Oorverzorging

Er zijn 20 producten.

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Vétoquinol Ear Care - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Vétoquinol Ear Care - 60 ml

€ 9,85 Prijs

Ear Care van Vétoquinol Care is een zeer milde oorreiniger die ingezet kan worden bij honden en katten. De oorreiniger zorgt ervoor dat vuil en oorsmeer opgelost wordt en voorkomt de aanmaak van schimmels, gisten en bacteriën. De toegevoegde Calendula werkt dit middel niet uitdrogend. 

Sonotix - 120 ml
Snel bekijken Quick View

Sonotix - 120 ml

€ 18,25 Prijs

Oorproblemen zijn een zeer vaak voorkomend probleem. Sonotix is een krachtige oorreiniger voor honden en katten, die zowel bij gevoelige oren en in geval van oorproblemen kan worden gebruikt.

Waarom Sonotix?

•    Zorgt voor een snelle en diepe reiniging dankzij de unieke combinatie van 3 oorsmeer oplossende stoffen.
•    Ondersteunt de natuurlijke huidbarrière dankzij het hydraterend en verzachtend effect van Calendula en Glycerine.
•    Iedere verpakking bevat 2 verschillende opzetstukjes, waardoor Sonotix optimaal kan worden toegediend bij je hond of kat.
•    Dankzij de zachte citroengeur worden onaangename geurtjes geneutraliseerd.
•    Sonotix is pH neutraal en bevat geen parabenen.

Dermiel oordruppels 20 ml
Snel bekijken Quick View

Dermiel oordruppels - 20 ml

€ 17,95 Prijs

Dermiel oordruppels zijn ter ondersteuning bij de behandeling van roodheid en gevoeligheid van de gehoorgang. De Dermiel oordruppels ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.

Dermiel oordruppels bevatten honing en propyleenglycol. Door de specifieke samenstelling vloeien de druppels goed uit in de gehoorgang waardoor optimale bescherming en een langdurige werking is gewaarborgd. Honing heeft een lage pH en bevat het honingenzym glucose oxidase (GOX). Dit enzym produceert in contact met vocht langdurig kleine hoeveelheden waterstofperoxide. Honing heeft een kalmerende werking op de huid.

AST Oorreiniger - 120 ml
Snel bekijken Quick View

AST Oorreiniger - 120 ml

€ 11,25 Prijs

De Oorreiniger van AST Farma is geschikt voor het verweken en verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang van hond of kat.

TrizAural Oorspoelmiddel -...
Snel bekijken Quick View

TrizAural Oorspoelmiddel - 118 ml

€ 17,95 Prijs

TrizAural is een alkaliserend, antibacterieel spoelmiddel voor de oren van honden en katten. Het is een aanvulling op oor medicatie door ervoor te zorgen dat de normale flora van de gehoorgang wordt hersteld.

Epiotic SIS Oorreiniger 125 ml
Snel bekijken Quick View

Epiotic SIS Oorreiniger - 125 ml

€ 13,95 Prijs

Epi-Otic is een niet-irriterende, indrogende oorreiniger voor honden en katten met ontsmettende eigenschappen. Het is speciaal ontwikkeld ter preventie of ondersteuning van de behandeling van otitis externa. Salicylzuur is keratolytisch werkzaam (hoornlaagverwekend) en daardoor ontstekings- en jeukremmend en heeft een indrogend effect.