Shampoo's & Conditioners

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

MalAcetic Equine Shampoo 473 ml
Snel bekijken Quick View

MalAcetic Equine Shampoo - 473 ml

€ 19,95 Prijs

MalAcetic Equine Shampoo is een zeepvrije shampoo voor paarden op basis van azijnzuur. Dit heeft een antibacteriële, -schimmel, -roos en -schilfer werking. Daarnaast zorgt ervoor dat de vacht weer schoon, glanzend en zacht wordt. De shampoo is naast voor de huid en vacht ook zeer geschikt voor het wassen van de onderbenen en de hak.

Vetramil Derma Shampoo 150 ml Vetramil Derma Shampoo 150 ml
Snel bekijken Quick View

Vetramil Derma Shampoo 150 ml

€ 15,75 Prijs

Vetramil Derma Shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een snel geprikkelde huid en een slechte vacht. Het gebruik van Vetramil Derma Shampoo zorgt voor een zachte, schone vacht en kalmeert de huid. Van Vetramil Derma Shampoo zijn geen bijwerkingen bekend en is vrij van kleurstoffen en parabenen. Vetramil Derma Shampoo bevat een geringe hoeveelheid non-allergene geurstof. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden, maar ook geschikt en veilig inzetbaar voor katten en paarden.

Maxani Rescue Huidshampoo
  • In prijs verlaagd
Snel bekijken Quick View

Maxani Rescue Huidshampoo

Vanaf € 21,73 Normale prijs € 25,56 -15% Prijs

De Maxani Rescue huidshampoo met natriumhypochloriet wordt gebruikt bij oppervlakte en opervlakkige pyodermie of als ondersteuning bij de behandeling van diepe pyodermie. Tevens is de Rescue huidshampoo geschikt voor de behandeling van een milde Malassezia huidontsteking. De Shampoo herstelt het microbiële evenwicht van de huid en droogt de huid niet uit door de toevoeging van huideigen lipiden en hyaluronzuur. De Maxani Rescue huidshampoo is daarom geschikt voor langdurig gebruik. De toegevoegde menthol verlicht de jeuk en verkoelt de huid. Natuurlijke rozemarijn extracten werken als antioxidant ter bescherming tegen vrije radicalen, die extra veel vrijkomen bij een beschadigde huid.