Shampoo's & Conditioners

Er zijn 33 producten.

Item 1-12 van 33 in totaal item(s)

Actieve filters

Sebodex Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sebodex Shampoo - 200 ml

€ 14,75 Prijs

Sebodex van Prodivet is een onderhoudsshampoo voor honden en katten die te maken hebben met huidproblemen. De shampoo zorgt ervoor dat vochtbalans en huidflora kan herstellen en behouden blijft. De shampoo is in te zetten bij de volgende indicaties:

  • Gevoelige huid
  • Droge huid 
  • Vuile huid en vacht
  • Vettige huid en vacht
MalAcetic Spray Conditioner 230 ml
Snel bekijken Quick View

MalAcetic Spray Conditioner - 230 ml

€ 17,25 Prijs

MalAcetic Spray Conditioner voor honden en katten heeft een heerlijke appelgeur en combineert azijnzuur en boorzuur met essentiële vetzuren welke de huid hydrateren en voeden. De Conditioner voor kan ook worden gebruikt voor lokale reiniging van gebieden.

Allercalm SIS shampoo - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Allercalm SIS shampoo - 250 ml

€ 15,25 Prijs

Allercalm SIS shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verzachten van de gevoelige huid. Allercalm SIS ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, brengt de natuurlijke huidvetten in balans en is vocht inbrengend. Havermeel heeft gunstige eigenschappen op de rode en gevoelige huid en brengt de huid tot rust. Spherulieten zijn meervoudig gelaagde, microscopisch kleine bolletjes die zorgen voor een langzaam en langdurig vrijkomen van de actieve moleculen. Chitosanide is een afbreekbare biopolymeer die zich met de Spherulieten aan de huid en haren hecht en heeft een vochtregulerend effect.

Allercalm SIS is te gebruiken als onderhoudsshampoo voor de normale huid en als shampoo voor de gevoelige huid.

Allermyl SIS shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Allermyl SIS shampoo - 200 ml

€ 15,25 Prijs

Allermyl SIS Shampoo is een shampoo die ingezet kan worden ter ondersteuning van de behandeling van atopische klachten. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor de overgevoelige of geïrriteerde huid van honden en katten. Het bevat de synergetische combinatie van verzachtende en antiseptische bestanddelen die de huid voeden en beschermen.

Defencare Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Defencare Shampoo - 200 ml

€ 17,75 Prijs

Defencare shampoo is een snelwerkende anti-parasitaire shampoo tegen vlooien en teken bij de hond. De werkzame stof in de Defencare is Permethrin die  een giftige werking heeft op het zenuwstelsel van insecten. Vlooien worden binnen enkele uren geëlimineerd, waardoor het bij uitstek geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien-en/of tekenbesmetting. Permethrin is bijzonder veilig voor mens en dier en is biologisch afbreekbaar.

Etiderm Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Etiderm Shampoo - 200 ml

€ 16,95 Prijs

Etiderm is een mild reinigende shampoo die gebruikt kan worden bij oppervlakkige pyodermie, zoals bij:

•    Pyotraumatische dermatitis
•    Huidplooidermatitis
•    Impetigo
•    Folliculitis
•    Chronische papulopustuleuze pyodermie
•    Lokale behandeling van seborroe

Sebocalm Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sebocalm Shampoo - 250 ml

€ 17,95 Prijs

Sebocalm is een milde, hypoallergene, verzachtende en zeepvrij shampoo voor honden en katten. Deze shampoo kan als onderhoudsshampoo gebruikt worden bij dieren die last hebben van een licht schilferige huid.

Douxo S3 Calm Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Calm Mousse - 200 ml

€ 18,95 Prijs

De Douxo Calm Mousse van Ceva is een voedende en hydraterende mousse ter verzorging en bescherming van de huid en vacht. Het is ideaal te gebruiken bij honden en katten die niet graag nat gemaakt worden.

Douxo Care Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo Care Shampoo - 200 ml

€ 13,95 Prijs

De Douxo Care is een milde onderhoudsshampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De shampoo is hydraterend en beschermd de huid tegen ongewenste micro-organismen.

Douxo S3 Pyo Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Pyo Mousse - 150 ml

€ 14,95 Prijs

Douxo S3 Pyo heeft een zuiverende werking. Het reinigt de huid van buitenaf en helpt de huidbarrière door de microbiële balans te beschermen zonder het dier te hoeven wassen. Dit is ideaal voor honden en katten die niet graag nat worden.