basis van D-biotine en Keraplex. Deze samenstelling zorgt voor de aanmaak van keratine in hoef en haar. De Audevard Biotinum zorgt van binnenuit voor een goede bescherming en gezondheid van hoef, vacht, staart en manen.  

Synovium Sand Oil 369
Snel bekijken Quick View

Synovium Sand Oil 369

Vanaf € 54,95 Prijs

Synovium Sand Oil 369 is een voedingssupplement op basis van Psyllium vezels ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering bij paarden en pony's. De Psyllium vezels hebben een vocht aantrekkende werking, waardoor een gelvormige substantie gevormd wordt die ervoor zorgt dat vuil en zand in de darmen afgevoerd wordt. Daarnaast bevat Synovium Sand Oil 369 een hoge concentratie aan Omega 3-, 6-, en 9 olie die zorgen voor o.a. een betere kwaliteit van vacht, huid en hoeven.