Shampoo's & Conditioners

Er zijn 38 producten.

Item 1-12 van 38 in totaal item(s)

Actieve filters

VetPlus Coatex Aloë & Oatmeal Shampoo
Snel bekijken Quick View

VetPlus Coatex Aloë & Oatmeal Shampoo

Vanaf € 16,95 Prijs

Coatex Aloë & Oatmeal Shampoo is een zeepvrije en pH neutrale shampoo voor honden en katten op basis van aloë vera & havermout. De shampoo kan gebruikt worden bij zowel een normale als een gevoelige,  droge en/of geïrriteerde huid.

VetPlus Coatex Medicinale Shampoo
Snel bekijken Quick View

VetPlus Coatex Medicinale Shampoo

Vanaf € 17,95 Prijs

Coatex Medicinale Shampoo is een diepreinigende pH neutrale shampoo voor honden die dagelijks gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Zo is hij o.a. werkzaam bij de volgende indicaties:

•    Antibacterieel
•    Schimmels
•    Malassezia (Gisten)
•    Stinkende vacht
•    Schilferige huid

Espree Hypo-Allergenic...
Snel bekijken Quick View

Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo - 355 ml

€ 14,95 Prijs

De Espree Hypo-allergenic Coconut shampoo is een milde hydraterende shampoo voor honden en katten met een overgevoelige huid. De shampoo op basis van Aloë vera, Vitamine A,  Vitamine D, Vitamine E en Kokosnootolie kalmeert de geïrriteerde huid en zorgt voor een glanzende vacht. 

Sebodex Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sebodex Shampoo - 200 ml

€ 14,75 Prijs

Sebodex van Prodivet is een onderhoudsshampoo voor honden en katten die te maken hebben met huidproblemen. De shampoo zorgt ervoor dat vochtbalans en huidflora kan herstellen en behouden blijft. De shampoo is in te zetten bij de volgende indicaties:

  • Gevoelige huid
  • Droge huid 
  • Vuile huid en vacht
  • Vettige huid en vacht
DermAllay Neutrale Shampoo...
Snel bekijken Quick View

DermAllay Neutrale Shampoo - 250 ml

€ 15,95 Prijs

De DermAllay Neutrale shampoo van Dechra voor honden en katten is een shampoo voor het dagelijks gebruik. Deze shampoo is pH neutraal en parfum vrij waardoor hij minimale irritaties veroorzaakt. Daarnaast heeft de DermAllay Neutrale shampoo reinigende, hydraterende en ontklittende werking.

DermAllay Oatmeal Spray Conditioner 230 ml
Snel bekijken Quick View

DermAllay Oatmeal Spray Conditioner - 230 ml

€ 17,25 Prijs

DermAllay Oatmeal Conditioner voor honden en katten is een conditioner op basis van havermout. Havermout werkt verzachtend en jeukstillend wanneer u hond of kat last heeft van een jeukende, ontstoken of jeukende huid.

Voor een optimaal resultaat kunt u het  beste voor het gebruik met deze conditioner de hond of kat wassen met de DermAllay Oatmeal Shampoo.

DermAllay Sensitive Shampoo 230 ml
Snel bekijken Quick View

DermAllay Sensitive Shampoo - 230 ml

€ 17,25 Prijs

De DermAllay Sensitive is een shampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De shampoo is op basis van kokosnootolie dat hydraterende eigenschappen bevat. Deze shampoo mag ook gebruikt worden bij puppy’s en kittens.

MalAcetic Spray Conditioner 230 ml
Snel bekijken Quick View

MalAcetic Spray Conditioner - 230 ml

€ 17,25 Prijs

MalAcetic Spray Conditioner voor honden en katten heeft een heerlijke appelgeur en combineert azijnzuur en boorzuur met essentiële vetzuren welke de huid hydrateren en voeden. De Conditioner voor kan ook worden gebruikt voor lokale reiniging van gebieden.

Allercalm SIS shampoo - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Allercalm SIS shampoo - 250 ml

€ 15,25 Prijs

Allercalm SIS shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verzachten van de gevoelige huid. Allercalm SIS ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, brengt de natuurlijke huidvetten in balans en is vocht inbrengend. Havermeel heeft gunstige eigenschappen op de rode en gevoelige huid en brengt de huid tot rust. Spherulieten zijn meervoudig gelaagde, microscopisch kleine bolletjes die zorgen voor een langzaam en langdurig vrijkomen van de actieve moleculen. Chitosanide is een afbreekbare biopolymeer die zich met de Spherulieten aan de huid en haren hecht en heeft een vochtregulerend effect.

Allercalm SIS is te gebruiken als onderhoudsshampoo voor de normale huid en als shampoo voor de gevoelige huid.

Allermyl SIS shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Allermyl SIS shampoo - 200 ml

€ 15,25 Prijs

Allermyl SIS Shampoo is een shampoo die ingezet kan worden ter ondersteuning van de behandeling van atopische klachten. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor de overgevoelige of geïrriteerde huid van honden en katten. Het bevat de synergetische combinatie van verzachtende en antiseptische bestanddelen die de huid voeden en beschermen.

Etiderm Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Etiderm Shampoo - 200 ml

€ 16,95 Prijs

Etiderm is een mild reinigende shampoo die gebruikt kan worden bij oppervlakkige pyodermie, zoals bij:

•    Pyotraumatische dermatitis
•    Huidplooidermatitis
•    Impetigo
•    Folliculitis
•    Chronische papulopustuleuze pyodermie
•    Lokale behandeling van seborroe