Shampoo's & Conditioners

Er zijn 38 producten.

Item 1-12 van 38 in totaal item(s)

Actieve filters

Vetramil Derma Shampoo -... Vetramil Derma Shampoo -...
Snel bekijken Quick View

Vetramil Derma Shampoo - 150 ml

€ 16,95 Prijs

Vetramil Derma Shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een snel geprikkelde huid en een slechte vacht. Het gebruik van Vetramil Derma Shampoo zorgt voor een zachte, schone vacht en kalmeert de huid. Van Vetramil Derma Shampoo zijn geen bijwerkingen bekend en is vrij van kleurstoffen en parabenen. Vetramil Derma Shampoo bevat een geringe hoeveelheid non-allergene geurstof. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden, maar ook geschikt en veilig inzetbaar voor katten en paarden.

Dermazyme Calm Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Dermazyme Calm Shampoo 200 ml

€ 16,95 Prijs

De Dermazyme Calm Shampoo is een hydraterende en kalmerende shampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De innovatieve samenstelling van de shampoo bevat MicroSilver BG™ en Ceramide  III voor  het  verbreken  van  ongewenste biofilms en de ondersteuning van een gezonde huidflora en de bescherming van de huidbarrière.

Douxo S3 Calm Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Calm Mousse - 150 ml

€ 18,95 Prijs

De Douxo Calm Mousse van Ceva is een voedende en hydraterende mousse ter verzorging en bescherming van de huid en vacht. Het is ideaal te gebruiken bij honden en katten die niet graag nat gemaakt worden.

Douxo S3 Seb Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Mousse - 150 ml

€ 16,95 Prijs

De Douxo S3 Seb Mousse is een reinigende mousse voor de huid. Het helpt bij het handhaven van het microklimaat van de huid van honden en katten. Het vermindert uitdroging en helpt onaangename geurtjes te bestrijden. Uw huisdier krijgt weer een zachte en glanzende vacht. De mousse kan voor het hele lichaam gebruikt worden, maar ook op lokale plekken zoals bijvoorbeeld huidplooien en pootjes.

Douxo S3 Pyo Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Pyo Mousse - 150 ml

€ 14,95 Prijs

Douxo S3 Pyo heeft een zuiverende werking. Het reinigt de huid van buitenaf en helpt de huidbarrière door de microbiële balans te beschermen zonder het dier te hoeven wassen. Dit is ideaal voor honden en katten die niet graag nat worden.

Maxani Honey (Honing) Complex Shampoo
  • -15%
Snel bekijken Quick View

Maxani Honey (Honing) Complex Shampoo - 200 ml

€ 17,81 Normale prijs € 20,95 -15% Prijs

De Maxani Honey Complex huidshampoo bevat een rijke blend van ingrediënten met een sterke hydraterende en verzachtende werking. Deze shampoo is zeer geschikt voor honden met een droge tot zeer droge huid. Belangrijke werkzame stoffen in de Honey Complex huidshampoo zijn de zuivere honing en krachtige propolis. Aan deze ingrediënten worden ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen toegeschreven. Daarnaast bevat de huidshampoo aloë vera, jojoba, calendula, propyleenglycol en zinc PCA, die tot diep in de huid doordringen. De vacht is vaak kwetsbaar door de huidproblemen en wordt extra gevoed en verzorgd door het aminozuur arginine en vitamine B5, genaamd panthenol. Honing, propolis en tra tree helpen het microbiële evenwicht van de huid te ondersteunen.

VetPlus Coatex Aloë & Oatmeal Shampoo
Snel bekijken Quick View

VetPlus Coatex Aloë & Oatmeal Shampoo

Vanaf € 16,95 Prijs

Coatex Aloë & Oatmeal Shampoo is een zeepvrije en pH neutrale shampoo voor honden en katten op basis van aloë vera & havermout. De shampoo kan gebruikt worden bij zowel een normale als een gevoelige,  droge en/of geïrriteerde huid.

VetPlus Coatex Medicinale Shampoo
Snel bekijken Quick View

VetPlus Coatex Medicinale Shampoo

Vanaf € 17,95 Prijs

Coatex Medicinale Shampoo is een diepreinigende pH neutrale shampoo voor honden die dagelijks gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Zo is hij o.a. werkzaam bij de volgende indicaties:

•    Antibacterieel
•    Schimmels
•    Malassezia (Gisten)
•    Stinkende vacht
•    Schilferige huid

Espree Hypo-Allergenic...
Snel bekijken Quick View

Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo - 355 ml

€ 14,95 Prijs

De Espree Hypo-allergenic Coconut shampoo is een milde hydraterende shampoo voor honden en katten met een overgevoelige huid. De shampoo op basis van Aloë vera, Vitamine A,  Vitamine D, Vitamine E en Kokosnootolie kalmeert de geïrriteerde huid en zorgt voor een glanzende vacht. 

Sebodex Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sebodex Shampoo - 200 ml

€ 14,75 Prijs

Sebodex van Prodivet is een onderhoudsshampoo voor honden en katten die te maken hebben met huidproblemen. De shampoo zorgt ervoor dat vochtbalans en huidflora kan herstellen en behouden blijft. De shampoo is in te zetten bij de volgende indicaties:

  • Gevoelige huid
  • Droge huid 
  • Vuile huid en vacht
  • Vettige huid en vacht
DermAllay Neutrale Shampoo...
Snel bekijken Quick View

DermAllay Neutrale Shampoo - 250 ml

€ 15,95 Prijs

De DermAllay Neutrale shampoo van Dechra voor honden en katten is een shampoo voor het dagelijks gebruik. Deze shampoo is pH neutraal en parfum vrij waardoor hij minimale irritaties veroorzaakt. Daarnaast heeft de DermAllay Neutrale shampoo reinigende, hydraterende en ontklittende werking.

DermAllay Oatmeal Spray Conditioner 230 ml
Snel bekijken Quick View

DermAllay Oatmeal Spray Conditioner - 230 ml

€ 17,25 Prijs

DermAllay Oatmeal Conditioner voor honden en katten is een conditioner op basis van havermout. Havermout werkt verzachtend en jeukstillend wanneer u hond of kat last heeft van een jeukende, ontstoken of jeukende huid.

Voor een optimaal resultaat kunt u het  beste voor het gebruik met deze conditioner de hond of kat wassen met de DermAllay Oatmeal Shampoo.